- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
Ciddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O evlilik değildir benceCiddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
DeğilCiddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Evlilik ne alaka?O evlilik değildir bence
Kime göre neye göre? Ama tehlikeli, ayrılık durumunda körolasıca nankör erkekler tehtit unsuru, şantaj olarak kullanabilir.Ciddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Nişanlılık olabilr mi hocam?O evlilik değildir bence
FotograflasmayinCiddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Cidi yazmış okursan biEvlilik ne alaka?
Nude attığı adamla neden nikahlarını kıydınız kiCidi yazmış okursan bi
Evlenmesin diye dedimNude attığı adamla neden nikahlarını kıydınız ki
Yüzünüzü göstermeyin atıyorsanız da sonra tehdit edebilir. Fotoğrafları arşivliyor olabilirCiddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Ciddi demek evlilik demek mi?Cidi yazmış okursan bi
Nomal değil. iç çamaşırsız görüntülü konuş bence.Ya kime göre normal?Herkesin normali ,standartı ,ahlak namus anlayışı ,hayat tarzı farklıdır ne istiyosan onu yap foto atıyosan da yüzünü kesip at bu arada.Ciddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Ya ne alakası var, eşimle ben de nişanlıyken böyle şeyler yapardık, bence evlilikteki cinsel hayatın kalitesini arttırıyor. Birbirinizin keyif aldığı konuları ve tarzları da öğrenmiş oluyorsunuz böyleceNude attığı adamla neden nikahlarını kıydınız ki
Ben konuyu eleştirmedim yorum sahibesi tarafları evlendirdi ona demiştim. Kişilerin cinsel hayatını eleştiremem nude adan razı alan razı bana laf düşmezYa ne alakası var, eşimle ben de nişanlıyken böyle şeyler yapardık, bence evlilikteki cinsel hayatın kalitesini arttırıyor. Birbirinizin keyif aldığı konuları ve tarzları da öğrenmiş oluyorsunuz böylece
Nude attığı adamla neden nikahlarını kıydınız ki