Sanal tatmin normal mi?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
29
Ciddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık

Ciddi gittiğini düşündüğüm bir ilişkide fotograflasarak iç çamaşırları ile rahatlamak normal mi ilişki şuan 8 aylık
Kime göre neye göre? Ama tehlikeli, ayrılık durumunda körolasıca nankör erkekler tehtit unsuru, şantaj olarak kullanabilir.

Yüzünüzü göstermeyin atıyorsanız da sonra tehdit edebilir. Fotoğrafları arşivliyor olabilir

Nomal değil. iç çamaşırsız görüntülü konuş bence.Ya kime göre normal?Herkesin normali ,standartı ,ahlak namus anlayışı ,hayat tarzı farklıdır ne istiyosan onu yap foto atıyosan da yüzünü kesip at bu arada.

Ya ne alakası var, eşimle ben de nişanlıyken böyle şeyler yapardık, bence evlilikteki cinsel hayatın kalitesini arttırıyor. Birbirinizin keyif aldığı konuları ve tarzları da öğrenmiş oluyorsunuz böylece
Ben konuyu eleştirmedim yorum sahibesi tarafları evlendirdi ona demiştim. Kişilerin cinsel hayatını eleştiremem nude adan razı alan razı bana laf düşmez

Ortam çok kötü bence fotoğraf atmayın atarsanız bile sizin olduğunuz anlaşılmayacak şekilde atın adamı bu süre içinde iyi tanıyamazsınız bence. Şantajı var tehdidi var çalınma ihtimali var teknoloji korkutuyor bu anlamda beni

X