sanal alemde mutlu rolü yapanlar yapmacık ilişkiler..

zelal1974

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
25
3
farkındamısınız insanlar garip oldular eğitimliside eğitimsizide özel hayatlarını çok deşifre ediyorlar.eşleriyle oalan yapmacık diyaloğları bile sanal alemde paylaşıyorlar ,bence bunlar gerçekten mutlu değiller bir çoğu nispet yapıyorlar aklı sıragerçek mutlu evinde huzurlu olan bu tür paylaşımlar yapmaz .çoğu zaman öyle komikleşiyorlar anlatılır gibi değil.

aynen ya son zamanlarda baya bi arttı bu durum dimi :)
bazen bunlar hiçmi mutsuz olmuyor diyorum
tamam bizde mutlu oluyoruzda bunuda kimseye göstermek hiç aklıma bile gelmiyor

Belki de tam tersidir bilinmez bu kimisi dünyaya haykırır sevgisini kimi daha içe dönüktür

aynı evin içinde birbir facebook duvarlarına şarkı yollayanlarıa aşkını haykıranlara ne demeli

çocuk gibiler valla ya

kime neyi ispat çabası bu

komik komik işler işte

aynı evin içinde birbir facebook duvarlarına şarkı yollayanlarıa aşkını haykıranlara ne demeli

çocuk gibiler valla ya

kime neyi ispat çabası bu

komik komik işler işte
ayy evet ya
komşum öyle benim..
kocasıyla birbirlerine oturdukları yerden börtü böcek modunda yazıp duruyorlar.
ee yanında gözlerinin içine bakıp söyle.

Zaten o kadar mutlu olsalar gıdıp eşlerine söylerler .bide ben yiyecek içecek koyana sinir oluyorum .bir yere gidip yemek gelince dur yemeden bi çekeyım mı dıyolar napıyolar anlamıyorum uğraşacağına önündekini yesene kardeşim yazık soğuyacak

bırakın insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar.....çok rahatsızsanız takip etmeyin olsun bitsin...beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası farketmiyorum bile, çünkü sadece sevdiklerimi yakın olduklarımı önemseyip takip ediyorum....

Sanal alemde takıp derken kendi adıma benım Bı Facebook hesabım var bir beğendi olduğunda arkadasın arkadaşınıda görebılıyorum rahatlıkla .Kimse kimsenın yaşantısına müdahalede etmiyor zaten herkez tabiki istediği gibi Yaşar .ben şahsen seni cok seviyorum Aşkım diye yazan Bı insanın Eşiyle o Kadarda mutlu olduğuna inanmıyorum,Yada gösterdıklerı kadar aşk dolu olduklarına .rahatsızlık dıye Bı durumda yok kendi adıma oturup ağlamıyorum yanı Ayşe bugün bılmem nerde ,bilmem ne keyif yapmış diye.isteyenın ıstedıgını yapma özgürlüğü kadar bizımde yapılanı Saçma bulma özgürlüğümüz var

Defalarca yazdım yine yazacağım aslında toplum olarak kanayan yaramız haline geldi ve özellikle çocuklar çok etkilenip özeniyorlar.
Haftasonu çanakkalede gerçek şehit mezarlarına karşı selfi çekenleri görünce şoka girdim.
Yine balayı yatağını paylaşan bir yakınımı görünce halime her türlü şükrediyorum ve o keyif fotolarına çok takılmıyorum.
Çünkü gerçekten tedavi görmesi gerekenler var.

bir de kendini medyatik sana tipler var ya sanki bütün herkes onları merak ediyor. sahte hayatlar.

Kıskanılmayı, imrenilmeyi mutluluk zanneden insanlar var.
Halbuki bizim öğretilerimizde 'aman kimseye söylemeyelim alamaz, giyemez, yiyemez, gidemez' vardı bir zamanlar...
Her ne kadar kızsak bile, hepimiz yapıyoruz.
Eşimizle, sevgilimizle ya da ailemizle kavga edip, başka insanların yanında 'çok mutluyuz, hiç sorun yok' mesajını hepimiz veriyoruz.
Artık düzeyi değişti sadece, hayat sosyal medya ortamından aktığı için bu durum oraya taşındı.

Her kez neyinistiyorsa yazssın.Ben sert yorum yapanlara kızıyorum.Herkesin içinde farklı bir dünya farklı bir sevgi saygı anlayışı var.
Sevgiye ddayalı değil terbiyeye dayalı yetiştirilmiş bir toplumuz.Bunyuzden meydanı boş bulan ağzına geleni yaziyor

sosyal medyeda tamam çok yapmacık davrananlar da var gerçekten mutlu olanlarda.zaten neyin ne oldugu anlaşılır.çok gördüm kendini mutlu göstermeye çalışırken eline yüzüne bulaştıranları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…