ayy evet yaaynı evin içinde birbir facebook duvarlarına şarkı yollayanlarıa aşkını haykıranlara ne demeli
çocuk gibiler valla ya
kime neyi ispat çabası bu
komik komik işler işte
demekki birbirlerine söylemeye ı-utanıyorlar :)ayy evet ya
komşum öyle benim..
kocasıyla birbirlerine oturdukları yerden börtü böcek modunda yazıp duruyorlar.
ee yanında gözlerinin içine bakıp söyle.
Sanal alemde takıp derken kendi adıma benım Bı Facebook hesabım var bir beğendi olduğunda arkadasın arkadaşınıda görebılıyorum rahatlıkla .Kimse kimsenın yaşantısına müdahalede etmiyor zaten herkez tabiki istediği gibi Yaşar .ben şahsen seni cok seviyorum Aşkım diye yazan Bı insanın Eşiyle o Kadarda mutlu olduğuna inanmıyorum,Yada gösterdıklerı kadar aşk dolu olduklarına .rahatsızlık dıye Bı durumda yok kendi adıma oturup ağlamıyorum yanı Ayşe bugün bılmem nerde ,bilmem ne keyif yapmış diye.isteyenın ıstedıgını yapma özgürlüğü kadar bizımde yapılanı Saçma bulma özgürlüğümüz varbırakın insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar.....çok rahatsızsanız takip etmeyin olsun bitsin...beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası farketmiyorum bile, çünkü sadece sevdiklerimi yakın olduklarımı önemseyip takip ediyorum....
farkındamısınız insanlar garip oldular eğitimliside eğitimsizide özel hayatlarını çok deşifre ediyorlar.eşleriyle oalan yapmacık diyaloğları bile sanal alemde paylaşıyorlar ,bence bunlar gerçekten mutlu değiller bir çoğu nispet yapıyorlar aklı sıragerçek mutlu evinde huzurlu olan bu tür paylaşımlar yapmaz .çoğu zaman öyle komikleşiyorlar anlatılır gibi değil.
elbette koyar sonuçta özel ama inandırıcı değil sırf nisbet kendide biliyor mutsuz ama hırs başka bişey.Sosyal ağlar kişiye özeldir.
Kim, ne istiyorsa onu koyar.
Peki nispet olsun, hırs olsun, kabul.elbette koyar sonuçta özel ama inandırıcı değil sırf nisbet kendide biliyor mutsuz ama hırs başka bişey.