Sana Gül Bahçesi Vadetmedim-Joanne Greenberg

sercansenay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
2.261
5
116
50
Ankara
arkadaşlar bu kitap 1989 da yayınlanmış, ben 92de okudum, çok güzel bir kitap aşağıda, kitap tanıtımları bölümünde kitabın tanıtımını yaptım ama konusunu burda tekrar özetliyeyim; akıl hastanesinde yatan bir kız var, doktoruyla arasında geçenleri, tedavisini anlatıyor kitap.bence mutlaka okuyun derim...

uzun yıllar önce okumuştum çok etkilenmiştim hala hatırlarım

Valla kızlar benim hafıza bayağı bir zayıflamış,onu anladım..Ben de uzun zaman önce okumuştum.Kitabı okuduğumu biliyorum,kapağı falan aklımda.Ama içeriği tamamen unutmuşum:sm_confused:
Ayrıca paylaşım için teşekkürlera.s.

Benim çok etkilendiğim bi kitaptı bu. Hatta insanın delilikle arasında çok ince bir çizgi olduğunu düşünmüştüm. Deborah'ın kendi kafasında yarattığı Yr krallığı beni çok şaşırtmıştı. Bildiğim kadarıyla yazar kendi hayat hikayesini yazmış bu romanda.

bitiremediğim kitaplardan biridir. sürekli Yr gidip gelmeler tam iyileşti derken başa sarmalar. aklıma geldi fena oldum .açıkçası kitap çok iyi ama okuyabilene bneim psikolojimi bozmuştu. kaydirigubbakcemile3 . sıkıntılı bir zamanınızda asla tavsiye etmeyeceğim bir kitaptır. yoksa ben de mi dersiniz - kendimden biliyorum :roflol: :roflol: :roflol: - ama eleştiriler iyimiş rtahat bi dönemimde okuyacağım.

bu kitabı orta son sınıfta okumuştum okadar etkisi altında kalmıştımki psikoloji okumaya kadar vardırmıştım olayı gel görki olmadı:)

üniversiteye giderken okumuştum
terapi ile ilgili kitap okumayı sevenlerin ilgiyle okuyacaklarını düşünüyorum

Bir insanın hayatındaki öyle bir ince detay daha güzel anlatılamazdı.
Çok ağır gibi görünsede okunası değerli bir kitap.
Altı yıl önce merakla, heyecanla ,sorgulayarak okumuştum.

bu kitap bende var ama nedense bir türlü okumak kısmet olmadı.
ilk sayfalarda sıkılıp bıraktım hep.( ki bu en az beş kez tekrarlanmıştır)
birazdan tekrar elime alayım bi. madem bu kadar etkisinde kalınan bir kitapmış, denemeye değer.

harika bir kitap ama ben bu kitapla normal olmakmı delilik yoksa anormal olmak mı diye düşünmüştüm.

güzeeeldi.......

ben de lisede ergenlik bunalımları içerisinde okumuştum bu kitabı ve çoook etkilenmiştim..okuyanların tekrar okuması gereken bir kitap bence ilk fırsatta başlayacağım..

lisedeyken okumuştum yani aşağı yukarı 12-13 sene olmuş,ben psikolojik romanları asla okuyamam ama beni bile sarıp içine çekmişti ve bir solukta okumuştum.harika bir kitaptı.ama kaybettim maalesef bir daha da hiçbir kitapçıda denk gelemedim.çok özlediğim kitaplardan biri.bir bulsam tek solukta okuyucam tekrar ve kütüphanemin baş köşesine koyucam.öyle bir çekiyor ki kitap içine sanki deliren kız benmişim gibi birebir hissetmiştim onun yaşadıklarını.

Okumakta olduğum bir kitap ve gerçekten etkileyici....

Aklı dengesi bozulmuş bir insanın bu denli bir kitap yazması da şaşırtıcı....

Biraz Franz Kafka tarzını hatırlattı bana ki Franz Kafka ya bayılırım....

Size bir şeyler katmasını istiyor ve kafa yormak istiyorsanız okuyun.... Sizi alıp götürecek, sürükleyici, laylaylom romanlardan hoşlanıyorsanız okumanızı tavsiye etmem. Başka kapıya lütfen...

Kesinlikle size katılıyorum.
Okunmaya değer bir kitap.
17 yaşındaki kızımında okumasını istiyorum ama okumak istemedi.

Okurken acaba mı ?ben de mi? gibi soruları kendime sorduğum, keşke ben de birazcık şizofren olup da bu kadar yaratıcı olsaydım dediğim bir kitaptı benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…