Sana Geldim Yürek Sizim....

B

Belfu_Sena

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Belfu_Sena
Her sıkıldığımda her mutsuzluğumda her çaresizliğimde yaptığım gibi gene SANA GELDİM YÜREK SIZIM ordamısın ? Duyuyormusun dinliyormusun beni?Nolur gitmemiş ol ama sen hep içimdeydin değilmi ?Yanlış yerde arama beni dediğini duyar gibiyim.Çaresizlik zor SEVDİĞİM yokluğunla baş etmek zor hem seçeneğimde yok şöyle seni bilen tanıyanlar olsa sorsam nasıl napıyor die haberin gelse yetecek belkide bana ama yok seni benden başka bilen yok.Benim bildiğim senle buluşmak için can attığım konuşamasakta hep olduğun bir tek adresin vardı bende olan şimdi oda yok yerin çok belli biliyomusun SEVDİĞİM? Ama inan sana söz yerini kimselerin doldurmasın izin vermedim vermeyeceğimde sen hep bende özel olacaksın benim kalacaksın varsın kimseler bilmesin seni ne anlatmak istediğimi sen anlıyorsun biliyorsun yeter be SEVDİĞİM...Beklene gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler ya şimdi gelecek günü sayıyorum ben seni bekliyorum.Yada bırak gitsin dönerse senindir dözmezse zaten hiç senin olmamıştır lafına inat benimmisin yoksa hiç benim olmadınmı diye bekliyorum. Biliyorsun çok sabırlıyımdır kolay pes etmem! Benden neden gittiğini böylesine severken neden bize ayrılık kaldığını kimseler bilmeyecek anlam veremeyecek sen bileceksin banada anlamak düşecek ... Herşeyi doya, doya yaşadığım bir o kadar da yaşayamadığım her yanı taşlarla örülü kendimi huzurlu ve mutlu hissettiğim ama kapısından içeri giremediğim tek kalemsin!!!Ben mi?Bu kaleyi feth etmeyi aklına koymuş süvariyim.Gülme! ! ! Şimdilik kaybetmiş olsamda sen demezmiydin bir kere kazanmak için gerekirse bin kere kaybetmeyi göze almak lazım die?Sana dair neyi gözden çıkardımki bunu çıkarayım SEVDİĞİM ??????

X