samsunlu hamişler tanışalım

tugen

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
411
69
samsunlu hamişler hamilelilik ile ilgili herşeyi doktor ve hastane tavsiyelerimizi paylaşalım

slm kızlar..anakliniğe gidiyorum..nasıl gidiyor hamilelik..doğumu nasıl düşünüyorsunuz..

ben doğum hastanesi gökhan beye gidiyorum daha önceki gebeliğimde ana kliniğe gittim hiç hoşnut kalmadım 8 haftalıktı kalbi atmadığı için alınmıştı ipek hanım dı kaç haftalık hamilesiniz ben 5 haftalık

ne güzel yaa.az kalmış..benim 25 hafta..normal mi,sezeryan mı düşünüyorsunuz??

ben normal istiyorum ama bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olacak.hayırlısı diyorum.sizler ne istiyorsunuz...

anadolu hastanesi zehra hanıma gitmiştim çok memnun kalmıştım... bebişim 1 yaşını anca geçiyor...

samsunlu arkadaşlarım
ben 3 çocuk annesiyim
ve normal doğumda yaptım sezeryanda
ama sizlere eğer bir sorun yoksa mutlaka ve mutlaka normal doğumu öneririm
sakın doğum sancısından korkup da sezeryanı tercih etmeyin
eğer kızımın doğumun da sorun olmasaydı kesinlikle normal doğum yapardım
ama ben kalp hastasıyım dr ıkınmamı yasakladığı için mecburen sezeryan oldum

herkese günaydın ne güzel keriman sonunda hamileliğin mavirüyada ortalarında ben daha çoook başındayım hayırlısıyla almak nasip etsinin kucaklarınıza bebişlerinize ee cinsiyetleri ne bebişlerin

oyy oy kızlar hamilelik okadar çabuk geçiyor ki ne zaman doğdu bu diye şaşırıyorsunuz..
inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız
ben ana klinikte nur hanıma gidiyordum doğumumu da orada epidural normal yaptım
imkanınız varsa maddi olarak ğrısız doğum çok iyi bir şey hele de benim gibi gurbette iseniz ve yanınızda doğumda sadece eşiniz varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…