Samsunlu bayanlar..

bende samsunluyum uzun zamandır yenı gırıyoyorum ıyı geceler arkadaslar bu arada SAMSUNLU OLMAK BENCE BIR AYRICALIKTIRRR :81::81::81::81::81:

bende samsunluyum uzun zamandır yenı gırıyoyorum ıyı geceler arkadaslar bu arada SAMSUNLU OLMAK BENCE BIR AYRICALIKTIRRR :81::81::81::81::81:

merhaba hatunlar,bende samsundayım.daha önceki buluşmayada katılmıştım.beni hatırladın mı grazyl ciğim? nasılsın?

bende katılmıştım paradiseda olana yine yapalım yawww

bende katılmıştım paradiseda olana yine yapalım yawww

benin ondan haberim yok da biz toptepe meşe tesislerine gitmişdik.tabiki yapalım.duyanlar duymayanlara haber versin,samsunlu hatunlar bu topikde toplanıp kararlaştıralım nerde ne zaman nasıl buluşabileceğimizi olur mu ?

anlaşılan duyanlarda istemiyor ki buluşmayı duymayanlara haber vermemiş.yoksa bu topik samsunlu hatun kaynardı :14:

kızlar nasılsınız ?uzun zaman oldu gırmedım nete eee neler oldu benden sora bulustunuz mu?neredeydınız bırdahakı sefere kesın bendse varım opuyorum herkeşiiii:)):21:

kızlar nasılsınız ?uzun zaman oldu gırmedım nete eee neler oldu benden sora bulustunuz mu?neredeydınız bırdahakı sefere kesın bendse varım opuyorum herkeşiiii:)):21:

merhaba,ne buluşmasıı arkadaşım buluşmadık ki ,topikde kimsecikler yok :43:

yaa uzuldum sımdı valla okadar tanısma merasımı yapmıssınız bırde:((neyse bızler tanısalım ohalde

19 mayıs atatürk ü anma spor ve gençlik bayramızın kutlu olsun hatunlar.bir samsunlu olarak çok gururlu ve mutluyum.kim ne yaparsa kim engellemeye çalışırsa çalışsın biz her zaman atatürk ümüzün izinden gidecek ve vatansever bir türk gençliği olarak öleceğiz. ne mutlu türküm diyene!

esım samsunlu ve 3 aydırda samsundayım çok sevıyorum ve bugunkı etkınlıklere katılmak ıçın hazırlık yapıyoruz

ben malesef bugün çalıştığım için akşamki konserlere katılacağım.iyi eğlenceler dilerim :16:

mrb arkadaşlar bende giresundayım eşimin görevi icabıyla buraya geldik ama hiç arkadaşım yok.giresundan olan arkadaşlar varsa görüşmek ısterım..

Back