Samsunlu bayanlar..

opuyorumnanaktanselam kızlar...
samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum.
betüş cumhuriyet meydanında buluşma var 10.yıl marşı okunacak hep beraber.
orda olmak isterdim...boshayallersmile

ev hanımıyım evet, nişanlanana kadar ağabali cad. bir butikte çalıştım nişanlanınca ayrıldım. fırını biliyorum k.pederim hep ordan alır ekmeğimizi :)))
sevindim karşılaşmamıza burda
belki buluşuruzda uygun bir zamanda :)))))
bu hafta int. giremeyeceğim ne yazık ki çünkü birazdan samsuna geçiyorum bu hafta orada kalacağım ve samsunda int. yok. sonraki hafta yazarım yine :)))))
iyi hafta sonları sana şimdiden :)))

teşekkür ederim sanada iyi hafta sonları dilerim.bu sabah işe gelirken sizin evin önünden geçemedim.çok köpk vardı youmu değiştirdim :((

samsunda ıkamet eden yada samsuna gelen bayanlar kararlastırıp tanısalım bır yerlerde emınım cok keyflı olur:)

emin olun çok keyifli oluyor.ben daha önce samsunlu hatunlarla grüştüm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

merhaba derinciğim,nasılsın?

biz ailece meydada olacağız.bu keyfi yaşamak eminim çok güze oacak.resimleri sizere payaşabilirim

amanın bide komşu çıkarmışız kaydirigubbakcemile3
bafra kolaydada arkadaşınla komşu çıkarmışız:)))))
samsunda 30 ağustos ilköğrtmokl.nun yanındayız biz
ya sen tam olarak nerdesin
f.sultandanda çıkmam hiç:))))
nerde çalışıyosun canım olumunekankayizsmile

valla bu kadarınada pes derim :1: tesadüf tesadüf üstüne geliyor .arkadaşımda kolaylı ama burda yaşıyor.daha doğrusu annesi kolaylı.sen ev hanımısın sanırım.ben her sabah akşam senin evin önünden geçiyorum desene kaydirigubbakcemile3 bende gazi okulunu geçtikden sonra murat fırını var,onun yukarısındayım hemen.işyerimde f.s.mehmet caddesinde şık giyimin arasında kalıyor.amannn reklama girmez şimdi dimi isimde veriyorum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende murat fırının orada cedit camisinin oradayımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaa hafataya pazar bende babacığımla olacağım meydandaa saat kaçta bilen var mısositososito

sağol canım kısmetse bende giderim bu arada podyum makyajı yarışmasında oyları kullanalım bende katıldım kızçeler:) beğendiğineze oy atın ben 4.mankenim

selam kızlar...opuyorumnanaktan
moonserose iyiyim canım çocuklarla uğraşıyorum
sen nasılsın?
samsun nasıl?

yaa hafataya pazar bende babacığımla olacağım meydandaa saat kaçta bilen var mısositososito

hem samsun hemde aynı muhitteyiz desene senlede tesadüf tesadüf üstüe :)) 10,10,2010 saat 10 da önce istiklal marşı sonra 10, yı marşı okunacakmış canım.

selam kızlar...opuyorumnanaktan
moonserose iyiyim canım çocuklarla uğraşıyorum
sen nasılsın?
samsun nasıl?

iyiyim bede çok şükür derinciğm,çalışmaya devam.samsunda iyide bu aralar aniden soğudu,üşütüyor bizi :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende murat fırının orada cedit camisinin oradayımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

delikafadulden amaaanınnnn inci gibi sıralanmışız bir yol üzerineee :))))))
merhaba canımm :3:

teşekkür ederim sanada iyi hafta sonları dilerim.bu sabah işe gelirken sizin evin önünden geçemedim.çok köpk vardı youmu değiştirdim :((

emin olun çok keyifli oluyor.ben daha önce samsunlu hatunlarla grüştüm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

biz ailece meydada olacağız.bu keyfi yaşamak eminim çok güze oacak.resimleri sizere payaşabilirim

evet dolu oralar köpek,
meydana gidebileceğimi sanmıyorum ben yaaa:(((
isterim ama o saatte ne durumda olurum müsait olurmuyum bilemiycim sempatiksalakcinni

hem samsun hemde aynı muhitteyiz desene senlede tesadüf tesadüf üstüe :)) 10,10,2010 saat 10 da önce istiklal marşı sonra 10, yı marşı okunacakmış canım.

evet devamlı o fırına gidiyorum belkide karşılaştıkdelikafadulden delikafadulden

delikafadulden amaaanınnnn inci gibi sıralanmışız bir yol üzerineee :))))))
merhaba canımm :3:

evet dolu oralar köpek,
meydana gidebileceğimi sanmıyorum ben yaaa:(((
isterim ama o saatte ne durumda olurum müsait olurmuyum bilemiycim sempatiksalakcinni

meraba opuyorumnanaktan

evet ya çok köpek var geçen gün baktı bana pis pis hemen uymuyum dedim yolumu değiştirdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet devamlı o fırına gidiyorum belkide karşılaştıkdelikafadulden delikafadulden

meraba opuyorumnanaktan

evet ya çok köpek var geçen gün baktı bana pis pis hemen uymuyum dedim yolumu değiştirdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben korkmuyom kııı onlardan
tembel hepsi :)))
yanlarından kediler geçiyo hiç kıpramıyolar bile kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben korkmuyom kııı onlardan
tembel hepsi :)))
yanlarından kediler geçiyo hiç kıpramıyolar bile kaydirigubbakcemile3

anca bize baksınlar kedi can düşmanın ona baksana pis pis (saldırmasında ) ne bize bakıyon-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
demek samsun serinledi ekimdeyiz artık tabi.
burda askılılarlalıyız daha sğoumasın ben kışı sevmiiimmm...:umursamaz:

biz dün gece üşüdük elektirikli soba yaktık siz askılılarla geziyonuz hiiii :))))
canım türkiyem 4 köşesi ayrı mevsim turkbayragi

ya evet bizde üşüdük bugün dahada soğuktu sanki samsunun bir yazı daha bitti

samsunun kışıda öyle sert değil, kışında ayrı güzel bence :)))))
ayyy tam samsun fanı gibi konuştum heee :1:

evet ya samsun gibi yer yok ne çok sıcak ne çok soğuk diğer yerlere oranla

merhaba hatunlar,evet komşum yaa kimsecikler gelmemiş epeydir.yağmur dışarda yağıyor kk da değil hatunlar neredesiniz kaydirigubbakcemile3 ben çalışmaya devam ediyorum.bu akşam istanbula uçuyorum.haftasonu düğünümüz var.istanbulda da yağmur yağıyor mu acaba bilmiyorumkismile

arkadaşlar bende samsunluyum ama evliliğimden dolayı bursaya geldim fakat sık sık samsuna geliyorum buluşma görüşme olursa haberim olsun samsunda olursam görüşmek isterim sizlerle.....

Back