Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev hanımıyım evet, nişanlanana kadar ağabali cad. bir butikte çalıştım nişanlanınca ayrıldım. fırını biliyorum k.pederim hep ordan alır ekmeğimizi :)))
sevindim karşılaşmamıza burda
belki buluşuruzda uygun bir zamanda :)))))
bu hafta int. giremeyeceğim ne yazık ki çünkü birazdan samsuna geçiyorum bu hafta orada kalacağım ve samsunda int. yok. sonraki hafta yazarım yine :)))))
iyi hafta sonları sana şimdiden :)))
samsunda ıkamet eden yada samsuna gelen bayanlar kararlastırıp tanısalım bır yerlerde emınım cok keyflı olur:)
opuyorumnanaktanselam kızlar...
merhaba derinciğim,nasılsın?
samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum.
betüş cumhuriyet meydanında buluşma var 10.yıl marşı okunacak hep beraber.
orda olmak isterdim...boshayallersmile
amanın bide komşu çıkarmışız kaydirigubbakcemile3
bafra kolaydada arkadaşınla komşu çıkarmışız:)))))
samsunda 30 ağustos ilköğrtmokl.nun yanındayız biz
ya sen tam olarak nerdesin
f.sultandanda çıkmam hiç:))))
nerde çalışıyosun canım olumunekankayizsmile
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende murat fırının orada cedit camisinin oradayımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenvalla bu kadarınada pes derimtesadüf tesadüf üstüne geliyor .arkadaşımda kolaylı ama burda yaşıyor.daha doğrusu annesi kolaylı.sen ev hanımısın sanırım.ben her sabah akşam senin evin önünden geçiyorum desene kaydirigubbakcemile3 bende gazi okulunu geçtikden sonra murat fırını var,onun yukarısındayım hemen.işyerimde f.s.mehmet caddesinde şık giyimin arasında kalıyor.amannn reklama girmez şimdi dimi isimde veriyorum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanselam kızlar...
samsunluyum ama samsunda yaşamıyorum.
betüş cumhuriyet meydanında buluşma var 10.yıl marşı okunacak hep beraber.
orda olmak isterdim...boshayallersmile
yaa hafataya pazar bende babacığımla olacağım meydandaa saat kaçta bilen var mısositososito
selam kızlar...opuyorumnanaktan
moonserose iyiyim canım çocuklarla uğraşıyorum
sen nasılsın?
samsun nasıl?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende murat fırının orada cedit camisinin oradayımdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
teşekkür ederim sanada iyi hafta sonları dilerim.bu sabah işe gelirken sizin evin önünden geçemedim.çok köpk vardı youmu değiştirdim(
emin olun çok keyifli oluyor.ben daha önce samsunlu hatunlarla grüştüm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
biz ailece meydada olacağız.bu keyfi yaşamak eminim çok güze oacak.resimleri sizere payaşabilirim
hem samsun hemde aynı muhitteyiz desene senlede tesadüf tesadüf üstüe :)) 10,10,2010 saat 10 da önce istiklal marşı sonra 10, yı marşı okunacakmış canım.
delikafadulden amaaanınnnn inci gibi sıralanmışız bir yol üzerineee :))))))
merhaba canımm
evet dolu oralar köpek,
meydana gidebileceğimi sanmıyorum ben yaaa((
isterim ama o saatte ne durumda olurum müsait olurmuyum bilemiycim sempatiksalakcinni
evet devamlı o fırına gidiyorum belkide karşılaştıkdelikafadulden delikafadulden
meraba opuyorumnanaktan
evet ya çok köpek var geçen gün baktı bana pis pis hemen uymuyum dedim yolumu değiştirdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ben korkmuyom kııı onlardan
tembel hepsi :)))
yanlarından kediler geçiyo hiç kıpramıyolar bile kaydirigubbakcemile3