Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
bende samsundayım hafta sonları,
hafta içi ise bafradayım eşimin işi dolayısıyla
samsunda yaşayan kaş kk üyesi var merak ettim şimdi aklinialirimsmile![]()
merhabalar
bende samsundayım hafta sonları,
hafta içi ise bafradayım eşimin işi dolayısıyla
samsunda yaşayan kaş kk üyesi var merak ettim şimdi aklinialirimsmile![]()
bafranın neresındensın yada kımlerdensın:)))bende bafralıyım ama samsunda ıkamet edıyorum
inşallah canım :)))merhaba,ben 1,5 sene evvel 12 kk lı ve samsunlu hatunla tanışmıştım.inşallah sizlerle beraberde tanışma ve görüşme şansını yakalarız
bafralı değilim canım.samsun merkezde yaşıyorum.şirket sorumlusuyum.işimde merkezde.bafralı arkadaşlarım var ama.kolaylılar.sen neresindensin?
bafranın neresındensın yada kımlerdensın:)))bende bafralıyım ama samsunda ıkamet edıyorum
gurbetçisin yani :teselli:Arkadaslar bende samsunluyum ama belcikada yasiyorum, cok samsunlu yok sanki burda![]()
selam hemşolar :)
selahiye mah.de evimiz ama sadece hafta sonları ordayım,
anlatın hadi kızlar siz nerde oturuyosunuz, nerelere takılıyosunuz, nerelerde geziyonuz?
şu 10.10.2010 da cumhuriyet meydanında olcakmısınız?
seninle komşu muyuz yoksa delikafaduldendelikafadulden bende selahiye mah. oturuyorum. tam olarak nerelerdesin? iş yerimde fatih sultan mehmet cad.de. 10,10,2010 da ne olacakmış yahu ? bir organizasyon mu var? hiç haberim yok :uhm:
amanın bide komşu çıkarmışız kaydirigubbakcemile3
bafra kolaydada arkadaşınla komşu çıkarmışız:)))))
samsunda 30 ağustos ilköğrtmokl.nun yanındayız biz
ya sen tam olarak nerdesin
f.sultandanda çıkmam hiç:))))
nerde çalışıyosun canım olumunekankayizsmile
valla bu kadarınada pes derimtesadüf tesadüf üstüne geliyor .arkadaşımda kolaylı ama burda yaşıyor.daha doğrusu annesi kolaylı.sen ev hanımısın sanırım.ben her sabah akşam senin evin önünden geçiyorum desene kaydirigubbakcemile3 bende gazi okulunu geçtikden sonra murat fırını var,onun yukarısındayım hemen.işyerimde f.s.mehmet caddesinde şık giyimin arasında kalıyor.amannn reklama girmez şimdi dimi isimde veriyorum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3