Samsung'dan beyaz eşya alınır mı?

AylaKuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1
0
36
Adana
Herkese merhaba
Evlilik hazırlıklarımız tüm hızıyla sürerken, eve alacağımız beyaz eşyalar hakkındaki soru işaretlerim devam ediyor. Nişanlım Samsung bayisine gidip beyaz eşyaları incelemiş, çok beğenmiş evimizin bütün beyaz eşyalarını Samsung'dan almayı düşünüyor. Açıkçası ben Samsung'un beyaz eşyası olduğunu nişnalımdan öğrendim, henüz bayiiye gidip inceleme imkanım da olmadı. Yakın çevremden hiçkimse evinde Samsung beyaz eşya kullanmıyor, sizler arasında evinde bu markanın herhangi bir eşyasını kullanan var mıdır? Bayi tanıdık ve güzel indirimler yapacağını söylemiş ama benim hala kafamda Samsungla ilgili soru işaretleri var. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

cnm bir süredir arastırıyoruz ve kesin samsung alıcaz bütün forumlarda samsung buzdolabı camasır makinesi övülüyor herşeyimi samsung alıcam hiç düşünme modelleri bile sectim ama bayi biraz pahalı sölüyo fiyat arastırıyrzama bence bi bayiye git gör derim cnm hiç düşünmessin:) ben cokk arastırdım

Samsung LCD TV de olduğu gibi, yakında laptopta, cep telefonunda, beyaz eşyada lider olacak. Fiyatlar oldukça iyi.

LG de kardeş firmadır Samsung ile. LG yi de değerlendirebilirsiniz.

2 arkadaşım evinin tüm eşyalarını samsung aldılar çok memnunlar,şiddetle tavsiye ediyorlar, özelliklerine bakıldığında fiyatları diğer markalara görede daha uygun...

Benim evimdeki eşyaların tamamı neredeyse Samsung. Televizyon, netbook, telefon ve fotograf makinesinden çok memnunum ama beyaz eşyalar beni bıktırdı. Alınalı bikaç ay olmadan çamaşır makinesinin deterjan gözü tıkandı, bir ay sonra tamburu eğildi, servis götürdü 35 gün getirmedi, perişan oldum. Aradan bi kaç ay geçmeden su akıtmaya başladı. Kullanıcı hatası dediler ama sonra anlaşıldıki içindeki ağırlık yapan beton hortumunu kesiyormuş.Zaten bir defa servise gittikten sonra bir daha iflah olmadı.1200devir makineyi en fazla 800devirde kullanabiliyorum Anlıyacağınız makine kendi kendini imha etti. Bulaşık makinesininde sensörleri Türkiye standardına uygun değil sanırım. Sürekli suyu boşaltamıyor hata veriyor. Benim tavsiyem servis ağı gelişene kadar Samsung Beyazdanuzak durun.Ürünlerinin arkasında durmadıkları gibi bir de faturayı size kesmeye çalışıyorlar.

Samsungdan sadece tv alınır çamaşır makinesi ve buzdolabı bende var hiç ama hiç memnun değilim bulaşık makinem Beko çok memnunum bahara çamaşır makinemi en acilinden değiştircem ve iki senedir kullanıyorum. Servisini aradığımızda hiç ilgilenmediler çok kötü.

1. 5 Nisan 2011
    Konu Sahibi : AylaKuzu

2. ELTÜye
    Üye

Benim evimdeki eşyaların tamamı neredeyse Samsung. Televizyon, netbook, telefon ve fotograf makinesinden çok memnunum ama beyaz eşyalar beni bıktırdı. Alınalı bikaç ay olmadan çamaşır makinesinin deterjan gözü tıkandı, bir ay sonra tamburu eğildi, servis götürdü 35 gün getirmedi, perişan oldum. Aradan bi kaç ay geçmeden su akıtmaya başladı. Kullanıcı hatası dediler ama sonra anlaşıldıki içindeki ağırlık yapan beton hortumunu kesiyormuş.Zaten bir defa servise gittikten sonra bir daha iflah olmadı.1200devir makineyi en fazla 800devirde kullanabiliyorum Anlıyacağınız makine kendi kendini imha etti. Bulaşık makinesininde sensörleri Türkiye standardına uygun değil sanırım. Sürekli suyu boşaltamıyor hata veriyor. Benim tavsiyem servis ağı gelişene kadar Samsung Beyazdanuzak durun.Ürünlerinin arkasında durmadıkları gibi bir de faturayı size kesmeye çalışıyorlar.

Aynen sana katılıyorum çamaşır makinesi çok iğrenç korkuyorum çalıştırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…