cevap için teşkkürler :) bosch ve siemens'in eski kalitede olduğunu ve çok yenilikçi olduğunu düşünmüyorumki eskisi gibi tavsiye etmiyor çevremdekiler bilmiyorum diğer markaları zaten almayı hiç düşünmedim miele güzel dayanıklı ama hem çok pahalı hemde servisi zor bulunuyor diye biliyorum.samsung buzdolabında boschtan daha çok tavsiye ediliyor o yüzden fikir almak istedimBulasik makinesinde siemens, bosch gibi alman markalari dururken samsung neden?
Yanlış arastirmissiniz.
Samsung önermem. Samsung yalnizca tv ve telefonda tercih edilmeli diye düşünüyorum. Beyaz esyada daha iyi markalar var.
Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens bu markalarin bulasik makinelerini araştırın.
cevap için teşkkürler :) bosch ve siemens'in eski kalitede olduğunu ve çok yenilikçi olduğunu düşünmüyorumki eskisi gibi tavsiye etmiyor çevremdekiler bilmiyorum diğer markaları zaten almayı hiç düşünmedim miele güzel dayanıklı ama hem çok pahalı hemde servisi zor bulunuyor diye biliyorum.samsung buzdolabında boschtan daha çok tavsiye ediliyor o yüzden fikir almak istedim
Bulasik makinesinde siemens, bosch gibi alman markalari dururken samsung neden?
Yanlış arastirmissiniz.
Samsung önermem. Samsung yalnizca tv ve telefonda tercih edilmeli diye düşünüyorum. Beyaz esyada daha iyi markalar var.
Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens bu markalarin bulasik makinelerini araştırın.
Evleneli 2 ay oldu bütün beyazeşylarım ankastre setim hepsi samsung ve inanılmaz derecede memnunum. Özellikle bulaşık makinasında çatal bıçak kısmının yukarıda olması daha temiz yıkama sağlıyor. Sadece bütün programları biraz uzun onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
buzdolabıda samsung düşünüyorum zaten çok kullanışlı :) peki sizin bulaşık makinenizin waterwall mu?Evleneli 2 ay oldu bütün beyazeşylarım ankastre setim hepsi samsung ve inanılmaz derecede memnunum. Özellikle bulaşık makinasında çatal bıçak kısmının yukarıda olması daha temiz yıkama sağlıyor. Sadece bütün programları biraz uzun onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
merhabalar.. bende bütün beyaz eşyalarımı samsung düşünüyorum.. bulaşık makinesini çok beğendim.. acaba aldınız mı tavsiye eder misiniz?Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir:) ben evlenicem bikaç ay sonra inşallah ama bulaşık makinesi konusunda aşırı kararsızım 2 aydır falan araştırıyorum sonunda samsung waterwall da karar kıldım özelliklede kaşık yıkama sepetinin en üstte olması ve tek tek dizmek zorunda kalmama durumu çok hoşuma gitti suyuda döngü şeklinde değilde direk yukarı doğru vermeside çok güzel fiyatı biraz tuzlu ama değer diye düşündüm malum bikere alıp en iyisini almak istiyorum çünkü.Fakat çok hoşuma gitmesine rağmen hala emin olamıyorum bikaç yerde samsung alma demişler bu makineyi kullanan veya almayı düşünen var mı yardımcı olursanız çok sevincemteşekkürler:)