Benimki pazar kayboldu. Sizinki?Sebebini bende merak ediyorum patronda var samsung alpha aynen kayboldu geri getiremedik bir türlü
Ben de guncellemedim. Otomatik güncelledi Demek ki. Teşekkür ederim. Mobil verinin açık olup olmadığını görmek önemli bir detaySanırim bu guncellenen isletim sistemiyle alakali..ben guncellemedim esim guncelledi onda da ayni durum var..
Ben de guncellemedim. Otomatik güncelledi Demek ki. Teşekkür ederim. Mobil verinin açık olup olmadığını görmek önemli bir detay
Ordan görünüyor ama uzun iş iste☺Evet olablir dun bende esimin telefonunda farkettim kendi kendine guncellenmis dedi
Benmde samsung ama benmki guncellenmedi ama onun kaybldmu mobl veri dikkatimi cekmedi hic.
Ayarlar kismindada mi cikmiyor ?
Orda da sadece kapat, uçuş modu, yeniden başlat ve acil mod seçeneği var sumosh hanimSağda tuş kilidi tuşu var ya, ona basılı tut. Mobil verinin açık olup olmadığını görebilirsin.
Ayarlar- ekrana basınca şu cikiyorAyarlar- Ekran- Bildirim Panelinden bakabilirsin olup olmadığına. Yukarıdaki sıralamayı ordan ayarlayabilirsin
bende dün güncelledim ama ayarlarım aynı duruyor ilginçmiş. ekranı aşağı çektiğinde sağ köşedeki ikon varmı peki. yani bu en üstteki ayarların yanındakiAyarlar- ekrana basınca şu cikiyorEki Görüntüle 1559781
Uyarlanabilir ekran dediği de renkle ilgili bir sey
Evet düzenle diyince sadece şunları secebiliyorum:bende dün güncelledim ama ayarlarım aynı duruyor ilginçmiş. ekranı aşağı çektiğinde sağ köşedeki ikon varmı peki. yani bu en üstteki ayarların yanındaki
netten baktım herkesin yaşadığı bir problemmiş güncellemeyle alakalı. istersen telefonunu sıfırla istersende şöyle bir çözüm bulmuşlar:Evet düzenle diyince sadece şunları secebiliyorum:
Çok teşekkür ederim. Madem sadece güncelleme ile ilgili , bekleyeyim bennetten baktım herkesin yaşadığı bir problemmiş güncellemeyle alakalı. istersen telefonunu sıfırla istersende şöyle bir çözüm bulmuşlar:
Playstoreda multiwindow toggle diye bi program var onu indirin. Orada add diye buton var mobil veri tekrar çıkana kadar ona basın. Sonra isterseniz programi silebilirsiniz de. Bu geçici bir çözüm gibi. Samsung guncellemeyle bu sorunu kısa zamanda giderecektir.