• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsung s6 ? iphone 6s ?

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
31
kızlar sızce hangıısı hep samsung galaxy serisi kullandm ıphone a gecesım var ama bılemıyorm.samsung da en cok on ekrandakı bıldırım ısıklarını sevıyorm her uyguulamaya farklı ısık yapnca bakmadan ne oldugunu anlayabılıyorm sırf bu ozellık yuzunden kafam cok karısık :) ve ıphone 6s 16 gb yetermı acaba onuda dusunuyorm

iphone alcaksan 32lik al. çünkü ek hafıza yok ve ben bunun zorlugunu yaşıyorum (4s kullanıyorum)
ben de bunun kararsızlııgındayım. ikisi de ilgi çekici.
fakat samsungdan iphone'a geçince kendimi kısıtlanmış olarak hissettim.
istediğim gibi şarkı video atamıyorum,telefonuma indiremiyorum. itunes bana ölüm geliyor.
samsung kullanırken ücretli uygulamaları bile apk ile indirip telefonuma ücretsiz olarak indirebiliyordum. iphone da bunlar yok tabi.
kamera olarak da 6Sde baya gelişmiş samsung la aynı gibi hemen hemen. diğer iphone serilerinde kamerası çok kötüydü çünkü.
gerisi biraz zevk çünkü ikisi de güzel görünüyor :)

iphone alcaksan 32lik al. çünkü ek hafıza yok ve ben bunun zorlugunu yaşıyorum (4s kullanıyorum)
ben de bunun kararsızlııgındayım. ikisi de ilgi çekici.
fakat samsungdan iphone'a geçince kendimi kısıtlanmış olarak hissettim.
istediğim gibi şarkı video atamıyorum,telefonuma indiremiyorum. itunes bana ölüm geliyor.
samsung kullanırken ücretli uygulamaları bile apk ile indirip telefonuma ücretsiz olarak indirebiliyordum. iphone da bunlar yok tabi.
kamera olarak da 6Sde baya gelişmiş samsung la aynı gibi hemen hemen. diğer iphone serilerinde kamerası çok kötüydü çünkü.
gerisi biraz zevk çünkü ikisi de güzel görünüyor :)
aynen canım annemde de ıphone 4s var ölüm gibi.bsy gönderemıyosun.bnm tel suan 24 gb ek hafızayla yıne yetmıyor.ben yıne samsungdan gıdıcem glıba :)

sonny hıc usunmedm canım benm planlar bır sure ertelencek gıbı bugun ısten ayrıldm suan elmde 1500 var bakalmnasl olcak bende yazarm tbıkıde :)
Öncelikle en kısa zamanda daha iyi bi iş bulmanı dilerim:)
Gelelim telefona... eşime geçen sene iPhone 6 Plus aldık... allah var güzel telefon hızlı akıcı ama arkadaşların da dediği gibi kısıtlı bir telefon iPhone sadece Apple ürünlerine karşı açık olan bi telefon...
Üç ay önce de ben galaxy s6 edge Plus aldım.. manyak bi telefon her iki taraf da eğimli ve dehşet güzel görünüyor... akıcı ve hızlı... çok güzel özellikler eklemişler...
İkisi de güzel telefon ama Samsung bambaşka... hiç bi kısıtlama yok istediğin müziği indir istediğin appi yükle herşey bedava...

Gelelim telefona... eşime geçen sene iPhone 6 Plus aldık... allah var güzel telefon hızlı akıcı ama arkadaşların da dediği gibi kısıtlı bir telefon iPhone sadece Apple ürünlerine karşı açık olan bi telefon...
Üç ay önce de ben galaxy s6 edge Plus aldım.. manyak bi telefon her iki taraf da eğimli ve dehşet güzel görünüyor... akıcı ve hızlı... çok güzel özellikler eklemişler...
İkisi de güzel telefon ama Samsung bambaşka... hiç bi kısıtlama yok istediğin müziği indir istediğin appi yükle herşey bedava...
peki 3 ay çok uzun bir süre değil ama yine de sorayım hiç ısınma kasma donma yaptı mı bu sürede? ben s4 kullanırken bunu çok yaşadım. tel çok hoşuma gidiyor ama güvenemiyorum yine de

peki 3 ay çok uzun bir süre değil ama yine de sorayım hiç ısınma kasma donma yaptı mı bu sürede? ben s4 kullanırken bunu çok yaşadım. tel çok hoşuma gidiyor ama güvenemiyorum yine de
Şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.... öncesinde galaxy Ace, s3, note2 ve s5 de kullandım ufak tefek sorunlar yasadim ama bu bambaska... ben çok memnunum

canım iş için ıyı dıleklerın ıcın cook cook tesekkur ederım :) sanırım bende kararımı s6 dan yana kullanıcam.bende de suan s4 var artık sınırden aglıcam acayıp kasıyor ısınıyor.bıde ekranı kırıldı cok tipsiz bşy oldu :) sende telefonunu gule gule kullan canm :)

canım iş için ıyı dıleklerın ıcın cook cook tesekkur ederım :) sanırım bende kararımı s6 dan yana kullanıcam.bende de suan s4 var artık sınırden aglıcam acayıp kasıyor ısınıyor.bıde ekranı kırıldı cok tipsiz bşy oldu :) sende telefonunu gule gule kullan canm :)
Eğer yeterli imkanın varsa s6 edge veya s6 edge plus al
S6in ekranı kavisli değil ve benim en çok hoşuma giden özellik o:KK49:

Eğer yeterli imkanın varsa s6 edge veya s6 edge plus al
S6in ekranı kavisli değil ve benim en çok hoşuma giden özellik o:KK49:
suan 1500 tl var elımde canm ama ya babısko destek cıkar yada taksıte baglarım bulurum parayı :) cok heveslendırdın smdı benı :) senın kı ne renk canm ?

suan 1500 tl var elımde canm ama ya babısko destek cıkar yada taksıte baglarım bulurum parayı :) cok heveslendırdın smdı benı :) senın kı ne renk canm ?
Benimki Gold:))
Umarim en az benim kadar memnun kalırsın:))
Ben gümüş rengi de çok beğenmiştim ama daha dağıtımı yapılmamıştı ve bende beklicek derman kalmamıştı hemen aldım Gold olani:D

Benimki Gold:))
Umarim en az benim kadar memnun kalırsın:))
Ben gümüş rengi de çok beğenmiştim ama daha dağıtımı yapılmamıştı ve bende beklicek derman kalmamıştı hemen aldım Gold olani:KK70:
iyi yapmısın canm bende cok sabırsızım :) gold gayet bsarılı ama :)

sarj durumu nasıl acaba?
kullanan arkadaşlarım aktif kullandıkları için günde en az 2 kere sarj ettiklerini söylüyorlar.
Ben de iki kere sarjediyorum ama hızlı şarj aletiyle beraber geliyor zaten ve 1 saatte sarjoluyor... ama ben hiç elimden düsürmüyorum günlük en az 16 saat kullanimda

Back