• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung garanti servisi?

Aysolin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
107
134
103
Selam kizlar note 5 telefon kullaniyorum 2 yil olmak uzere bataryasi cabuk bitmeye dengesiz inis cikislar gostermeye basladi bi suredir. Bataryasini degistirtmek istiyorum samsung servise verip orjinallik anlaminda guvenilir olur cunku. Ama kac gun sonra geri verirler bi fikri olan lutfen beni aydinlatsin hic bi yerde bununla ilgili bi yaziya rastlamadim :(

Sadece batarya degisirse 10 15 dakikaya geri veriyorlar. Baska bi sikinti varsa da bana hep 2 gun icinde donus yaptilar. Aldim telefonumu.

Sadece batarya degisirse 10 15 dakikaya geri veriyorlar. Baska bi sikinti varsa da bana hep 2 gun icinde donus yaptilar. Aldim telefonumu.
Aa gercektenmi boyleyse harika olur benim icin degisir batarya degil cunku orjinal batarya alip kendim takma sansim yok. Bu tarz sabit bataryalarida bu kadar kisa zamanda degistiriyolarmi acaba

Note 2 kullanıyordum. Bir sorun çıkmıştı telefonda sanırım hattı görmüyordu tam hatırlamıyorum 2 sene önceydi. Akşamüstü bıraktım mesai saatleri bitmeden telefonu tamir edip verdiler. Güzel servise denk gelirsin umarım.

Bende batarya sismesinden dolayi vermistim ertesi gun aldim

Note 2 kullanıyordum. Bir sorun çıkmıştı telefonda sanırım hattı görmüyordu tam hatırlamıyorum 2 sene önceydi. Akşamüstü bıraktım mesai saatleri bitmeden telefonu tamir edip verdiler. Güzel servise denk gelirsin umarım.
Sevindim umarim seninki kisa surede cozulur :)

Sadece bataryaysa hemen teslim ederler .
Ama garantisel bir sorunsa 15 gün .

2 yıl önce ki telefonum samsung tu . Garantiye gönderdim 15 günde geldi. Sim kartın girişinde problem vardı .

Bataryanda şişme var mı ?

Aa gercektenmi boyleyse harika olur benim icin degisir batarya degil cunku orjinal batarya alip kendim takma sansim yok. Bu tarz sabit bataryalarida bu kadar kisa zamanda degistiriyolarmi acaba

Orasini bilemiyorum ama hizli calisiyorlar genel olarak.

Sadece bataryaysa hemen teslim ederler .
Ama garantisel bir sorunsa 15 gün .

2 yıl önce ki telefonum samsung tu . Garantiye gönderdim 15 günde geldi. Sim kartın girişinde problem vardı .

Bataryanda şişme var mı ?
Acilabilir kapak olmadigi icin bataryaya ulasma sansim yok ama kapagin disinda gorulen bi sisme yok

Acilabilir kapak olmadigi icin bataryaya ulasma sansim yok ama kapagin disinda gorulen bi sisme yok
Ozaman garantiye gönder süren dolmadıysa eşim lenova kullanıyordu..

Garantiye kargoladı telefonunu .
20 günde sanırım geldi .
Yapmışlardı ..

Back
X