samsung galaxy s2 mi iphone 4 mü

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
http://www.youtube.com/watch?v=t78KfESnFE0&feature=player_embeddedsamsung galaxy s2 mi iphone 4 mü diyenlere samsung galaxy diyorum karsilastirma yaptim aslindafazla söze gerek yok, beyazini almistim cok memunun ince ve zarif ve cok hizli internete girmek arti yotube veya google girmek istediginizde sesle komut veriyorsunuz, atiyorum diyorum ki yildiz tilbe diyorum.. hemen sarkilari cikiyor isteginiz yere baglaniyorsunuz (IPHONE nin bluetooth yok arkadaslar sarki resim gönderemiyorsunuz... renk hizlilik incelik konusunda galaxy 2 galaxy s ise laptopumu aratmiyor bisey daha demek istiyorum biliyorsunuzki telefonu ayni zamanda fotograf makinesigibi kulaniyoruz destek flas özelikli oldugunuda belirtiyim ...ha yok islemi benim icin önemli degil marka önemli hava..........
atacam mileti catlatacagim markayla diyorsaniz iphone alin ( kesinlikle fikirlerimi yazdim arkadaslar )ekrandakine aldanmayin gidin bakin görün heleki beyaz rengi sevenler kesinlikle asik olacaktir okadar hafif ki ve inceki Ellestirilere herzaman acigim SEVGILER mucuk mucuk ("V") ("V")("V")

Son düzenleme:
kesinlikle ve kesinlikle iphone tabiki
app store nerdeee samsung unki nerde :))

bluetooth kabul sıkıcı her telefonu görmemesi ama inan sorun etmiyorsun çünkü telefon tek kelimeyle harika

iki telefonuda kullaniyorum. goruntu olarak samsung galaxy kullanim olarak iphone diyorum kesinlikle. touchscreen olayi cok daha hizli ve hassas. samsung ise daha yavas kaliyor yaninda.

ıphone 4s kullanıcısı olarak ıphone diyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve dokunmatik açısından süper bir telefon , internet konusunda epey hızlı tek kötü yani bluetooth konusu onun dışında tek kelimeyle süper :))

iphone kullanıcısyım bende fakat keşke samsung alsaydım diyorum nedenine gelince.

iphone yere düşürdüğün anda uçuk rakamlara tamir ediliyor. samsung ise yere düştüğünde tamiri geçtim hiçbir şekilde zarar bile görmüyor çoğu zaman.

iphone kullanım yönünden daha rahat fakat şarj yönünden olsun kamera yönünden olsun samsung'!un yanına yaklaşamıyor ki yeni modelinde bunu kanıtlamış durumda bence samsung......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…