• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsung E-250 ses yükseltme

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
96
40
İstanbul
sevgili arkadaşlar samsung E-250 lerde ses yükseltme diye bişey var.bunu yapan ve memnun kalan varmı.gooogle ye E-250 şifre yazıyorsunuz oradan bulabilirsiniz nasıl yükseltildiğini.
Ses Yükseltme veya Ses Ayarı

Telefonumuzdan *#8999*8378# kodunu girerek donanım testi' ne girin
ordan ses ayarları' na girin daha sonra

Normal
kulak kazancı:3....................veya.............kula klık kazancı:6
ahizesiz kazancı:9.....................................ahiz esiz kazancı:3

Normal 2
kulak kazancı:13
ahizesizkazancı:15

Kulaklık
ahizesiz kazancı:15

Hoparlor sub
kulak kazancı:14

Hoparlör sdn
kulak kazancı:11
ahizesiz kazancı:13

Yamaha amp
14

Hoparlör çıkış
kulak kazancı:15

Hoparlör yanlızca cıkış
ahizesiz kazancı:14

ISS normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
kulaklık kazancı: 15
ahizesiz kazancı: 15

ıss kulaklık
ahizesiz:15

ISS normal 12
kulak kazançı:12
ahize kazancı:15

her ayar değiştirdikten sonra kaydet
işte böyle.fakat yeni sürüm telefonlarda şifre *#0206*8378# ben henüz yapmadım.ama aranızda yapan varmı?memnunmusunuz.

bu konuya ben de bakmıştım varmış nasıl oluyormuş diye bazıları denemeyin hoparlörünüz bile

patlayabilir ayrıca hoparlörünüzü bozarsınız bile demişlerki hakllarda ben olsam yapmam ki şimdi

samsung telefon alım ve yapmayı düşünmüyorum biraz daha fazla ses gelecek diye telefonu riske

atmaya gerek yok diye düşünüyorum

bu konuya ben de bakmıştım varmış nasıl oluyormuş diye bazıları denemeyin hoparlörünüz bile

patlayabilir ayrıca hoparlörünüzü bozarsınız bile demişlerki hakllarda ben olsam yapmam ki şimdi

samsung telefon alım ve yapmayı düşünmüyorum biraz daha fazla ses gelecek diye telefonu riske

atmaya gerek yok diye düşünüyorum

teşekkür ederim arkadaşım

arkadaşım bu şifreler telefon hoparlorünü patlatabiliyor ve bozulduğunda garantiye girmiyor ben tavsiye etmem....

bana bir yakınımdan hediye geldi samgung e 250 ses cok yuksek sanırsam sifre ile sesi yukseltmişler. ben bu ses ayarlanı nasıl geri eski haline getirebilirim. cok yuksek ve konusurken yankı yapıyor .

Back