1,5 sene önce Bosch bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi aldık bizde.Birkaç da küçük ev aleti.Genelde hepsinden memnunum ama çamaşır makinası hariç.
İlk zaman makinanın hortumunu duşakabinin içine verdim.2 ay özellikle renklilerde kum gibi kabinin içine koyu renk bişiler çıkardı.İki ayın sonunda geçmeyince servis çağırdım,geldi,borular pisdir,olabilir dedi gitti.Sorun ufak tefek olmakla beraber başka sorunlarıda var.Pamukluları yıkarken ön yıkamalı proğram 3:13 den başlıyor saati 3:06 ya geldiğinde su alarak 2:36 ya düşüyor. derin dondurucu aldığımız zaman onuda söyledim servise.Göstergede eror gibi hata yazılarının çıkıp çıkmadığını sordu.Yok deyince evin elektrik tesisatını kontrol ettirmemi söyledi.Ve yünlü proğram canı isterse sıkıyor istemezse sıkmıyor.
Yani beyaz eşya şans birazda
Kullanıcı hatası diyor başka bişi demiyorlar.Yeğenimde bundan önceki çamaşır makinesinde temizlemiyor,kokuyor,ıslanmamış diye servis çağırmış.Aldığı cevap : deterjanınız bayat,cam kavanozda saklamalısınız vs demişler
tüketici mahkemesine taşıdınız mı konuyu?Mikro dalgası ise ayrı bir kabus.Isıtmak için koyduğum yemek bir patladı içinde bütün fırın patates yemeği oldu.Herşeyi patlatıyor ısıtırken.Daha önce kullandığım sıradan bir mikro dalga da bile sıçramalar oluyordu bunu anlayabilir ama patlatmak nedir yaaa...Birde madem böyle patlatacak ısıttığımız tabağın üstünü örtmeye bir kapak falan verseydiniz.Sırf böyle patlatıyor diye şimdi kim uğraşacak temizlemeye diyerek ocakta ısıtıyorum.Oda aksesuar niyetine duruyor işte mutfakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?