samsundan hamile bayanlar doktor konusunda acil yardım lütfen..

yasmin82

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
8
0
6
Samsun
arkadaşlar ben 5,5 aylık hamileyim.ilk 1-2 ayda 3-4 dr değiştirdikten sonra atasam hastanesinde aysin akçay a gittim. doktor sağolsun ilgili fakat şöyle bir sorun var. doktor acayip yoğun her gittiğimde randevu ile gitmeme rağmen en az 1 saat bekliyorum.ve testlerimin hepsini doktora ben haber veriyorum beni hiçbir şey için önceden bilgi vermiyorlar. mesela benim 24. haftamda yani haftaya şeker yükleme testi yaptırmam lazım ki bunu ben kendim takip eidyorum doktora bir türlü ne cepten ne hastaneden ulaşamıyorumçok yoğunmuş akşam 4,30 dan sonra arıcakmışım. o vakitte zaten ulaşabileceğim zaman kısıtı belli.yani ben çok tedirginim en büyük korkum doğum zamanım yaklaşınca da bu doktora ulaşamamk. sonuçta bir hamile acil zamanlarında doktoruna ulaşabilmek istiyor güvende hissetmek için. e ben normal zamanda ulaşmıyorum ya o anda son dk golü yersem kadına ulaşamazsam diye çok korkuyorum. ya bi de çok ağrıma gidiyor adam gibi muamele olsun diye özele gittim-- ki devlete iki kere gittim muamele berbattı-- ama bakıyorsun buarada da doktora ulaşamıyosun sıra bekliyosun.daha da komiği doktorun yanındaki hemşire her gittiğimde size dosya açalım,gebelik varmıydı diyor:S:S yahu 2.ayımdan beri gidiyorum,randevu ile gidiyorum buna rağmen soru sorması.sonuç olarak beni hatırlamayabilir kalabalık olabilir ama insan lütfen bi randevulara bakar bizim hastamız mı değil mi diye ona göre hareket eder. ya delircem gerçekten eşim de anlamıyor bazen sen de doktor beğenmiyorsun falan diyor ama inanın sorun kendimi güvende hissetmem ki ben şuan kendimi emanet edemiyorum doktor heran burda olmıyacak ve ben yanlız kalıcam doğumda diye düşünüyorum. lütfen samsunda bildiğiniz doktor varsa bana yardımcı olurmusunuz?

mrb arkadaşım endişelerini çok iyi anlıyorum bende 14 haftalık hamileyim ve insan hamileyken doktoruna her şekilde güvenmek istiyo gerekli ilgiyi görmeyince de kendini çok kötü hissediyo ben samsunluyum ama istanbulda yaşıyorum samsunda olsaydım mete sarıözkan adında çok iyi bir doktor var gerçekten işinin ehli eskiden atasamda çalışıyordu şu an nerede biilemiyorum araştırıp bulursan ona gitmeni tavsiye ederim tüm tanıdıklarım memnun kalmışlardı ve hayranlıkla anlatıyrolardı inşallah sana bir faydası olur sağlıklı günler bebişine ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…