Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahÇok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala
Kendi doktorum izinde olduğu için ilk muayene yi yaptı keşke devam etseymişim çok ilgili diolar özelin hakkını veriyormuşHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Mehmet hocayla görüştünüz mü daha önce
Evet bende ismini çok duydum iyimişKendi doktorum izinde olduğu için ilk muayene yi yaptı keşke devam etseymişim çok ilgili diolar özelin hakkını veriyormuş
Yok Bi daha başıma benzer şeyler gelmesin diye araştırıyorumKız kocan tmm dedi mi tedaviye hadi hayırlı olsun :) sevındım Senın adına
Onuda biliyorum şu an hastanede değil kliniği var oda iyi diolar ama hastane dışındaMerhaba Samsun'da takip ettiğim Pervin karlı var isterseniz ingtgram sayfasını bı inceleyin![]()
İki doktorun ikisinede giden tanıdıklarım vardı bende tecrübeli diye Tayfun Alper e gittimEvet bende ismini çok duydum iyimiş
Nasip artk
Hayırlısı olsun hakkında ara vermesen iyi olurdu çünkü yumurtalıklar azalıyor her adet döneminde eksiliyorYok Bi daha başıma benzer şeyler gelmesin diye araştırıyorum