• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAMSUNDA TÜP BEBEK İSTİYORUM

eyizar55

Keşke kalbim olmasa en azından üzülmezdim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
331
70
98
26
Pcosluyum bir kere 5.gün transfer oldum medicalpark ta Tayfun Alper de ama negatif oldu tekrar ona gitmeyi düşünmüyorum başka bildiğiniz doktor var mı

E eyizar55 merhabalar
Mehmet bilge Çetinkaya ve Muhterem hocalar da var aynı birimde. Onları da deneyebilirsiniz.
Çok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala

Çok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Mehmet hocayla görüştünüz mü daha önce

Eşim benim isteğimi yaptı nasip olmadı şimdi kendi istediğine geçti araba istiyor borca girecek

Back