Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SAMSUNDA TÜP BEBEK İSTİYORUM
- Konu Sahibi eyizar55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne adayı bebekisteyenler tup bbek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2024
- 31
- 64
- 3
- 38
Çok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala
- 13 Ağustos 2024
- 1.509
- 2.428
- 48
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahÇok korkuyorum açıkcasıı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu o zaman doktor bir yerde sıkıntı var dedi ve transfer yaptı transfer den sonra da aynı şeyi söyledi şansınızı deneyin demeye getirdi ve negatif sonuçlandı sıkıntı kimde nerde bilmiyoruz hala
Mehmet hocayla görüştünüz mü daha önce
Kendi doktorum izinde olduğu için ilk muayene yi yaptı keşke devam etseymişim çok ilgili diolar özelin hakkını veriyormuşHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Mehmet hocayla görüştünüz mü daha önce
- 13 Ağustos 2024
- 1.509
- 2.428
- 48
Evet bende ismini çok duydum iyimişKendi doktorum izinde olduğu için ilk muayene yi yaptı keşke devam etseymişim çok ilgili diolar özelin hakkını veriyormuş
Nasip artk
- 6 Mart 2024
- 2.399
- 2.251
- 48
- 14 Nisan 2023
- 75
- 14
- 8
- 26
Yok Bi daha başıma benzer şeyler gelmesin diye araştırıyorumKız kocan tmm dedi mi tedaviye hadi hayırlı olsun :) sevındım Senın adına
Onuda biliyorum şu an hastanede değil kliniği var oda iyi diolar ama hastane dışındaMerhaba Samsun'da takip ettiğim Pervin karlı var isterseniz ingtgram sayfasını bı inceleyin
İki doktorun ikisinede giden tanıdıklarım vardı bende tecrübeli diye Tayfun Alper e gittimEvet bende ismini çok duydum iyimiş
Nasip artk
- 6 Mart 2024
- 2.399
- 2.251
- 48
Hayırlısı olsun hakkında ara vermesen iyi olurdu çünkü yumurtalıklar azalıyor her adet döneminde eksiliyorYok Bi daha başıma benzer şeyler gelmesin diye araştırıyorum