ben doğumumu ana klinikte yaptım orda çocuk bölümüde var oğllumun doktoruda orda adı farabi soyadını hatırlamıyorum ama gerçekten deneyimli bir doktor
canım çok teşekkürler ben de doğumumu orada yapıcam inşallah sinoptan gidip geliyorum orayla ilgili birşeyler sorabilirsem sana çok sevinirim
ben iki ay önce ana klinikte epidural normal doğumla doğumumu yaptım,ama çok sıkıntı çektik,bebeğim 4 kiloydu ama doktor normal olacak diye tutturdu,doğum esnasında bebek sıkıştı gelmedi,doğduğunda nefes alamıyordu,daha kollarıma almadan medical parka yoğun bakıma gönderildi ve 8 gün orada kaldı,epidural ağrılarını hissettirmediği için ıkınamıyorsun,ben çok sıkıntı çektim bu yöntemle yapacaksan hiç tavsiye etmem,bu sıralar orayala ilgili problemler duyuyorum,inş sağlıcakla alırsın bebeğini kollarına,çok şükür bebeğim iyi şimdi,ama riske atmayıp sezeryana almalıydı doktor,yoğun bakım ünitesinin olmaması da çok kötü,olumsuz bir durumda başka yere sevk ediyorlar,hem zaman kaybı olabiliyor hem de anne ayrı hastanede bebek ayrı hastanede çok zor oluyor,deneyimimi paylaşmak istedim.hayırlı doğumlar
bende anaklinikte normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım bebeğimin doktoru da Farabi bey çok ilgili ve bilgili biri tavsiye ederim
peliiiin burda da buldum seni :) netten samsunda cocuk dr.u araştırıyorum burayı da okudum..kızımda böbrek problemi çıktı ıyı bır dr. arayaışına gırdım..farabı beyı duydum bakalım kımde karar kılıcam.
sevgili plnhsyn ben medicalparkta epidural normal doğum yaptım hiçbir problem yaşamadım açıkcası ben tamamen hissiz değilidim sanırım dozu iyi ayarlanmalı.çünkü ıkınmak çok önemli ıkındığım için problem yaşamadım.umarım sen de rahatlıkla doğum yaparsın
ben doğumumu ana klinikte yaptım orda çocuk bölümüde var oğllumun doktoruda orda adı farabi soyadını hatırlamıyorum ama gerçekten deneyimli bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?