Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Samsun'da Tavsiye Edebileceğiniz İyi Bir Çocuk Doktoru Var mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
40
Sinop
samsunda iyi bir çocuk doktoru arıyorum bebeğim doğduktan sonraki kontrolleri için tavsiyeleriniz neler?

ben doğumumu ana klinikte yaptım orda çocuk bölümüde var oğllumun doktoruda orda adı farabi soyadını hatırlamıyorum ama gerçekten deneyimli bir doktor

ben doğumumu ana klinikte yaptım orda çocuk bölümüde var oğllumun doktoruda orda adı farabi soyadını hatırlamıyorum ama gerçekten deneyimli bir doktor

canım çok teşekkürler ben de doğumumu orada yapıcam inşallah sinoptan gidip geliyorum orayla ilgili birşeyler sorabilirsem sana çok sevinirim

canım çok teşekkürler ben de doğumumu orada yapıcam inşallah sinoptan gidip geliyorum orayla ilgili birşeyler sorabilirsem sana çok sevinirim

ben iki ay önce ana klinikte epidural normal doğumla doğumumu yaptım,ama çok sıkıntı çektik,bebeğim 4 kiloydu ama doktor normal olacak diye tutturdu,doğum esnasında bebek sıkıştı gelmedi,doğduğunda nefes alamıyordu,daha kollarıma almadan medical parka yoğun bakıma gönderildi ve 8 gün orada kaldı,epidural ağrılarını hissettirmediği için ıkınamıyorsun,ben çok sıkıntı çektim bu yöntemle yapacaksan hiç tavsiye etmem,bu sıralar orayala ilgili problemler duyuyorum,inş sağlıcakla alırsın bebeğini kollarına,çok şükür bebeğim iyi şimdi,ama riske atmayıp sezeryana almalıydı doktor,yoğun bakım ünitesinin olmaması da çok kötü,olumsuz bir durumda başka yere sevk ediyorlar,hem zaman kaybı olabiliyor hem de anne ayrı hastanede bebek ayrı hastanede çok zor oluyor,deneyimimi paylaşmak istedim.hayırlı doğumlar

bende anaklinikte normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım bebeğimin doktoru da Farabi bey çok ilgili ve bilgili biri tavsiye ederim

canım doktorun kimdi?? konuştuğum herkes çok memnun epidural normalden ama böyle sorunlar insanı tedirgin ediyor tabi çok sağol

bende anaklinikte normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım bebeğimin doktoru da Farabi bey çok ilgili ve bilgili biri tavsiye ederim

çok teşekkürler canım ben de bir kaç yerden daha duydum farabi bey e getireceğim bebeğimi çok sağol

peliiiin burda da buldum seni :) netten samsunda cocuk dr.u araştırıyorum burayı da okudum..kızımda böbrek problemi çıktı ıyı bır dr. arayaışına gırdım..farabı beyı duydum bakalım kımde karar kılıcam.

geçen gün sana soracaktım kadınlar kulubüne üyemisin diye unuttum :)) çok iyi oldu valla :) böbreklerinde ne var geçmiş olsun canım farabi bey i çok duydum sen başka kimleri duydun ya da kime götürüyordun ben de farabi beyle başlayım diyorum zaten anaklinikte olacak ya doğumum ilk o bakar öyle devam ederiz dedim ama tabi emin deilim

sevgili plnhsyn ben medicalparkta epidural normal doğum yaptım hiçbir problem yaşamadım açıkcası ben tamamen hissiz değilidim sanırım dozu iyi ayarlanmalı.çünkü ıkınmak çok önemli ıkındığım için problem yaşamadım.umarım sen de rahatlıkla doğum yaparsın

canım çok teşekkür ederim inşallah benim doğumum da seninki gibi sorunsuz geçer

umarım canım paylaşırsan sevinirim nasıl doğum yaptığını belki de yapmışsındır sağlıkla kucağına al inşallah

hamincera ben de 7 aylık hamileyim ana kliniğe gidiyorum kontrole ama doğum orda nasıl oluyor bilmiyorum doğum için sen ne kadar ücret ödedin ayrıdan doktor parasıda ödedinmi yardımcı olursan sevinirim canım

ben de anaklinikte doğum yaptım daha sonrasında kontrol için farabi beye gittik çok ilgili bir doktor.. epidrual normal doğum olarak planlamıştık ama on sekiz saat gibi bir sürede normal doğum gerçekleşmeyince riske atmadık ve sezeryan oldum acilen..doktorları çok ilgili fakat hastanede yoğun bakımı olmaması olumsuz bir yönü ve de doğum haftası kontrolde bebeğin 3500 kilo civarında olduğunu söylemişti doktor ama 4250 kiloyla doğdu bu da ben de olumsuz bir etki bıraktı.. doğum fiyatları epidrualli normal doğum 1350, sezeryan 1500 tu en son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…