Samsunda önerebileceğiniz iyi bir kadın doğumcu aranıyor !

hanife55

Çok şükür bin şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
2.763
1.885
448
Merhaba kızlar

Samsun merkezde bana önerebileceğiniz konuşkan iyi bir doktor var mı ?

Samsun merkezde ya da atakumda ben de arıyorum var mı önerisi olan?

12-01-2015 ♥

Merhaba kızlar

Samsun merkezde bana önerebileceğiniz konuşkan iyi bir doktor var mı ?

Samsun merkezde ya da atakumda ben de arıyorum var mı önerisi olan?

12-01-2015 ♥

Kizlar ben Nur Öztürk e gidiyorum liman hastahanesinde. Asiri konuskan birisi degil yeri geldigi zaman gereken bilgileri veriyor. Ama cok bilgili bir doktor. Gebeligimin ortalarinda sikinti yasadim medical parktaki tayfun alpere gorundum profesör kendisi muayene ucreti 300 lira. Acayip tatli acayip ilgili tatli dilli bir doktor ama kendisiyle konustugum zaman nur hanimin arkadasi olduğunu zamanında ayni saglik ocağında calistigini ve cok guvenilir bir doktor oldugunu kendinin de goU kapali hasta yollayabilecegini soylemisti.
nur hanim kiloya takintili biraz yani asiri kilo almanizi istemez baska doktorlar pek karışmıyor sanirim ama.nur hanim oyle degil ki bence guzel birsey bu. Ben Nur hanimi tavsiye ederim dogumuma az kaldi bir daha hamile kalirsam nur hanima giderim.

Hanifecim mesaj Kutusu dolu senin mesaj da atamiyorum naptın nasılsın ?

12-01-2015 ♥

iyiyim canım nolsun bildgn gibi. Tiroid ilacımı kullanıorum hayıt hapımı içiyorum bu ayda hüsran bakalım hazirana umutlar kaldı. Sen naslsın nasl gidiyo doktor bulabildin mi

iyiyim canım nolsun bildgn gibi. Tiroid ilacımı kullanıorum hayıt hapımı içiyorum bu ayda hüsran bakalım hazirana umutlar kaldı. Sen naslsın nasl gidiyo doktor bulabildin mi

Ben medical parka gitmistim ve husran oldu simdi atasama gidicem. İnsaallah haziran umut olur senin icin canim cok gecmis olsun

12.01.2015

Benim önerebileceğim tek kişi Figen Sönmezdir. Kedisi Samsunun ilk bayan kadın doğum doktoru. Ailemizin doktorudur diyebilirim sülalece kendisine gidiyoruz. Çok canayakın ilgili bir doktordur kendisi ve çok anlayışlıdır. Şayet bir gün evlenip hamile kalırsam kesinlikle doktorum figen hanım olacaktır. Yeri Akademi tıptı sanırım adı şu adliyenin orda olan hastane. Medicana ile de bağlantısı vardı sanırım orda ameliyete girdiğini duymuştum

Ben medical parka gitmistim ve husran oldu simdi atasama gidicem. İnsaallah haziran umut olur senin icin canim cok gecmis olsun

12.01.2015

sağol canım bnm atasamda aysın akçay varmış biri iyi diyo biri kötü diyo. Liman hastanesndeki Nur Öztürkü dene istersen.

bana haber ver canım özelden...
Tamam canım

Benim önerebileceğim tek kişi Figen Sönmezdir. Kedisi Samsunun ilk bayan kadın doğum doktoru. Ailemizin doktorudur diyebilirim sülalece kendisine gidiyoruz. Çok canayakın ilgili bir doktordur kendisi ve çok anlayışlıdır. Şayet bir gün evlenip hamile kalırsam kesinlikle doktorum figen hanım olacaktır. Yeri Akademi tıptı sanırım adı şu adliyenin orda olan hastane. Medicana ile de bağlantısı vardı sanırım orda ameliyete girdiğini duymuştum
Tam kafa karışıklığı oldu bu :) aklımda bulunsun ilgin için teşekkürler :)

sağol canım bnm atasamda aysın akçay varmış biri iyi diyo biri kötü diyo. Liman hastanesndeki Nur Öztürkü dene istersen.
Bakalım nasip kısmet diyorum artık :)

12-01-2015 ♥

Medicalpark prof. Dr. Mehmet çetinkaya samimi ,konusunda uzman , bir sorun olduğunda detaylı olarak çözüm yollarını ve sorunun sebeplerini açıklar ve aklında soru işareti bırakmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr. Bülent SÜRÜCÜ... Öncelikle çok iyi bir İNSAN ve bilinçli bir uzman. Dinliyor, anlıyor, açıklıyor, usanmadan, terslemeden... Açıkçası Tolga ŞİŞLİ gibi kötü bir deneyimden sonra bana çok iyi geldi Bülent Bey... Ben çok memnunum kendisinden...

Back