Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Samsun merkezde bana önerebileceğiniz konuşkan iyi bir doktor var mı ?
Samsun merkezde ya da atakumda ben de arıyorum var mı önerisi olan?
12-01-2015 ♥
Merhaba kızlar
Samsun merkezde bana önerebileceğiniz konuşkan iyi bir doktor var mı ?
Hanifecim mesaj Kutusu dolu senin mesaj da atamiyorum naptın nasılsın ?
12-01-2015 ♥
iyiyim canım nolsun bildgn gibi. Tiroid ilacımı kullanıorum hayıt hapımı içiyorum bu ayda hüsran bakalım hazirana umutlar kaldı. Sen naslsın nasl gidiyo doktor bulabildin mi
Ben medical parka gitmistim ve husran oldu simdi atasama gidicem. İnsaallah haziran umut olur senin icin canim cok gecmis olsun
12.01.2015
Ben medical parka gitmistim ve husran oldu simdi atasama gidicem. İnsaallah haziran umut olur senin icin canim cok gecmis olsun
12.01.2015
Tamam canımbana haber ver canım özelden...
Tam kafa karışıklığı oldu bu :) aklımda bulunsun ilgin için teşekkürler :)Benim önerebileceğim tek kişi Figen Sönmezdir. Kedisi Samsunun ilk bayan kadın doğum doktoru. Ailemizin doktorudur diyebilirim sülalece kendisine gidiyoruz. Çok canayakın ilgili bir doktordur kendisi ve çok anlayışlıdır. Şayet bir gün evlenip hamile kalırsam kesinlikle doktorum figen hanım olacaktır. Yeri Akademi tıptı sanırım adı şu adliyenin orda olan hastane. Medicana ile de bağlantısı vardı sanırım orda ameliyete girdiğini duymuştum
Bakalım nasip kısmet diyorum artık :)sağol canım bnm atasamda aysın akçay varmış biri iyi diyo biri kötü diyo. Liman hastanesndeki Nur Öztürkü dene istersen.