• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun’da karın germe ameliyatı olanlar

1ada1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
30
24
38
36
Merhaba,Ocak 27 de karın germe lipo meme protez dikleştirme ameliyatı olucam ..dr um çok bilgilendirmedi su an Çok tedirginim..samsunda ameliyat olup memnun kaldıgınıZ dr var mı

Merhaba,Ocak 27 de karın germe lipo meme protez dikleştirme ameliyatı olucam ..dr um çok bilgilendirmedi su an Çok tedirginim..samsunda ameliyat olup memnun kaldıgınıZ dr var mı
Hangi hastane ve dr sizinki? Ben eğitim araştırmada murat gümüş'e ameliyat olmaya karar verdim şubat'ın ilk haftası ölçümler yapılcak

Karın germe ve meme büyütme protez dahil 8-9 arası birşey tutuyor.

İyiymiş gerçekten:) tarih aldınız mı .lipo yapmıyorlar değil mi

Vazgeçtim ben 🤔bu sene işin belki bilmiyorum ama ameliyat önlüğünü giydiğim an yapamıcamı düşündüm..olanlara allahım o cesareti Versin🙏

Vazgeçtim ben 🤔bu sene işin belki bilmiyorum ama ameliyat önlüğünü giydiğim an yapamıcamı düşündüm..olanlara allahım o cesareti Versin🙏
Ben taze taze ameliyattan çıkmış biri olarak, şunu soyliyeyim ameyatin acisina dair hiçbir şey hissetmiyorum şu yürürken zorlandığım kadar hiç bir şey yormadi beni inanin,hic hissetmiyorsunuz bugün hic agri kesici yaptirmadim mesela,ve karninizin dümdüz olduğunu görmek,paha biçilemez, umarım verdiginiz karardan pişmanlık duymazsınız

Size ne kadar fiyat verildi Hayati Akbaş'ta? Sakıncası yoksa tabii.

Hangi hastane ve dr sizinki? Ben eğitim araştırmada murat gümüş'e ameliyat olmaya karar verdim şubat'ın ilk haftası ölçümler yapılcak
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende 20martta randevu aldım görüşeceğim murat beyle inşallah

Merhaba ilk olarak geçmiş olsun bu dediğiniz 8 9 bin mi? Hangi hastahane? Normalde protez sadece 12binlerde diye biliyordum hem karın germe hem protez mi o fiyat? Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim henüz olamadım iptal olduğu için Eğitim Araştırma Hastanesi.Ameliyat ücretleri çok çok uygun o fiyatın çoğu protez için protez,korseler fln sıkı pazarlık yaparsanız bu fiyat tabi şuan artmış da olabilir..

Back