Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Samsun’da karın germe ameliyatı olanlar
- Konu Sahibi 1ada1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- karin germe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hangi hastane ve dr sizinki? Ben eğitim araştırmada murat gümüş'e ameliyat olmaya karar verdim şubat'ın ilk haftası ölçümler yapılcakMerhaba,Ocak 27 de karın germe lipo meme protez dikleştirme ameliyatı olucam ..dr um çok bilgilendirmedi su an Çok tedirginim..samsunda ameliyat olup memnun kaldıgınıZ dr var mı
Şubat ayı içerisinde bir gün yapılcak lipo yok evet kilolu olmadığım için takılmadım. Evet özelde fiyatlar uçuk maalesef.İyiymiş gerçekten:) tarih aldınız mı .lipo yapmıyorlar değil mi
Hayati akbaş fbm ,bi aksilik olmazsa..ne kadar istedi devlette fiyat olarak
Selam amılıyat oldunuzmu ?? Nasil gecti ve menunmusuuz ?
Kendisi ameliyat olmaktan vazgeçmişti en sonSelam amılıyat oldunuzmu ?? Nasil gecti ve menunmusuuz ?
- 16 Kasım 2019
- 207
- 218
- 18
Ben taze taze ameliyattan çıkmış biri olarak, şunu soyliyeyim ameyatin acisina dair hiçbir şey hissetmiyorum şu yürürken zorlandığım kadar hiç bir şey yormadi beni inanin,hic hissetmiyorsunuz bugün hic agri kesici yaptirmadim mesela,ve karninizin dümdüz olduğunu görmek,paha biçilemez, umarım verdiginiz karardan pişmanlık duymazsınızVazgeçtim ben bu sene işin belki bilmiyorum ama ameliyat önlüğünü giydiğim an yapamıcamı düşündüm..olanlara allahım o cesareti Versin
- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 45
Size ne kadar fiyat verildi Hayati Akbaş'ta? Sakıncası yoksa tabii.Vazgeçtim ben bu sene işin belki bilmiyorum ama ameliyat önlüğünü giydiğim an yapamıcamı düşündüm..olanlara allahım o cesareti Versin
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende 20martta randevu aldım görüşeceğim murat beyle inşallahHangi hastane ve dr sizinki? Ben eğitim araştırmada murat gümüş'e ameliyat olmaya karar verdim şubat'ın ilk haftası ölçümler yapılcak
- 20 Aralık 2019
- 32
- 22
- 38
Merhaba ilk olarak geçmiş olsun bu dediğiniz 8 9 bin mi? Hangi hastahane? Normalde protez sadece 12binlerde diye biliyordum hem karın germe hem protez mi o fiyat? Şimdiden teşekkürlerKarın germe ve meme büyütme protez dahil 8-9 arası birşey tutuyor.
Teşekkür ederim henüz olamadım iptal olduğu için Eğitim Araştırma Hastanesi.Ameliyat ücretleri çok çok uygun o fiyatın çoğu protez için protez,korseler fln sıkı pazarlık yaparsanız bu fiyat tabi şuan artmış da olabilir..Merhaba ilk olarak geçmiş olsun bu dediğiniz 8 9 bin mi? Hangi hastahane? Normalde protez sadece 12binlerde diye biliyordum hem karın germe hem protez mi o fiyat? Şimdiden teşekkürler