samsunda kadın hastalıklarında iyi olan uzman doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz.

elf61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
4
0
Merhaba arkadaşlar:
Ben samsuna yeni geldim ve bir sürü doktor ismi duydum ama hepsi doğum üzerinde uzmanlaşmış doktorlar. Hiç kimse hastalıktan bahsetmiyo. 33 yaşındayım ve 7 yaşında bir kızım var. kızımdan sonra 2 düşük yaşadım.biri 6 haftalık kendiliğinden düştü ve diğeri 5 haftalık olması gerkirken testlerde 1 haftalık gözüktü ve gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım.şu an üzerinden 10 ay geçti ama şimdide hamile kalamıyorum zaten kalsam yine düşecek diye korkuyorum. Daha önce bir sürü doktora gittim rahim filmi bile çektirdim hiçbirşey olmadığı söyleniyor(düşüklerde nomalmiş).şimdi sizlerden samsunda iyi bir kadın doğum uzmanı ismi rica ediyorum lütfen samsunda yaşayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

selam samsunluyum ve benım doktorum cok ıyıydı tavsıye ederım gorusmenızı,migraci tosun suan ünide sanırım ama ulasmaya calısın.

hamılelıgımde doktorumdu sonra yurt dısına geldım ama aılemızdekı geınlerımızde cok memnunlar tavsıye edıyorum sızede gorusun eger uygun bulursanız devam edersınız.

belkı gorusmussunuzdur ama tavsıye edebılıcegım suan bu isim fakat ıstersenız arastırırım yazarım sıze.

Son düzenleme:
canım ben samsundayım.mart ayından beridir ercan demir'e gidiyorum.birçok referans sayesinde gittim ve çok memnunum.açıksözlü,bilgilendirici herşeyi cevaplıyor.özel muayenehanesi var.doğumları atasam ya da medicanada yapıyor.

teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim. samsuna yeni geldiğim için henüz hiçbir yere gitmedim.işin doğrusu birçok doktor var araştırdığım ama genelde doğumda iyiler.kadın hastalıklarında uzmanlaşmış doktorlar genelde üniversite hastanesinde.üniversite hastanesinde doktorlar artık eskisi kadar ilgilenmiyorlarmışhastalarıyla.her gittiğimde farklı doktorada gitmek istemem açıkçası.o yüzden özellikle inferlite konusunda uzman ve alanına hakim ayrıca iyi ilgilenebilecek bir doktor arıyorum.ercan demir acaba bir hastaneye bağlımı yoksa sadece özel muaynehanesimi var? tekrar teşekkür ederim.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. samsuna yeni geldiğim için henüz hiçbir yere gitmedim.işin doğrusu birçok doktor var araştırdığım ama genelde doğumda iyiler.kadın hastalıklarında uzmanlaşmış doktorlar genelde üniversite hastanesinde.üniversite hastanesinde doktorlar artık eskisi kadar ilgilenmiyorlarmışhastalarıyla.her gittiğimde farklı doktorada gitmek istemem açıkçası.o yüzden özellikle inferlite konusunda uzman ve alanına hakim ayrıca iyi ilgilenebilecek bir doktor arıyorum.ercan demir acaba bir hastaneye bağlımı yoksa sadece özel muaynehanesimi var? tekrar teşekkür ederim.

canım analınıkte allattın balcı var
kale mah.kazımpasa cad. no 4 tel 4320077

ercan beyın adresı

Muayenehane
İstiklal Cad. Canik Sok.Rahmi Draman Ap.(Öğretmenevi Caprazı)No:8 Kat '2 İlkadım
Samsun

tel 4318777

bırde bu lınkte yapılan yorumlara bak canım umarım ısıne yarar

tıkla

canım analınıkte allattın balcı var
kale mah.kazımpasa cad. no 4 tel 4320077

ercan beyın adresı

Muayenehane
İstiklal Cad. Canik Sok.Rahmi Draman Ap.(Öğretmenevi Caprazı)No:8 Kat '2 İlkadım
Samsun

tel 4318777

bırde bu lınkte yapılan yorumlara bak canım umarım ısıne yarar

canım senın sorununla ılgılı tayfun alper tavsıye edılmıs

tıkla

Merhaba arkadaşlar:
Ben samsuna yeni geldim ve bir sürü doktor ismi duydum ama hepsi doğum üzerinde uzmanlaşmış doktorlar. Hiç kimse hastalıktan bahsetmiyo. 33 yaşındayım ve 7 yaşında bir kızım var. kızımdan sonra 2 düşük yaşadım.biri 6 haftalık kendiliğinden düştü ve diğeri 5 haftalık olması gerkirken testlerde 1 haftalık gözüktü ve gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım.şu an üzerinden 10 ay geçti ama şimdide hamile kalamıyorum zaten kalsam yine düşecek diye korkuyorum. Daha önce bir sürü doktora gittim rahim filmi bile çektirdim hiçbirşey olmadığı söyleniyor(düşüklerde nomalmiş).şimdi sizlerden samsunda iyi bir kadın doğum uzmanı ismi rica ediyorum lütfen samsunda yaşayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

aynı yaştayız senle ben medicana hastanesine gidiyorum orda iyi bir doktor var tavsiye ederim aslında 2 doktor var erkek ve bayan ben bayanı tercih et derim.bende yeni taşındım samsuna;:)))

sudelveda ve aysesi arkadaşlarım çok sağolun.bugün bir doktor ismi aldım medikal parkta prof.dr. Mehmet Bilge Çetinkaya nasıldır acaba bir bilginiz varmı.ercan beye gidecem onu kafaya koydum ama bir hastaneye bağlı bir hekimede görünecem bu arada.

sudelveda ve aysesi arkadaşlarım çok sağolun.bugün bir doktor ismi aldım medikal parkta prof.dr. Mehmet Bilge Çetinkaya nasıldır acaba bir bilginiz varmı.ercan beye gidecem onu kafaya koydum ama bir hastaneye bağlı bir hekimede görünecem bu arada.

canım bır kac gundur gıremedım halen ogrenmek ıstıyorsan eger yarın ogrenırım senın ıcın aksamada yazar bıldırırım.

mrb arkadaşlar ben istenmeyen bir hamilelik yaşamaktayım günlerdir adet belirtilerim vardı az az kanamam oluodu ama bulantım falan yok 8 gün geçti bu şekilde bugn test yaptım evde ve iki çizgi nolur yanlış çıkabilir dyn ve samsunda önerebileceğiniz doktor var mı kürtaj için fiyatı ne olur acaba bilgi verebilecek olursa sevinirim acill...

X