• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da Kadın Doğum Doktoru

l7efne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
41
1
86
38
Samsun
Merhaba kızlar. Samsun'da önerebileceğiniz iyi bir Kadın Doğumcu var mı? Medikal Park olabilir veya başka bir özel hastane olabilir. İlgili başarılı bir doktor olsun istiyorum.

canım bende samsundayım ve 39 haftalık hamileyim. ben atasam hastanesinde aysın akçay a gidiyorum ve çok memnunum. araştırırsan sende görürsün zaten önerilen bir doktor. ya da ana klinik te nur öztürk var o da çok tecrübeli. medicana da tolga şişli var ama o hemen hemen her hastasını sezeryan yapıyormuş. medikal park atakum da naziye gürkan var ben ilk 6 ay ona gitmiştim o da fena değil ama bekar ve çocugu yok diğer doktorlardan farklı olarak. sana kalmış ama ben ilk iki önerdiğim doktolardan birini seç derim

normal doğum istiyosanız en iyisi doğum evine gideceksiniz. takipleriniz için özele gidin sadece.

canım ben anadolu hastanesinde hüseyin akdenize gidiyorum. ama biraz da mecburiyetten gerçi kendisinden memnunum ama. aslında doktorum tolga şişliydi ama kendisi hastalarını terkedip medicana hastanesine gitti bende peşinden gitmek istemedim çünkü güvenimi kaybettim. doktor seçimi güvenmek gerçekten çok önemli o yüzden çok dikkatli olmalısın. nur öztürk ve cazip üstün en çok ismini duyduğum doktorlar anadoluda zehra hanımda çok iyi diye söyleniyor. umarım güvenebileceğin bi doktor bulursun ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

Merhaba kızlar. Samsun'da önerebileceğiniz iyi bir Kadın Doğumcu var mı? Medikal Park olabilir veya başka bir özel hastane olabilir. İlgili başarılı bir doktor olsun istiyorum.

Canim merhaba bu konuyu yeni farkettim de hangi doktora gidiyorsun ?

Back