Samsunda iyi psikolog??

mine turhal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
2
0
31
Bayanlar samsunda tanıdığınız güvendiğiniz önerebileceğiniz bi psikolog var mı, boşanma seçeneğinden önce gidip yardım almak istiyoruz, böyle karı koca gidilenlerden, aile terapisi mi ne diyorlar ya?

Canım çift terapistleri var, evlilik terapisi yapıyorlar, boşanma aşamasına gelipte daha sonra terapi sayesinde evlilikleri düzelen çok yakın arkadaşlarım var. Samsuna yeni gelmiş biri var istanbuldan, arkadaşlar övüyor baya donanımlı bi terapist, tunahan uzun. Netten araştır bulursun. Tavsiye ederim çok donanımlı olması noktasında ancak özelde hiZmet verdiği için belki tuzlu gelebilir bilmiyorum bi araştır istersen

Tunahan Uzun diye bende duydum ama o özelde psikolog. sonuçta tek seferde gidip düzelecek bi durum değil, karşılayabilir miyiz bilmiyorum, o yüzden devlet hastanesinde öncelikli olarak arıyorum, yinede teşekkür ederim.

Devlet hastanelerinde de maalesef uzun süreli bi terapi hizmeti olmuyor. Karşılayabilirsen eğer hiç bir şey evliliğinden önemli değil, ama araştır biraz yine de . Kal sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…