• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunda hamile olan yokmu yaaaa

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
arkadaşlar samsun özel mediva hastanesinde doğum düşünüyorum bilgisi olan ,doğum yapan ,yapmayı düşünen,yakını yapan bilgisi olan lütfennn

arkadaşlar samsun özel mediva hastanesinde doğum düşünüyorum bilgisi olan ,doğum yapan ,yapmayı düşünen,yakını yapan bilgisi olan lütfennn

canım ben samsundan allahım sağlıklı saatlı kucağına almayı nasıp etsın ben 33 haftalık yawrumu kaybettım kasım ayında sezaryan oldum atasamda ercan demır mukemmel bı doktor sezaryan oldum ameliyattan 1 saat sonra ayağa kalktım ve çok temız bı hast tavsıye ederım kesınlıkle atasam hastt

canım çok sağol cevabın için,
değerlendireceğim dediğin yeri,
ayrıca mediva hast. ve büyük anadolu hast. ile ilgili bilgin varsa cevabını beklerim

canım bende hamileyim büyük anadoluda hüseyin akdenize gidiyorum çok memnunum.bir arkadaşımda büyüm anadoluda yakın vakitte doğum yaptı çok memnun kaldı.hem hastane güzel hemde doğum ve muayene ücreti çok uygun tavsiye ederim.

Back