P
problemcocuk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi problemcocuk
arkadaşlar samsunda lazer için gidebileceğim temiz ve güvenilir bir yer biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim adres alabilirmiyim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar samsunda lazer için gidebileceğim temiz ve güvenilir bir yer biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim adres alabilirmiyim...
adres için teşekkür ederim peki fiyatlar uygunmu ? yeni olduğum için özel mesaj iznim yok
fiyat konusnda tabii istanbul kadar ucuz değil çünkü orda ççok fazla merkez olduğu için rekabetten dolayı fiyatlar daha düşüktür..samsunda alexs ile çalışan tek yer burası..ben tüm bacak için 500 kol altı 70 genital 150 ile başladım..ama gitgide bu fiyatlar düşüyor.mesela şimdi kolaltına 30 veriyorum..temiz bir yerdir.telefon acıp görüşmek için randevu istersiniz hem ortama bakıp hemde doktordan bilgi alırsınız..10 yıllık bir yer 6bin müşterisi varmış şehir dışındanda gelen varmış..mesela bende şehir dışındayım arada gidip yaptırıyorum..
slm bende samsunda gidiyorum sana adresi özel mesaj ile atıyorum