• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Samsun'da güvenilir bir yer

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

problemcocuk

Ziyaretçi
arkadaşlar samsunda lazer için gidebileceğim temiz ve güvenilir bir yer biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim adres alabilirmiyim...

adres için teşekkür ederim peki fiyatlar uygunmu ? yeni olduğum için özel mesaj iznim yok :(

adres için teşekkür ederim peki fiyatlar uygunmu ? yeni olduğum için özel mesaj iznim yok :(

fiyat konusnda tabii istanbul kadar ucuz değil çünkü orda ççok fazla merkez olduğu için rekabetten dolayı fiyatlar daha düşüktür..samsunda alexs ile çalışan tek yer burası..ben tüm bacak için 500 kol altı 70 genital 150 ile başladım..ama gitgide bu fiyatlar düşüyor.mesela şimdi kolaltına 30 veriyorum..temiz bir yerdir.telefon acıp görüşmek için randevu istersiniz hem ortama bakıp hemde doktordan bilgi alırsınız..10 yıllık bir yer 6bin müşterisi varmış şehir dışındanda gelen varmış..mesela bende şehir dışındayım arada gidip yaptırıyorum..

genital 150 mi amaaaannn çok çalışmam lazım çok :))

bende samsundayım..Epilasyon yaptırmak istiyorum,banada adresi yollayabilirmisiniz.Şimdiden çok teşekkürler

iğneli epilasyon değil dimi? ışınlarla yapıyolarya ben ondan istiyorum. epilazer diye biyer acıldı romatemin karşısında. orası acısız epilasyon yapıyo. fiyat falan almadım görüşmedim ama sorucam.

öğrenince bizede bilgi verirmisin

kızlar bende samsunda oturuyorum bende lazer epilasyon yapmayı istiyorum bildiniz güvenilir ve temiz bi yer varsa adres bekliyorum.

fiyat konusnda tabii istanbul kadar ucuz değil çünkü orda ççok fazla merkez olduğu için rekabetten dolayı fiyatlar daha düşüktür..samsunda alexs ile çalışan tek yer burası..ben tüm bacak için 500 kol altı 70 genital 150 ile başladım..ama gitgide bu fiyatlar düşüyor.mesela şimdi kolaltına 30 veriyorum..temiz bir yerdir.telefon acıp görüşmek için randevu istersiniz hem ortama bakıp hemde doktordan bilgi alırsınız..10 yıllık bir yer 6bin müşterisi varmış şehir dışındanda gelen varmış..mesela bende şehir dışındayım arada gidip yaptırıyorum..

bu dediniz yer nerede acaba bizi bilgilendirirmisiniz.

kızlarr banada adres verin lütfen düğünüm yaklaşıyo bu illet kıllardan kurtulmak istiyorum 2 ayda olsa razıyım beren adresi yollarmısın özelden sevgiler..

kuzenim yasiyor orada, ütüleme epilasyon dedikleri Spa Accord diyot lazer cihazina giriyor bir yerde cok memnun ona sizle paylasacagim.

öylemii canm ya adres özelden atablirmisin ben beyaz tenliyim tüylerim oldukça kalın ve siyah malum jilet uyguladık:(genital bölge bikini şart oldu samsunda giden arkadaşlar cevap lütfen

Bende Samsundayım ve Medilaseye gidiyorum.56larda.
Genital bölge 180,koltuk altı 80.
Yalnız dönem dönem düzenledikleri kampanyalar oluyor kltuk altı,tüm bacak ve genitali kardeşim yeni yaptırdığı halde bu üçlü paket halinde 300 lira olduğu zaman paketini aldı ihtiyacı olduğunda yaptıracak.Benim bacaklarımdaki tüyler çok çok az olduğu içi makine görmez diyerek bacaklarıma yaptırmadım.
Çok temiz ve çok nezih bir yer.Öneririm.

anladım canım ya çok sağol.artık fiyatına katlanıcaz.bacaklar için gidemeyeceğim malesef hem çok para ilerde artık.sorun başka yerlerde.alexmi cihaz beyaz tenliler ve koyu kıllar için en iyisiymiş.yaptırdıktan 10 gün sonra dökülüyomu temizmi oluyo yani kafam karışık 21 de düğünüm:(

Keseleyerek yanan kıl köklerini atıyorsun.10 güne pırıl pırıl kalıyor merak etme.
Medilaseyle git bi görüş derim.
Epilazerde Dr.Kıymet Mengü var bak o da çok iyi yengem ona gidiyor Medilaseden memnun olmasam düşünürdüm Kıymet Hanımıda.Ama kızlardan da çok memnunum ben.Dediğim gibi çok hijyenik ve şık bir ortam.
Yaptırmasanda git tanış:a.s.:

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back