• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da göğüs büyütme ameliyatı??

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
Samsun da göğüslerini yaptıran, yaptırmayı düşünen, çevresinde yaptırmış kişiler olan ve sonuçları hakkında bilgi alabilir miyim ? Hayati Akbaş veya tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimlerdir ? Hiçbir sonuca varamadım, il dışı çok zor olur benim için. Samsun düşünüyorum ama hangi merkezde, hangi doktor ?Lütfen fikir verin

Samsun da göğüslerini yaptıran, yaptırmayı düşünen, çevresinde yaptırmış kişiler olan ve sonuçları hakkında bilgi alabilir miyim ? Hayati Akbaş veya tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimlerdir ? Hiçbir sonuca varamadım, il dışı çok zor olur benim için. Samsun düşünüyorum ama hangi merkezde, hangi doktor ?Lütfen fikir verin

benim konuya cevap olarakta yazmıştım herşey dahil 4.000 tl medican a halit urgantavsiye edebilirim.

ameliyattan sonraki iyileşme süreci hakkında bilgi verir misiniz..nasıl bir duygu..şimdiden heyecanlandım..haziranda düşünüyorum..çok ağrınız oldu mu? ne kadar zamanda günlük işlerinizi yapmaya başladınız..sorun çıktı mı..kapsül oluşumu falan..doktorun ilgisi nasıl..??

ben bundan 4 ay önce dr.Halit Urgan beye meme büyütme ameliyatı oldum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile gitmiştim. inanın o kadar içten bir doktor ki kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor. zaten konuşmanın ilk 3 dakikasında bunu siz de anlayacaksınız. sonsuz güven veriyor. halit beyden önce 5 plastik cerrahla görüşmüştüm hiçbirinde bunu hissetmedim.
ameliyatım da sorunsuz geçti. 250 cc mentor marka protez kullanmış. göğüslerimi göstermek isterdim ancak şuanda mümkün değil :) sorunuz varsa cevaplayabilirim.

ameliyattan sonraki iyileşme süreci hakkında bilgi verir misiniz..nasıl bir duygu..şimdiden heyecanlandım..haziranda düşünüyorum..çok ağrınız oldu mu? ne kadar zamanda günlük işlerinizi yapmaya başladınız..sorun çıktı mı..kapsül oluşumu falan..doktorun ilgisi nasıl..??

canım ,ağrım oldu ama fazla deil günlük işlerime 3-4 gün içinde döndüm çok ağır olmamak kaydıyla,2 ay sonra felan yüzüstü yatmaya başlaya biliyorsun,1 aysonra spor yapabiliyosun ama bunlar tabi illa sölediğim rakamlarla sınırlı deil zaten kendin hissedeceksin. dr.halit urgan a olmuştum ben gayet ilgili zaten oturup konuştuğunda bunu anlıcaksın bence ameliyat olmadan gidip bi görüşmende fayda var die düşünüyorum kafandakidr dr.halit urgan içten samimi tüm sorulara cevap bulabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba bende samsunda alper aktaşa ameliyat oldum 2 yıl oldu ve son derece memnunum sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

ben bundan 4 ay önce dr.Halit Urgan beye meme büyütme ameliyatı oldum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile gitmiştim. inanın o kadar içten bir doktor ki kendinizi rahat hissetmenizi sağlıyor. zaten konuşmanın ilk 3 dakikasında bunu siz de anlayacaksınız. sonsuz güven veriyor. halit beyden önce 5 plastik cerrahla görüşmüştüm hiçbirinde bunu hissetmedim.
ameliyatım da sorunsuz geçti. 250 cc mentor marka protez kullanmış. göğüslerimi göstermek isterdim ancak şuanda mümkün değil :) sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Geçmiş olsun bende halit beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum şimdi nasılsınız doktorunuz ve kendinizin durumu hakkında yorum yaparmısınız lütfen

Back
X