• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunda dershane önerisi?

iugnai

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
12
0
36
Samsun
mrb arkadaşlar kardeşim eşit ağırlıktan sınava hazırlanacak ve samsunda dershaneye gidecek ama karar veremiyoruz .samsundaki dershaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

canım ben üniversite sınavlarına hazırlanırken sakarya dershanesine gitmiştim çokta beğenmiştim.Devam edemedim bazı sorunlardan ama güzel dershaneydi benim zamanımda erkek kız şubesi ayrıydı.şu an nasıl bilmiyorum ama hocaları testleri test kitapları gayet iyiydi.kolay gelsin..

Ben geçen sene Samsun Birey dershanesindeydim ve ünv. oradan kazandım. Hocaları çok iyiydi, her branştan en az 5-6 hoca vardı matematikte bu sayı 10'a kadar çıkıyordu.Birebir soru çözme sistemleri vardı. Fakat bu sene o kadro dağılmış çoğu hoca fakülte dershanesine geçmiş. Fakülte dershanesinde tanıdığım birçok hoca var ve hepsi çok ilgililer. Bireyi de önerebilirim ama.

sakarya dershanesini araştırdım cnm kız ve erkek binaları ayrıymış,bide karışık olduğu sakarya özel varmış.karışık olanın hocaları iyiymiş ama fiyat çok uçuuk 9 milyar dediler inanamadım:S
birey dershanesini de duydum ama sadece dağıldı demişlerdi fakülteyi yeni öğrendim.fakülte dershanesinin yerini tarif edebilir misin?
yorumlarınız için teşekkürler.
çözüm dershanesinin eşit ağırlıkta iyi olduğunu duydum bide bu konuda da bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

sakarya dershanesini araştırdım cnm kız ve erkek binaları ayrıymış,bide karışık olduğu sakarya özel varmış.karışık olanın hocaları iyiymiş ama fiyat çok uçuuk 9 milyar dediler inanamadım:S
birey dershanesini de duydum ama sadece dağıldı demişlerdi fakülteyi yeni öğrendim.fakülte dershanesinin yerini tarif edebilir misin?
yorumlarınız için teşekkürler.
çözüm dershanesinin eşit ağırlıkta iyi olduğunu duydum bide bu konuda da bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Gazi Sahnesinin hemen yanında. Sanırım oralar Karadeniz mah. diye de geçiyor. Gidip bir görüşün derim. Birey'den tam 8 hoca fakülte dershanesine geçmiş hepsi de iyi hocalar tanıyorum çünkü :) :34: Çözüm dershanesinin de iyi olduğunu duymuştum orayla görüşmenizde de fayda var.

Back