• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da çikolata kisti konusunda uzman olan önerebileceğiniz bir jinekolog var mı ?

Moonse85

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
18
4
6
Kızlar acil yardım lütfen çikolata kisti konusunda yardımcı olabilecek bu konuda uzman bir doktora ihtiyacım var

Samsun'da fakültede yada diğer hastanelerde önerebileceğiniz doktor varsa lütfen bilgilendirin.

Kimse yok mu cevap berebilecek sesimi duyan yok muuuu
merhaba ben gebelik oncesi gittim arkadasimda gebelik takibi icin gidiyor buyuk anadolu ciftlik hastanesinde dr bülent sürucü var. tavsiye ederim bnde tavsiye uzerine gttim.cikolata kistimi bilmiyorum ama benim de eriyebilen 2 adet kistimin oldgunu soyledi 1 ay ilac kullandm kontrole gidicem yaknda.

merhaba ben gebelik oncesi gittim arkadasimda gebelik takibi icin gidiyor buyuk anadolu ciftlik hastanesinde dr bülent sürucü var. tavsiye ederim bnde tavsiye uzerine gttim.cikolata kistimi bilmiyorum ama benim de eriyebilen 2 adet kistimin oldgunu soyledi 1 ay ilac kullandm kontrole gidicem yaknda.
Teşekürler bugün ben de tavsiye üzerine medical park hastanesine gittim inşallah şifa bulurum

Back