Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Samsun’da burun estetiği için önerebileceğiniz bir doktor var mı. Öğrenci olduğum için haliyle bütçe de sınırlı 5 bine kadar doktor önerilerinizi bekliyorum.
Samsundaysanız kesinlikle İsmail KüçükerYaptığı burunları çok beğeniyorum. İstanbula giderim diyorsanızda Ahmet Alp beyi öneririm. Benim doktorum ve oda çok güzel işler çıkarıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim
Arkadaşlar Samsun’da burun estetiği için önerebileceğiniz bir doktor var mı. Öğrenci olduğum için haliyle bütçe de sınırlı 5 bine kadar doktor önerilerinizi bekliyorum.
Bende samsunda Çağlayan Yağmur a rinoplasti oldum. Oldukça zor bir ameliyattı çok memnunum. Dr beyin kişiliğide mükemmel önerebilirim. İsmail Küçüker de iyi bir hekim. Zaten aynı üniversiteden arkadaşlar.
Herkes Ismail Kucuker demis, ben Halit Urgan diyorum ablam yillar once ameliyat olmustu burnu gercekten cok guzel oldu hic yapay degil. Hala Samsun'da mi bilemiyorum tabi.