Saç Kesim Şekilleri samsunda brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eceemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
12
0
86
Ankara
kızlar samsunda brezilya fönü yaptıran var mı ya da yapan kuaförler konusunda bilgisi olan:30::30::30:??yaptıranlar varsa bzimle paylaşabilir mi lütfen sonuçları?

bees kuaför var canım ben fiyatını da sormuştum kısa saçlar 150 liradan başlıyormuş kullanışlı rahat birşeymiş ama yıkadıktan sonra saçı mutlaka hiç ıslaklık kalmayacak şekilde kurutmak lazımmış sonra bozuluyormuş hemen

bees kuaför var canım ben fiyatını da sormuştum kısa saçlar 150 liradan başlıyormuş kullanışlı rahat birşeymiş ama yıkadıktan sonra saçı mutlaka hiç ıslaklık kalmayacak şekilde kurutmak lazımmış sonra bozuluyormuş hemen[/QUOTE

kızlar konuya bayadır bakmamışım ne yazık ki, ama ben bugün bi fırsat sitesinden aldım sırf merak işte deniycem memnun kalırsam devamı gelir yok kalmazsam ben de evde denicem bıktım bu saç belasından sonunda kısacık kestircem o olacak korkarım :21: ramazan bayramına yakın bi tarihte yaptırayım diyorum biraz geç olsa da sonuçları paylaşırım sevgili hemcinslerim :34:

evet yaptrdım dediğim gibi brezilya fönünü yaklaşık 15 gün oldu.. bi fırsat sitesinden aldım ve gözümü kararttım yaptım saçınızı kurutmanız yeterli olabilio ama öle jilet gibi dümdüz değil, yani benm saçlarım çok ince telli olduğu için normalde de fön pek kaldırmazdı zaten; ama saçıma ekstra bi şekil verme gereksinimi duymuorum kabarmıo yani yine de düz ve sağlıklı duruyo memnunum sonuç olarak :)

kızlar samsunda brezilya fönü yaptıran var mı ya da yapan kuaförler konusunda bilgisi olan:30::30::30:??yaptıranlar varsa bzimle paylaşabilir mi lütfen sonuçları?

Ben yaptırdım 4 ay falan oluyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tamam çok iyi düzleştirmen gerekmiyo yıka çık ama saçım öyle bir dökülüyor ki. avuç avuç dökülüyo resmen. Çok ihtiyacınız yoksa hiç yaptırmayın.. Olan sacınızdan olursunuz. Dökülmemesi için birsürü ürün kullanmaya basladım ama fayda etmiyor. Ve izlediyseniz haberlerde de var kanser riski bulunuyorumus. Ben çok pişman oldum.

Back