samsun tüp bebek için tavsiyeler

periferik

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
2
3
16
merhaba arkadaşlar
uzun zaman tedavi sonrası olumlu sonuç aldık samsun'da tüp bebek yaptıracaklar için benden size değerli tavsiyeler...
samsunda yaşıyoruz tüp bebek tedavisine başlamadan önce netten araştırdık ,açık bir bilgi bulamadık.ben samsun'da bu tedavi için tıp fakültesine,sonra medicana ender telli'ye ardından da medical park tayfun alper'e gittim.tıp fakültesinde hekimlerin iyi olduğu söyleniyor,ancak çalışan biri için saatler uymuyor doğal olarak ve doktor çok fazla hastaye baktığı için size birkaç dakika ayırabiliyor.bende oraya 1 kez gidebildim sadece,ardından ender telli'ye gittik. medicana için öncelikle şunu söyleyeyim.bir kere randevu vermeyle ilgili ciddi sıkıntılar var,mesela saat 3 de randevum var bi bakıyorum dr. ulusal bir kanalda canlı yayında,randevu saatine çok az kala akıllarına geliyo bana hbr vermek,şehir dışından gelenler için ciddi problem .sonra tedavi sürecine gelince,ender bey hoş sohbet,özel hastane olduğu için size zaman da ayırılıyor,hemşireler çok iyi,hastane çok temiz.Ama Ender Bey'de 2 tüpbebek denememiz var.tedavi başlamadan konuşulduğunda embriyo dondurma işleminin yapıldığını söylediler.ilk denemede 17 yumurta toplandı,ne hikmetse hiçbiri dondurma için uygun değil dendi bana.2.kez denediğimizde ise kaç yumurta toplandığını bile söylemediler,ve 2.denemede de hiçbiri dondurulmadı.tedavi sonucu olumsuz diye yazmıyorum bunları.can verecek olan Allah'tır,ama 3.denemeyle de karşılaştırınca farkı görebiliyorum.
gelelim 3.denemeye,Tayfun Alper'e...uygulanan tedavi,ilaçlar çok farklı bi kere.ilk 2 deneme çok yıpratıcıydı bu ilaçlar çok zorlamadı beni.tayfun bey,size durumunuzu ve sonrası için bütün olasılıkları iyice anlatıyor.hemşrelerde,personelde işini iyi yapıyor.tayfun hoca ilaçların doz ayarlamasını da iyi yaptı,daha önceki gibi karnım şişmedi,acile gidip serum taktırmak zorunda kalmadık.transfer sonrası 2 embriyo da donduruldu.sonucumuzu aldık,pozitif.şimdi sonuç iyi diye yazmıyorum bunları,inanın sonuç negatif gelse yine Tayfun Hoca'ya güvenirdim.

hayırlı olsun.bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah. ben de tayfun hocaya gidiyorum. geçen ay ilk aşılamamı yaptık.maalesef tutmadı bu ay dinleniyoruz.önümüzdeki ay sanırım tüp bebek için tedaviye başlayacağız. en azından ben öyle istiyorum ama doktor bey ikinci hatta üçüncü aşılamayı denemeyi istiyor. tüp bebek tedavisinde yaşadıklarını ve kullandığın ilaçları yazabilirmisin

tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar kişiye özel,yani senin durumuna göre ayarlanıyo o ilaçlar ve dozları.1200-1300tl gibi bişey tutmuştu sanırım benim ilaçlar.tayfun hocada yaşadığım tüp bebek tedavisini değerlendirince kolay ve güzel hatırlıyorum.stresi yoğundu tabi o zaman...ama yinede ortalama 20-30 günlük bir süreç. her adımı planlı ve programlı.başka bir merkezde 2 başarısız tüp bebek denemem var,tayfun hocayla diğer tarafı kıyasladığımda her anlamda tayfun hocanın daha profesyonel hareket ettiğini farkediyorum. bu arada ben ilk 2 denememde sürekli netten tüp bebektir,ne yapmalı filan araştırıyodum.daha doğrusu sürekli bildiğim şeyleri okuyodum.3. deneme de kendimi rahatlatmaya ve bu fikirden uzaklaşmaya çalıştım.yani 2 günde bir filan tayfun hocaya gidiyoduk ama onun haricinde sonuç ne olur,aman nasıl olcak diye çok düşünmemeye çalıştım.kendimi bu konudan uzaklaştırmaya,o günlerde başka şeylerle kafamı meşgul etmeye çalıştım hep.dua ettim,dua ederek rahatladım.stresin de çok önemli olduğunu düşünüyorum.tayfun hocamda bana güven verdi,rahatlattı, o yüzden stresim de daha azdı.diyeceğim şudur ki,allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.o yüzden sizde allaha inanın,tayfun hocama güvenin,güzel şeyler düşünün,güzel sonuçla karşılaşırsınız inşallah.

Tekrar Merhaba. Bugün adetim in ikinci günüydü. Yani tayfun hocayla buluşma vakti. Hoca tekrar aşılama deneyelim dedi ama hem maddi hem de psikolojik olarak aynı şeyi yaşamaktan sonunda yine tüp bebek seçeneğiyle yüzleşmek korktum. O yüzden şimdiden başlayalım dedim. Sonuçta bu aksam 8 de 225 ml gonal f ile tüp bebek yolculuğum başlıyor. Dualarini za ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar bende İstanbul acibademde ayın 3 unde transferimi olmuştum ve dün tutmadığını ogrendik ;-( şimdi samsun medicalpark tan doktor araştırıyoruz yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…