• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun tüp bebek doktoru

Begummt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2
0
36
45
Merhaba arkadaşlar samsun da tavsiye edebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoru bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz??

merhaba begummt,fakültede doç dr davut güveni tavsiye edebilirim.ben davut beyde tedavi oldum be ilk deneme başarılı oldu

merhaba begummt,fakültede doç dr davut güveni tavsiye edebilirim.ben davut beyde tedavi oldum be ilk deneme başarılı oldu
Çok teşekkür ederim sağlıklı şanslı bir ömrü olur inşallah bebeğinizin yakın zaman damı tedavi gördünüz..

Allah tamamına erdirsin bnde başlayacağım da nasıl aşamalardan geçtin neler yaptın kısaca bi anlatirmisin

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back