Samsun Medicana Hastanesi

seeerap

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
11
0
16
Samsun
Samsun medicana hastanesinde doğum yapan ya da bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.Teşekkürler..

Bu kararsızlığı herkes yaşıyo sanırım.Ben de Hatice hanıma gidiyorum kararsızım.Hastane ya da doktor hakkında bi duyum alıp da mı tercih ettiniz medicanayı ?

evet cnm tavsıye uzerıne gıttım gayette memnunum fıyatların yuksek olması duşundurdu benı sadece ama duşununcede hıç onemlı degıl dıyorum

ayıptır sorması ücret için ka. lira dediler ? fiyat konusu sormadım henüz doktora.sekreterin de bilgisi yoktu..

teşekkürler medical park 1000-1200 arası bir fiyat söylemişti .verilen para da az değil ama en azından "hakkettiler son kuruşuna kadar" dedirtecek kadar hizmet verilirse kafi bence.medical parkın doğum katı (5.kat) pek iç açıcı gelmedi .medicana'nın bölümünü de görmüş değilim daha iyidir müreffehdir diye tahmin ediyorum
ikiz bebekleri olanlar artık iki katı fiyat öderler herhalde ben mesela :)

teşekkürler medical park 1000-1200 arası bir fiyat söylemişti .verilen para da az değil ama en azından "hakkettiler son kuruşuna kadar" dedirtecek kadar hizmet verilirse kafi bence.medical parkın doğum katı (5.kat) pek iç açıcı gelmedi .medicana'nın bölümünü de görmüş değilim daha iyidir müreffehdir diye tahmin ediyorum
ikiz bebekleri olanlar artık iki katı fiyat öderler herhalde ben mesela :)

canım medicana nında doğum katı 5 . kat :)

bir arkadasımdan medicana samsun un çok iyi olduğunu duydum, doktorları ve ilgisi açısından. fiyat hakkında bilgim yok. açıkçası bende merak ediyorum orayı. çok kapsamlı bir hastne olduğu için.
medical parkta iki bayan doktora gitti ikisindende hiç ama hiç memnun kalmadım. hastane olarakta para odaklı olduğundan emin olduğum için devam etmedim.
şuan atasam aysın hanıma gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan ama kontrollerde bekleme süreleri çok fazla, özel gibi değil yani...

medıcanada prof cazıp beye gıdıyorum bence gayet ılgılı ne zaman arasam tlf cevap verır tekrar bı gözden gecırmelısın bence helekı temızlık konusunda cok tıtız bı hastane fıyatları ona göre tabıkı ucuk bıraz ama deger bence

bir arkadasımdan medicana samsun un çok iyi olduğunu duydum, doktorları ve ilgisi açısından. fiyat hakkında bilgim yok. açıkçası bende merak ediyorum orayı. çok kapsamlı bir hastne olduğu için.
medical parkta iki bayan doktora gitti ikisindende hiç ama hiç memnun kalmadım. hastane olarakta para odaklı olduğundan emin olduğum için devam etmedim.
şuan atasam aysın hanıma gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan ama kontrollerde bekleme süreleri çok fazla, özel gibi değil yani...

Ben de medicalden memnun kalmadım. İlk kontrollerimi de aysın hanımda yapmıştm.Dediğiniz gibi bekleme süresi sinir bozucu derecede.Bekleme yerleri de küçücük.Kendisine bekletilme konusunda bişe yapılır mı diye sormuştuk kibarca sonuçta randevu alıyosunuz 1 saat hatta daha da fazla bekletmenin ne anlamı var ama kendisi bankalarda da bekleniyor diye komik ve saçma bi örnek vermişti.Ayrıca doğumda ekibini ve kendisinin olup olmayacağını sormuştum.Benm doğumum temmuz gibi tatiline gelirse olamayacağını söylemişti.Doktorluğunu bilemem ama bu güven vermeyen konuşmalar kendisini tercih etmememize yetti..

Ben de medicalden memnun kalmadım. İlk kontrollerimi de aysın hanımda yapmıştm.Dediğiniz gibi bekleme süresi sinir bozucu derecede.Bekleme yerleri de küçücük.Kendisine bekletilme konusunda bişe yapılır mı diye sormuştuk kibarca sonuçta randevu alıyosunuz 1 saat hatta daha da fazla bekletmenin ne anlamı var ama kendisi bankalarda da bekleniyor diye komik ve saçma bi örnek vermişti.Ayrıca doğumda ekibini ve kendisinin olup olmayacağını sormuştum.Benm doğumum temmuz gibi tatiline gelirse olamayacağını söylemişti.Doktorluğunu bilemem ama bu güven vermeyen konuşmalar kendisini tercih etmememize yetti..

Benim öncelikli tercihim bayan doktor o yüzden bayanları araştırdım genellikle o yüzden Aysın hanımı tercih ettim en çok tavsiye edilen o oldu ama dediğiniz gibi beklemek çok yorucu oluyor,1 günümüz hastanede geçiyor.
şimdi hatice yağmurkaya balkay var medicanada, ona gitmeyi düşünüyorum,gidince görüşlerimi yazarım

Merhaba,

Ben de hastane konusunda kararsız kalanlardanım Samsun'da. Şuan Medicalpark a gidiyorum. Doktorumdan memnunum ben Mehmet Bilge Çetinkaya'ya gidiyorum. Ama hastaneden çok emin değilim. Medicana hastane olarak iyi ama bana ters geliyor yer olarak.

Samsun için güvenilir ve tavsiye edebileceğiniz bir hastane var mı?

Samsun da özel hastane doğum ücretleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Samsun Medical Park hastanesinden fiyat aldık ama muallak bir konuşma hakim kesin net bir rakam yok.

Normal doğum 800-1000
Sezeryan 1000-1200
Epidüral normalde 300-400 artıtıyormuş

2 gün oda için özel oda 225, tek kişilik oda 175 gibi bişey söyledi. Yani toplamda ne olur dediğimizde yine birşey demediler sanki görünmeyen masraflar mı var acaba?

Merhaba,

Ben de hastane konusunda kararsız kalanlardanım Samsun'da. Şuan Medicalpark a gidiyorum. Doktorumdan memnunum ben Mehmet Bilge Çetinkaya'ya gidiyorum. Ama hastaneden çok emin değilim. Medicana hastane olarak iyi ama bana ters geliyor yer olarak.

Benim hamilelik değil ama kontrol için gittim medicana daki Hatice hanima çok memnun kaldım numarasını verdi hers ıkıntıda ara dedi... arkadaşım da oraya gidiyo orada doğum yaptılar çok memnun kaldılar çok ilgililer diyolar..

Benim hamilelik değil ama kontrol için gittim medicana daki Hatice hanima çok memnun kaldım numarasını verdi hers ıkıntıda ara dedi... arkadaşım da oraya gidiyo orada doğum yaptılar çok memnun kaldılar çok ilgililer diyolar..

teşekkür ederim, son dakika dr değiştirmem gerekebilir. düşünüyorum medicana yı

Back
X