samsun medical park

edmina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
28
0
86
Samsun
arkadaşlar samsun medical parkta doğum yapan var mı?varsa bize drlar hakkında ve hastane koşulları hakkında bilgi verebilirmi acaba?şimdiden teşkkür ederim

kadın doğum bölümüne kardeşim için gittik o doğum yapmadı ama doktordan gayet memnun kaldı hastane koşulları hakkında doğum bölümü ile ilgili bilgim yok ama oğlum orda ameliyat oldu gayet ilgililer üstelik çok temiz bir hastane bu konuda bence samsunun en iyiysi.tüp bebek merkezi de açılmış gidip bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.

merhabalar medikal parkta doğum yapan yada doktorlar hakkında bilgisi olan yokmu..2 bayan 2 de erkek doktor olduğunu biliyorum. bayanlar için pek ii şeyler duymadım. ahmet mehmet ve ilyas isminde 2 doktor var. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

merhaba...
benim doktorum mehmet ahmet canbaz...
bana göre çok ilgili ve bilgili bi doktor...henüz doğum yapmadım ama sonuna kadar Allah izin verirse ona gitmeyi planlıyorum...

arkadaşlar ben medical parkta ilyas ayana gitmeye başladım 2 aydır.çok tatlı bir doktor acayip güven verici.epidıral normal istiyorum ama normal yapıcaz diyo.çok cesaret verici konuştu kendime güvenim geldi.sezeryan yapmıyor.yani bir sorun yoksa yapmaktan yana değil.herşeyi güzelce açıklıyor.bende korkuyodum ama beni cesaretlendirdi normal doğum konusunda.bakalım doğuma az kaldı.ayrıca fiyatları merak edenler varsa normal 300 sezeryan 350.epiduralli doğumlar 1000 falan.iki kişilik oda fiyatlarıda 150 imiş.tek kişiliği sormayı unutmuş eşim.

edmina gözün aydın canım
peki bir gitmende de benim için sezeryan sonrası normal doğum yaptrıyormusunuz diye sorarmısın
ona göre gidiyim ben de

truf biraz geç oldu ama bu hfta doğum yaptım bu nedenle cevap yazamadım.ilyas bey sezaryan sonrası normal yapmayı riskli buluyor.kendi yanındaki ebede aynı şekilde hocam lütfen yapın banada dedi ama yapmıyormuş.fakat dr olarak kesinlikle gördüğüm en kaliteli dr.işini hiçkimseye bırakmıyor.ben epidural normal doğum yaptım.çok güzel br doğumdu.tabi ilyas bey tam uyuşma istemiyor hisleri kaybetmemek için o nedenle birmiktar sancı çektim ama sonrası harikaydı.anestezi uzmanıda çok iyiydi.suit odada kaldım ve tam olarak 1200 lira ödedim.hizmet harikaydı.herkese tavsiye edebilirim özellikle doktorumu.çok sık nete girmeye fırsat bulamıyorum ama sormak istediğiniz soruları cevaplarım arkadaşlar.Allah hepinizi tez zamanda meleklerinize kavuştursun

başka doğum yapan arkadaşlar yada medikal parkı tercih eden arkadaşlar yokmu... tecrübelerinizi paylaşın lütfenn..

bende ilyas beye gitmeye başladım 12 haftalık hamileyim.. doktorumdan çok memnunum herşeyi açıklayarak anlatıyor aklınıza gelebilecek herşeyden bahsediyor. bana ilk söylediği sen hasta değilsin hamilesin oldu bu çok hoşuma gitti..medikal parkın imkanlarıda iyi. sıra beklemiyosun randevu saatinde seni çağırıyorlar.. doktor konusunda kararsız olanlara ilyas ayanı tavsiye ederim..:emir_bebek:

Merhabalar bu konu açılalı çok olmuş ama bende medikal parkta zehra yılmaza gidiyorum kendisinden çok memnunum. Eğer yakın zamanda medikal parkta doğum yapan varsa fiyatları söyleyebilir mi? Şuanda samsunda en pahalı hastane burası galiba ☺️

Mehmet ahmet cambaz denen adamı bırakın yaaa paragöz kobay yapar insanı bi halttan anladığı da yok hiçççç tavsiye etmemm

Bana kıbrısa git donörle hamile kalırsın ancak demişti gerizekalı kapakkk olsun çatır çatır hamileyim

Naziye Gürkan Sabah hakkında olumlu yorumlar var internette. Kendisine muayene olan var mı acaba?

Back
X