Samsun Medical Park Kadın Doğum doktoru Ahmet Mehmet Canbaz

lila_ela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
143
5
Arkadaşlar samsun medical park kadın doğum doktorları hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapabilecek olan varmı acaba?Ben İlyas Ayanı beğeniyorum ama bu aralar sanırım tatilde diğer doktor ahmet mehmet canbaza gideceğim.İkili test için tüm bu araştırma bildiğim kadarıyla hassas bir test ve herkese güvenilmiyor ve bana dua edin inşallah herşey yolunda çıkar.AMİN...

tatlım bahsettiğin doktorları duymadım hiç :) elbette bahsettiğin gibi alanında iyi bir doktordur koskoca prof olmuşşş yüreğini ferah tut derim

bende büyük anadoluya gidiyorum..

Cevapladığın için teşekkürler ,ilk hamilelikte sanırım biraz telaşoluyor ama bahsettiğim doktorlar op.dr...İnşallah hiçbir kötü sonuç çıkmaz teslerimizde.Biraz hassas bir test deniliyor ve herkes yapamaz gibi bişiler okudum ondan endişeleniyorum ama inşallah herkezle beraber bizdede hiçbir sorun çıkmaz...İnşallah.

Cevapladığınız için teşekkürler inşallah bizde o haftalarasağlıkla ulaşalım ve bebeklerimize sağlıkla kavuşalım:)AMİN

Cevapladığınız için teşekkürler inşallah bizde o haftalarasağlıkla ulaşalım ve bebeklerimize sağlıkla kavuşalım:)AMİN

Arkadaslar bende medikal parkta nagihan yilmaza gidiyorum kontrole ama hakkinda hic bilgim yok. Normal dogum istiyorum. Bilen taniyan varsa yazabilir mi? Yada onerebileceginiz baska bi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…