Samsun Liman Hastanesi Lazer Epilasyon

Kelebeekk55

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
21
1
29
Arkadaşlar merhaba. Ben samsunda yaşiyorum evlenmeden önce lazer epilasyon yaptirmak istiyorum. Liman Hastanesini önerenler oldu. Internetten biraz araştirma yaptim hastane ile ilgili pekte ic acici seyler yazmiyor. Aranizda samsunda daha önce lazer epilasyon yaptirmis olaniniz var mi? Liman hastanesinden memnun kalan veya bana baska bir yer onerecek olan var mi ? Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Şimdiden tesekkurler

Ben yaptırdım samsunda yaşadığım dönemde. Samsunda en iyi liman ve medicalpark deniyordu arastırmıştm. Hatta limana arkadaslar gitmişti memnundu. Ama bana pahalı gelmişti. Orada ve medicalde kullanılan makine yalnızca hastane ve kliniklerde oluyomuş ben bi güzellik merkezinde alexandır yaptrmıştm

Sen memnun kaldin mi peki? Yani tüylerde azalma oldu mu? Bu arada tesekkur ederim :)

Ben ilk seansta bile dökülme yaşadım memnundum. Nereye giderseniz gidin makineyi sorun bikaç tip makine var zaten. Ben makine bakımından söyledim liman ve medicalde asıl alex olan makine. Ben güzellik merkezine gittim alexandrayt vardı. Gideceğiniz yerlerde makineyi sorun ve temizliğine bakın mekanın. Ben temizliğr dikkat ettim. Ayrıca samsunda meşhur biyer var adını söylemim burda bikaç şubesi var. Oradaki makineyle benim gittiğim yerdeki makine birebir aynıydı ama orası meşhur biyer diye iki kat fiyat vermişti. Yani seçerken bunlara dikkat edin. Zaten gittiğiniz yer de yönlendircek mesela kıl tipime göre kollarım ve bacaklarıma farklı makinelerle çalışıldı benim

Tamamdır tekrar tesekkurler

2 buçuk sene önce yaptırmıştım, hastanelerde pahali oluyor diye tavsiye üzerine özel bi klinikte yaptirmistim. Doktor vardı ama hiç bakmadı tabiki :) ama yapan kişi profesyoneldi memnundum.
Daha da öncesi bi cilt doktoruna yaptirmistim iki kere ama hala bacaklarimda izleri var sağolsun

Yaaa izler yanik izi gibi mi yani cok rahatsiz edici degildir sanirim. Benim bacagimda batık cok fazla onlarda iz kalir diye tereddut ediyorum

Yaaa izler yanik izi gibi mi yani cok rahatsiz edici degildir sanirim. Benim bacagimda batık cok fazla onlarda iz kalir diye tereddut ediyorum
Bana göre rahatsız edici malesef ama neyseki bacagimin iç tarafinda çok gorunmuyorlar
Doktorun tecrubesizliginden kaynaklandı bence, benim de ilk lazer tecrübemdi bi daha da bacaklarima yaptirmadim :) batiklarda lazer nasıl oluyor bilmiyorum canım benimkiler yakma sirasindaki hatalardan oldu

Yaptiram bi kac kisiye sordum batiklarin baya temizlendigini söylediler. Bacaklarimda makine kullandigim icin fena batik var ne yapsam duzelmiyor. Bide evlendigim zaman bu kıl tuy isiyle ugrasmak istemiyorum simdiden biktim zaten tekrardan tesekkur ediyorum

Batık bende de çoktu onlara sanılanın aksine iyi geliyor yani onun çaresi gibi bence. Batık çoktu azaldı bende yaptırırken. Acıma konusu evet acıyor hepsi acıyor ama en dayanılanı alexandrayt olandı bence. Acıyor ama dayanıyorsunuz fakat tüyler dökülünce iyiki diyorsunuz. Ama ütülemeye dayanamadım yarıda bıraktırmıştm ben. O yakıyor çok fena

Hadi yaa tesekkur ederim canim. Ömur boyu ugrasmaktansa biraz aciya dayanmaya calisicaz artik

Lazer batıkları bitiriyor. Hastanede cilt doktorunun yönetimindeki merkezlerde yaptırınız. benim herhalde yaklaşık 4 yıl filan olacak. avuc içi gibi olmuyor kesinlikle. yılda 1-2 kez gidiyorum çıkanlar için. o çıkanlar rahatsız etmiyor ama benim tercihim bu :) diode kullanıyorlardı. memnunum.

Yılda 1 2 keze raziyim yaa her ay ugrasmaktansa :) tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…