Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnmMerhaba hanımlar
Samsun'da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı acaba. Önceliğim devlet hastanesi ama çok ilgilenmediklerini gördüm o yüzden ozelde de olabilir. Bilgisi olanlardan tavsiye almak istedim.
Samsun'a yeni yerlestim arastirdim sordum sorusturdum ama icime sinmedi bi türlü teşekkür ederim:)Sonra medicalparkta nagehan yilmaz gittim alakadar ama ciddi bir izlenim vermedi
Naziye gurkan gittim birde bunlarida beğenmedim
rica ederm cnm benrahim filmi cekildimSamsun'a yeni yerlestim arastirdim sordum sorusturdum ama icime sinmedi bi türlü teşekkür ederim:)
Inşallah hemen olur sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınrica ederm cnm benrahim filmi cekildim
Simdi beklemedeyim 4ay denucm olmazsa tupyada aşılama yaptırcm
Acaba hangi doktora gittiniz karar verebildiniz miInşallah hemen olur sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Naziye hanimdan neden memnun kalmadiniz acabaSonra medicalparkta nagehan yilmaz gittim alakadar ama ciddi bir izlenim vermedi
Naziye gurkan gittim birde bunlarida beğenmedim
iletişimi berbat surattsiz soru sormaya korkuyorsun hadi onu gectim ben gebelik varmi yokmu test yaptırdım daha ilkzaman kantesti sonuca gosteemeye gitim kosakosa gitti ayisim vardedi ikidkika bakmaya tenezuul etmedi sonucta okadr heeycanla giduyrosunAcaba hangi doktora gittiniz karar verebildiniz mi
Memnun musun tolga beyden onu da duydumiletişimi berbat surattsiz soru sormaya korkuyorsun hadi onu gectim ben gebelik varmi yokmu test yaptırdım daha ilkzaman kantesti sonuca gosteemeye gitim kosakosa gitti ayisim vardedi ikidkika bakmaya tenezuul etmedi sonucta okadr heeycanla giduyrosun
Neyse azarlar gibi cevabliyor
Benbuarada tolgabeye giidyirum liv hospitalda
smsundamiisniz sizNaziye hanimdan neden memnun kalmadiniz acaba
Ben amasyadayim samsuna doktor icin gidiyorum suan naziye hanima gittim ama whatsaptan soru soruyorum ertesi gun falan cevap veriyorsmsundamiisniz siz
tolgada suratsiz açıkçası onada birsey soramiyorsun bana heeks soylededi naziye suratszi hem cok bilmiyor hep hastanede mehmet bilgeye soruyor dedi oda moralimi bozduMemnun musun tolga beyden onu da duydum
yuzyuze memnun kaldinizmi oyleyse devam edin ruhhhaline gore degisyir sakin kafadaysanız ve soru sormuyorsanız doktorlar seviyor.Ben çok soru sorduğum icin sevilmiyorim gicik oluyorlar bana herhaldeBen amasyadayim samsuna doktor icin gidiyorum suan naziye hanima gittim ama whatsaptan soru soruyorum ertesi gun falan cevap veriyor
yüzyüze memnun kaldım çok da soru sordum hepsini çok güzel cevapladı . iki arkadaşım da ona doğum yaptı birinin rahmi terstiv birinin kordon 2 kez dolandı ikisi de sağlıkla doğum yaptı doktorluğu çok iyi diye biliyorum . o zaman naziyeye devam edeceğim napayım :)) tek sorunumuz whatsaptan iletişim :))yuzyuze memnun kaldinizmi oyleyse devam edin ruhhhaline gore degisyir sakin kafadaysanız ve soru sormuyorsanız doktorlar seviyor.Ben çok soru sorduğum icin sevilmiyorim gicik oluyorlar bana herhalde
siz samsunda mısınızsmsundamiisniz siz
evtsiz samsunda mısınız
yüzyüze memnun kaldım çok da soru sordum hepsini çok güzel cevapladı . iki arkadaşım da ona doğum yaptı birinin rahmi terstiv birinin kordon 2 kez dolandı ikisi de sağlıkla doğum yaptı doktorluğu çok iyi diye biliyorum . o zaman naziyeye devam edeceğim napayım :)) tek sorunumuz whatsaptan iletişim :))
[/QUOTevt memnun kaldiysaniz devamediniz