Merhaba arkadaşlar benim bu hastaneye yolum abisinin kuzusu Berat im doğunca düştü..... Solumun sikintisi olusmus ve dogum ettigim hastahaneden ve ilceden farkli bir yere sevki gerekti Ailemin özel hastahaneye sevk ettirme ısrarlarına rağmen ben bu hastahaneyi seçtim istedim hic bilmiyordum ama nasildir iyimidir. İyikide öyle olmuş.. Oradaki ani defterine birşeyler yazmayı çok istedim ama bir turlu bebeğimden fırsat bulup yazamadim simdi buraya yaziyorum.
Girişteki özel guvenlikcisinden koridordaki bufecisine, bebek yoğun bakımındaki duzey2 ve duzey3 sekreterlerine , hemşirelerine ,doktorlarına oğlumu ambulansla oraya götürürken o ambulansı kullanan sofurden yavruma eşlik eden anestezi uzmanimiza , anne otelindeki temizlik gorevlisinden bizimle ilgilenen hesirelere... Rabb im hepinizden razi olsun sonsuuuuuuz sonsuz tesekkur ederim hepinize
Türkiye de boyle hastahane boyle görevliler varmı demeyin samsunda var super ilgi super sevgi bilemiyorum belki de bana iyileri denk geldi.
Bu bir buluşma topigi olsun diye niyet ettim ama içimden bunlar geldi kusura bakmayın. Not: biraz karışık yazmış olabilirim görevini severek yapan insanları nasıl anlatirim bilemedim sevgiler