• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma Problemleri Samsun da dil terapisti

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

ayvenss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
445
0
116
Düzce
benim 2003 doğumlu bi kızım var bu sene 2 .sınıfa gidiyor ve konuşması problemli bazı harfleri söyleyemeyor mesela kaleme talem,çay a tay diyor doktora götürdük dil altı yapışık olabilirmi diye doktor bi sorun yok ilerde düzelir dedi ama hiç düzelmedi aynı sorunu yaşayan varmı ,birde samsunda dil terapisti adı rica edeceğim bilenlerden yardım istiyorum.

geçmiş olsun canım geçer inşAllah şimdi bu konuda güzel çalışmalar yapılıyor.benm yiğenmdede vardı geçti sonra..ama samsunda kekemelik üzerine bir kurs olduğunu biliyorum bunada iyi gelir sanırım..samsun meydanda ancak ismini hatırlayamıorum...samsunlu musun?

benim kızım 1. sınıfa gidiyor.aynı durum bizde de var maalesef:14:kızım.r s ş c ç z harflerini t gibi söylüyor.bende doktora götürdüm fiziksel bir sorunu yok dedi evde çalıştırın kelimelerin doğrusunu tekrarlayın dedi ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu işin uzmanı değilim sonuçta:50:yaşadığım yer küçük konuşma terapisti bende istiyorum ama burda da yok
evde ben ne yapabilirim onu da bilmiyorum :59:

Back