• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun Canik'te heyelan faciası! Baba ve iki çocuk hayatını kaybetti

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
57.163
218.746
1.223
53
IMG_4893.webp

Samsun'un Canik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen heyelanda göçük altında kalan iki çocuğunda hayatını kaybettiği açıklandı.​

Samsun'da son dakika! Canik ilçesinde bu gece saatlerinde meydana gelen heyelan faciasında göçük altında kalan araçta bulunan iki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Canik ilçesinde akaryakıt istasyonunda meydana gelen heyelanda enkaz altında kalan baba ve iki çucuğu yaşamını yitirirken, anne ise yaralı olarak kurtarıldı.

videosunu izledim cok korkunctu. baba benzinlikte arabayi yikiyor, esi yaninda, iki cocuk iceride :(

Hafta sonu çoluk çocuk güzel bir vakit geçirelim diye düşünürken 2 evladını ve eşini kaybetmek:(
Allah sabır versin😔🙏

videosunu izledim cok korkunctu. baba benzinlikte arabayi yikiyor, esi yaninda, iki cocuk iceride :(
Ben de haberlerde izledim bir kısmını:( anne kurtarılmıştı ama 2 çocukla baba için hala arama yapılıyordu.
Az evvel öldükleri haberini okudum çok üzüldüm, ihmal var mıydı? 4 kişilik bir aile ihmaller yüzünden mü yok oldu bilmiyorum ama pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz resmen:(

Ben de haberlerde izledim bir kısmını:( anne kurtarılmıştı ama 2 çocukla baba için hala arama yapılıyordu.
Az evvel öldükleri haberini okudum çok üzüldüm, ihmal var mıydı? 4 kişilik bir aile ihmaller yüzünden mü yok oldu bilmiyorum ama pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz resmen:(
İhmal tabiki var. Bu toplumun hepsi kaç yaşından beri coğrafya dersi görüyor ama hiç bilinç yok heyelan riski olan yerin yanına benzinlik yapmak göz göre göre cinayet bence. Olay öncesinde dersen herkes milyonda bir falan der ama o milyonda birler bizim ülkemizde oluyor hep nedense çok yazık oldu.

Back
X