Samsun///55

kızlar herkese merhaba konunuzla alakası yok ama bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı yada cevrenizde özel hastane.bende oraya doğuma gelicem.samsuna 5 saatlik uzakta gümüşhanedeyim.eşim sark görevini yapıyor burada.burda sartlar malum sağlıklı bi ortam yok.eşimde samsunlu orası harika bi şehir cvp verirseniz çok sevinirim hepiniz sevgiyle kalınnn

günaydın canım ben özelimi açayım da bana yazarsan özel hastane ismi çok sevinirm

günaydın kızlar!a.s.çaylar içilmiş buluşmuşsunuz oh oh çok güzel:1hug:ben hafta sonu yine uğrayamayacağım buralara sanırım:1no2: bodruma gidiyoruz. boş bırakmayın burayı tamam mı?öpüyorum hepinizi çoooookkkk!...Şeniz

kızlar herkese selam..ben geldim ama çook kötüyüm kaç gündür kızımda bende hastayız...ve abartısız 3 gündür hastanelerdeyiz...bugün birazdaha iyi gibiyim özledim hepinizi bi bakayım dedim öğleden sonra daha iyi olursam girerim yine öptüm hepinizi (derin55,zavana teşekkür ederim yokluğumda arandığımı bilmek çok güzel)

bende elimden geldiği kadar takılıyorum. bulmuşum bırakırmıyım hemşerilerimi.ama samsunda olup tanışmak vardı ma yinede buna da şükürrrr

bende elimden geldiği kadar takılıyorum. bulmuşum bırakırmıyım hemşerilerimi.ama samsunda olup tanışmak vardı ma yinede buna da şükürrrr

tabiiki öyle hepimiz aynı şehirde olsaydık güzel olurdu ooo çoktan buluşurduk...bak ne güzel zavana ile zeynep götürüyolar valla bizde burda onlara imrene imrene oturalım bakalım...

kuusuum geçmiş olsuna.s. benimde grip bitti derken boğazlar şişti:sm_confused: bu ne ya salgın var sanırım! ne kadar dikkat etsek de olmuyor!:1no2:çok üzüldüm kızına da kendine de çok iyi bak öpüyooorummm sizi!Şenizbende bir yandan hazırlanıyorum bir yandan da pc.ye bakıyorum görüşürüz...

aaa ne güzel onlar bu forumdan buluşup görüştüler haaa. yazın bende gelcem mutlaka nasipse görüşelim derimmmm.çok da süper olur

kuusuum geçmiş olsun bu arada Allah şifa versinnnn canım. derin55 sanada çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

inşallah o da olur buluşuruz gönüller bir olsun!:1hug:kuusuum dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler kimbilir değil mi?:içelim:

kesinlikle canlarım katılıyorum size ..derincim teşekkür ederim canım mylight sanada arkadaşım umarım daha sık görüşürüz kaybolma bak ortalardan ...derin kızını öp izmirde salgın kesinlikle biz kaç gündür hastaneye gidiyoruz geliyoruz doktor 3 günde 1500 kişiyi buldu felan dedi özellikle çocuklar çok kötü atlatıyo ....

ya varya ben samsuna yazın gelmeyi düşünüyorum ve yanlızca sizlerle tanışmak için benim pek akrabalarımla görüşmem yoktur teyzem var o izmirden taşındı birde ananem ben samsuna hep ikisi için gelmişimdir diğerleriyle ben izmirde büyüdüm çok görüşmemektenmidir nedir hep bi resmiyet olmuştur.o yüzden gitmiyorum pek başta anlatmıştım bu senede eşimin işi için gidemedim felan diye ama kısmetse bu sene sırf sizlerle tanışmak için gelicem..derincim biz orda buluşamasakda ben marmarise çok geliyorum bu sene kısmet olmadı oraya geldiğimde de görüşürüz olmazmı

aaa sen ladiklimisin benim annemde ladikli ...

kuusuum olur tabiki ben marmarisi çok severima.s özledim bak orayı da!Allah allah amma çok ladikli çıktı burdan da ya :uhm:bizimde akrabalar var orda ama hepsinin soyadını bilmiyorum küçükken çok giderdik ama uzun zamandır akrabalarla görüşemiyorum bende!

hızarbaşını duydum gibi başka adı var mı hani bazen oluyo ya birde nereye daha yakın.. çerkezleri çok severim en samimi arkadaşlarım çerkez.bizde sekiz sene kızılsini diye bi çerkez mahallesinde durduk.çok temizler ve düğünleri çok eğlenceli geçiyo.

şıhlı yada şehli derler bilirmisin...oraya yakın çoook ...o köyü geçince biraz yumaklımıydı neydi oköye giderken bizm köyün içinden geçiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…