- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
GÜNAYDIN KIZLAR ,
CANIM ÖZEL HASTANE ÇOK VAR SAMSUNDA AMA ÇEVREMDEKİLERDEN BİLDİĞİM KADARIYLA BİRİ ÇOK İYİ İSMİNİ BURDAN YAZMAYAYIM REKLAMA GİRER,BANLANIRIM FELAN GEREK YOK ÖZELDEN YAZARIMfisfisfis:smiley-cool:BİZ ÖZELDEN YAZIŞALIM EN İYİSİ SENİNLE...
bende elimden geldiği kadar takılıyorum. bulmuşum bırakırmıyım hemşerilerimi.ama samsunda olup tanışmak vardı ma yinede buna da şükürrrr
kızlar herkese selam..ben geldim ama çook kötüyüm kaç gündür kızımda bende hastayız...ve abartısız 3 gündür hastanelerdeyiz...bugün birazdaha iyi gibiyim özledim hepinizi bi bakayım dedim öğleden sonra daha iyi olursam girerim yine öptüm hepinizi (derin55,zavana teşekkür ederim yokluğumda arandığımı bilmek çok güzel)
bende elimden geldiği kadar takılıyorum. bulmuşum bırakırmıyım hemşerilerimi.ama samsunda olup tanışmak vardı ma yinede buna da şükürrrr
aaa ne güzel onlar bu forumdan buluşup görüştüler haaa. yazın bende gelcem mutlaka nasipse görüşelim derimmmm.çok da süper olur
arkadaşlar merhaba bu topiği yeni gördüm
ben de samsunluyum üniversiteyi de samsunda okudum ama şuan kocaelinde yaşıyorum.bende samsunu çok sevenlerdenim.fakat yazları gidebiliyoruz ancak kışın çok soğuk oluyo bizim ilçe (ayrıca ladik ilçesindenim).çocuk çok küçük olduğu için böyle devam edecek bi süre.samsulu hemşerilerime ve samsunda yaşayanlara kucak dolusu sevgiler:)
tanış çıkarmışız kimlerden annen kuzum. gittinmi ladik' e hiç
ya varya ben samsuna yazın gelmeyi düşünüyorum ve yanlızca sizlerle tanışmak için benim pek akrabalarımla görüşmem yoktur teyzem var o izmirden taşındı birde ananem ben samsuna hep ikisi için gelmişimdir diğerleriyle ben izmirde büyüdüm çok görüşmemektenmidir nedir hep bi resmiyet olmuştur.o yüzden gitmiyorum pek başta anlatmıştım bu senede eşimin işi için gidemedim felan diye ama kısmetse bu sene sırf sizlerle tanışmak için gelicem..derincim biz orda buluşamasakda ben marmarise çok geliyorum bu sene kısmet olmadı oraya geldiğimde de görüşürüz olmazmı
hızarbaşını duydum gibi başka adı var mı hani bazen oluyo ya birde nereye daha yakın.. çerkezleri çok severim en samimi arkadaşlarım çerkez.bizde sekiz sene kızılsini diye bi çerkez mahallesinde durduk.çok temizler ve düğünleri çok eğlenceli geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?