Samsun///55

kuusuum çok iyi yapmışsın gez valla a.siyi oluyor benide cumartesi komşular fethiyeye götürdü gezdim iyi geldi :1rolleyes:biraz! eşimde ders çalıştı evde!taşınma işi ne oldu?var mı bir gelişme?hadi yaz muhakkak öpüyorum....a.s.

tamam yenileri bekliyorum!a.s.sen nasılsın bu arada çalışmaktan pek başka birşeye fırsat yok gibi?!biliyorum kuusuum başka yerlere de takılıyora.s burası gibi olmaz merak etme!bizim çerkezler var seviyorum onları da yazamadım bu arada oraya:a015: birde izmirlilerin orda gördüm oni!....benneyaptımki

aman bırak aramasın zaten çok lazıma.s...sen bak artık kendi hayatına o böyle gitmekle kaybetti ...unutma....kız sen beni ne şikayet ediyonsengözlerimebaksanab ..biyere gittiğim yok ben sizi çok seviyorum..valla bak:asigim: ..başka topiklerde de arkadaşlarım var onlarıda seviyorum herkesin yeri ayrı ...resimleri koy ya çok merak ettim ..bugün kocişim hastaydı evde belini incitmiş birazÇok üzgünüm çoook ..aman bitarafa salmıyo beni ...öf bunlar gündüz evde olunca hiç çekilmiyolar.:mymeka:.adam zaten beni kk dan kıskanıyo ..bi ara girdim ..formları okuyum dedim ..ben burda hastayım sen pc derdindesin de filan felan da başladı yine kapattım.. biraz uyudu kaçdım geldim hiç biyerde kimseler yok ...:a015:

ayy iyi az kalmış özledik valla gel artık ...:1hug:

izmirsiz olmaz kızlar ben izmirliyim...ben burda doğdum büyüdüm...mesela samsunu çok seviyorum ama hiç görmedim birkere geldim o zamanda geceydi bilmiyorum..:1no2: inş bu sene gelince samsunun içini gezcem zavana görüşürüz inş o zaman.:1hug:..inş derin55 le aynı zamanlara denk gelir hep beraber görüşürüz...:Saruboceq:

zavanayla (zavana diyincede bir garip oluyor artık) buluştuğumuz fotoğrafı albüme koydumm.inşallah yazın hep beraber görüşmek de nasip olur.

zavanayla (zavana diyincede bir garip oluyor artık) buluştuğumuz fotoğrafı albüme koydumm.inşallah yazın hep beraber görüşmek de nasip olur.

inş canım senide tanımak isterim ben ..dün kabalık yaptım galiba kusura bakma biz çok görüşüyoruz oyüzden ...çoook öptüm seni...

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.
zavanacım umarım yeni yaşında yeni tazecik güzel bir aşk seni beklliyodur ...seni çok öpüyorum...iyiki varsın ben seni tanımış olmaktan çok büyük keyif aldım ...nice mutlu yıllara...

kızlaarrr günaydına.s. sizi çoook özledimŞeniz ama yine hemen yazıp çıkacağım:1no2: zavana doğum günün kutlu a.s.olsun nice güzel yıllara!öpüyorum hepinizi!...

arkadaşlar merhaba bu topiği yeni gördüm
ben de samsunluyum üniversiteyi de samsunda okudum ama şuan kocaelinde yaşıyorum.bende samsunu çok sevenlerdenim.fakat yazları gidebiliyoruz ancak kışın çok soğuk oluyo bizim ilçe (ayrıca ladik ilçesindenim).çocuk çok küçük olduğu için böyle devam edecek bi süre.samsulu hemşerilerime ve samsunda yaşayanlara kucak dolusu sevgiler:)

bi tatlı cadı varmış buralarda yaa nerdeymiş yaaa çeni döfcem çeni yaşıma bakmadannnklava: ama çooorada dayanamayıp koçaman sefcemmm :1hug: kendini üzmezsen benide üzmemiş olursun emi ablammmm

inanmıyorum ya o saatten beri kimse açmadımı topiği bari bende yazmayayım daha kendi kendime konuşuyormuş gibi olmayayım:bbo:

ben geldiiim!a.s.bu aralar herkes sorunlu ve yoğun sanıyorum:sm_confused: kızma zavana :1hug:niye ağlıyosun yine sen ya?!...mylight hoşgeldin arasıra uğrama hep gel yoksa kızıyoruz haa!...a.s

selam samsunlar ben malatyalıyım ama size şunu söylemek istedim samsunluları gerçekten çok iyi insanlar oluyo 2 tane tanıdım hiç bi yamukları yok ve ben kendimi çok yakın hissediyorum..yok ama olurda bi evledım olur ve kız olursa samsunluya vericem... :lepi:

zeko teşekkürler!a.s.Allah gönlüne göre versin!a.szavana kuusuuum nerdesiniz?ben geldim kimsecikler yok!....:uhm:

nasıl canlancak kızlar bi katkım olsun şenlendirelim madem:teytey: samsunda oturanlar nasıl samsun hergelişimde farklı bişeyler görüyorum.rus pazarının yeni halini çok sevdim bi de o gümüşçüler, çeşit çeşit takılar,taşlardan kolyeler falan bayıldım gelince ilk gideceğm yer orası:sm_cool:

bende samsunda oturmuyorum çok yer değişmiş öğrendiğim kadarıyla a.sgittiğimde değişik gelecek anlaşılan!mylight tekrar gelmene sevindima.s. genelde bende samsunluyum deyip geçiyorlar birkaç kişiyiz burda!...CADIARZU

merhaba kızlar ;
ben zawana ,nasılmı zeynep sultanla beraberiz şımdı çay içiyoruz bi bakalım dedik,:enbuyukkk:KK'da dostluk böyle kurulur dedikleri bu olsa gerek,:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…