- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
İNŞALLAH CANIM O ZAMAN AMA ZEYNEP SULTAN OLMAYACAK YA BU ARADA BEN ONA SADECE SULTAN DİYE HİTAP EDECEM :jeyyar:
DERİNCİM AMA MERAK ETTİM İNAN NEYSE ÖNEMLİ DEĞİL HASTALIK OLMASINDA
KALBİMİZ SENİNLE yerimseniben SANA RESİM EKLEDİM YENİ RUS PAZARININ ORDAN BAKTINMI :1shok:
SULTANCIM GELELİM SANA AŞKOLSUN YA BİR IHLAMURUN LAFIMI OLUR AMA CANIM BİR DAHA HASTA OLURSANklava:BİTTİN SEN DİKKAT ET BİRAZCIK CANIM YA klava:VALLAHİ OKLAVAMIZI ALIR GELİRİM BU İFADE klava:GERÇEK OLUR KIZ
resimler gördüm ama neresi anlayamamıştım rus pazarı taşındı mı?teşekkürler çok mutlu oluyorum resimleri görünce!a.s.merak ettirdiğim için özür dilerim:1no2: ama bir taraftan da mutlu oldum seviliyorum demekki!valla eşimle ikimiz çok kötüydük ikimizinde sinirleri yıpranmış o çok çalışıyor bende hiçbirşey için zaman bulamıyorum. bir ara ortam çok gerildi ama geçti. bir taraftan da bir türlü gribi atlatamadım!böyle işte! teyzemde ay sonuna gelecek sanırım gelsin artık kendimi çoook yorgun hissediyorum!...kafamçokkarıştı
bi sorun olmadığına çook sevindim ..öpüyorum seni.a.s...kız zavana ben geldim sen biryok oldun maşallah yani..hem ben dün yoktum zaten foça ya gittik iyi geldi :dance:..kafamı dinledim..biraz ne resmi kız ben baktım biyerde resim felan görmedim...ekle bari merak ettim bak ...
:hooray:tşk ederim iyiyim derincim bende çok yoğunum bu ara,özkan düşünmekten hiç bir işe bakamamışım harıl harıl çalışıyorum,yarın doğumgünüm misafirlerimiz gelecek hazırlıklar felan işte...özkan ararmıki of ya:a015:
hoşgeldin!a.s.zavana ben sizi hiç bırakır mıyım ya?:1hug:bazı sorunlar vardı eşimin işleri çok yoğuna.s kızla ben ilgileniyorum o pc.nin başında sürekli! yarına kadar müsade edin sizleri çok özledimŞeniz ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim. inşallah bizde yaza görüşürüz! öpüyorum hepinizi ara ara bakmaya çalışacağım sevgiler....
tamam yenileri bekliyorum!a.s.sen nasılsın bu arada çalışmaktan pek başka birşeye fırsat yok gibi?!biliyorum kuusuum başka yerlere de takılıyora.s burası gibi olmaz merak etme!bizim çerkezler var seviyorum onları da yazamadım bu arada oraya:a015: birde izmirlilerin orda gördüm oni!....benneyaptımki
zavanayla (zavana diyincede bir garip oluyor artık) buluştuğumuz fotoğrafı albüme koydumm.inşallah yazın hep beraber görüşmek de nasip olur.
inanmıyorum ya o saatten beri kimse açmadımı topiği bari bende yazmayayım daha kendi kendime konuşuyormuş gibi olmayayım:bbo:
selam samsunlar ben malatyalıyım ama size şunu söylemek istedim samsunluları gerçekten çok iyi insanlar oluyo 2 tane tanıdım hiç bi yamukları yok ve ben kendimi çok yakın hissediyorum..yok ama olurda bi evledım olur ve kız olursa samsunluya vericem... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?