- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
ya kızlar siz samsuna felan gelince görüşelim diye konuşmayalım daha biz daha topikte görüşemiyoruzki...ben geldim siz yoksunuz bu seferde...
günaydın herkese bu arada....
canım sorun neki bu karda kışta hiç taşınılırmı ya yakın olsa yardıma gelirdim valla off en azından prensesle oynardım sen işlerini yapardın (genelde beni bu şekilde kullanıyorlar,ben bi yere gidiyorum mesela çocuklara takılıyorum diğerleri işini yapıyor yada dışarı felan çıkıyor9
ya gececek demi özkan meselesi derinimi bezdirdiim sanırım daha bana cvp vermiyor of ya...
salı günü doğum günüm;arkadaşlar etkinliklerle kutlayacam hatta davetiye bile hazırlıyorum sizde gelseniz ah yakın olsada
günaydın
güneşli ama çok soğuk bir samsun sabahında ben yine işteyim:a015:beni yalnız bırakmayın epey toparladım işlerimi çok şükür -tatlicadiarzu-
yok canım almayayım izmir mi Çok üzgünüm çoooksalak özkan beni izmirli bir kız içinde terketmiş olabilir offf:roflol: nerden aklıma geldiyse,hem bizim topik yetiyor bana kuussumm trabzona bile arada girer oldum
merhabalar ben yeni üyeyim.adım zeynep samsunluyum.nasılsınız.
hoşgeldin!a.s.zavana ben sizi hiç bırakır mıyım ya?:1hug:bazı sorunlar vardı eşimin işleri çok yoğuna.s kızla ben ilgileniyorum o pc.nin başında sürekli! yarına kadar müsade edin sizleri çok özledimŞeniz ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim. inşallah bizde yaza görüşürüz! öpüyorum hepinizi ara ara bakmaya çalışacağım sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?