Samsun///55

ya kızlar siz samsuna felan gelince görüşelim diye konuşmayalım daha biz daha topikte görüşemiyoruzki...ben geldim siz yoksunuz bu seferde...
günaydın herkese bu arada....

aaa geldim şekerim tamamhihoyyyt..ben derine söylemiştim taşınma durumum var aslında daha ev bulmadım ama bulunca olucak bi süre hiç giremiycem:1no2: ...ama hep sizi düşüncem telefonlar bağlanır bağlanmaz atıcam kendimi kk nın kollarına:sm_cool: ..ay ben sizilersiz kafayı yerim herhalde delikafadulden..daha önce ne yapıyomuşum acaba:sm_confused:..ben bu özkan konusundaki fikirlerimi dün yazmıştım zaten öptüm seni şeker....a.s.

canım ev sahibiyle anlaşamadık bazı konularda olsun herşeyde bi hayır vardır..sağol gelmiş kadar oldun..ben derini bezdirdiğini sanmıyorum olmuştur bi aksilik o yüzden cevap veremiyodur kızım bizim başımızda cadılar var kocalar var giremiyoz öyle canımız her istediğinde .....o arkadaşalarına kıyamaz.....keşke doğum günün de gelebilseydik bizde çok isterdik yanında olmayı ...öpüyorum ..

Son düzenleme:
günaydın
güneşli ama çok soğuk bir samsun sabahında ben yine işteyim:a015:beni yalnız bırakmayın epey toparladım işlerimi çok şükür -tatlicadiarzu-

günaydın ne haber canım iyi toparlamışsın işlerini ne güzel hihoyyytdaha sık görüşücez....ya saat 12 00 miş be yuh ben daha yeni kalktım dakaydirigubbakcemile3 akşam film vardı bide uykum kaçtı çok geç yattım haliylede böyle geç kalkıyorum...hihoyyyt

ya ben resim ekleyemiyom deli olucam albümde oluşturamıyorum bb kodu kapalıymış bide html kodu ,ay nasıl ayarlıycam ben onları ya...

sağol ablacım :) kardeşin perşembe gelmiş olabilir mi?perşembe biri sınıfa gelip zeynep diye biri varmı diye sormuşta.sorduğu da tesadüf erkek arkadaşım :)

ay bi ara benim telefon internet felan uçtu gitti deli oldum yeni geldi cevabınıda yeni yazdım zavana öptüm seni evet ya derini bende marak ettim teyzesi mi geldi acaba belki hasret gideriyolardır...

kız zavana allah iyiliğin versin :roflol:..şok oldum seni ..öbür topikte görünce:1rolleyes:...geldim şekerim bırakırmıyım hiç sizi:1hug:..ama orayıda seviyorum nede olsa doğup büyüdüğüm yer ...ordaki arkdaşlarda süper sende takıl arada...beklerim...a.s.

yok canım almayayım izmir mi Çok üzgünüm çoooksalak özkan beni izmirli bir kız içinde terketmiş olabilir offf:roflol: nerden aklıma geldiyse,hem bizim topik yetiyor bana kuussumm trabzona bile arada girer oldum

ah ben ne yaptım yarana bastım benneyaptımkiiyi gelme o zaman ben geliyorum buralara....canım...:1hug:ben dayanamam size...

zavana nersedin sen bakiim...klava:beni çağırıyon ordan burdan sonra kendin gidiyon yoksun bak kaç saattir.....nerdeysen gel ççabukkaydirigubbakcemile buraya

ayyy eeeeveeetkaydirigubbakcemile2 ben bugün çok tatlı bir ablaya sahip olduuum.bekarlık sultanlık mı ne sositosositokaadeşine ıhlamur bilem sööledi çümüklü oldu dieeee :) yerim :)

merhabalar ben yeni üyeyim.adım zeynep samsunluyum.nasılsınız.

hoşgeldin!a.s.zavana ben sizi hiç bırakır mıyım ya?:1hug:bazı sorunlar vardı eşimin işleri çok yoğuna.s kızla ben ilgileniyorum o pc.nin başında sürekli! yarına kadar müsade edin sizleri çok özledimŞeniz ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim. inşallah bizde yaza görüşürüz! öpüyorum hepinizi ara ara bakmaya çalışacağım sevgiler....

bi sorun olmadığına çook sevindim ..öpüyorum seni.a.s...kız zavana ben geldim sen biryok oldun maşallah yani..hem ben dün yoktum zaten foça ya gittik iyi geldi :dance:..kafamı dinledim..biraz ne resmi kız ben baktım biyerde resim felan görmedim...ekle bari merak ettim bak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…