- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
:bbo:ayy 2.mi ne bileyim bazen içim bi hoş ,oluyo ne güzel olur .diyorum bazende teki bile beni delirttikafamçokkarıştı 2.de ne olurum diyorum...kısmet ama şimdilik allah olmayalanlara versin inş:Saruboceq:..ay kıyamam ama söylemen bile çook güzel ,sağol canımya Şenizbu arada bende yazın samsuna gelcem bakarsın derinle aynı zamanlara gelir görüşürüz.:içelim:..ay ne güzel olur..çok kısa oldu konuşmaya başlayalı ama ben sizi çok sevdim..:1hug:
sabah kız klavyenin tuşlarına birşeyler yaptı yazamadımdelikafadulden bu aralar çok asabiyim nedense!:sm_confused: üstüne çocuk da durmuyor iyice sinirleniyorum:bbo: ne olacak bu halim bilmiyorum!sanırım çok sıkıldım ev işi ,çocuk hayatımda başka hiçbirşey yok!...
geçmiş olsun canım ya dikkat edin ama burdada havalar bir kötüki anlatamam böyle soğuk bilmiyorum ben ya 4 kat giyindim kıpırdayamıyorum bile,bugün rekor kırdım kaç aydır ilk defa kk'ya girmedim bu saate kadar ama yoğunuz ya evrak işleri bitmedi off ya öpüldünüz kocaman
55* diyorum kızlar..... varmı memleketim gibi.... *55*liler olarak görüşmeye ne dersiniz)))
bir gün girmedim topiğimiz altlara düşmüş ya kızlar acayip yoğunum inanın yoksa çok özledim sizi kaydirigubbakcemile2 karnım acıkıyor onu bile hissedemiyorum hiç böyle olmamaştım ee tabi özkan beni bıraktı diye zırlaya zırlaya 2 ay geçti şimdi de benden yıl sonu evrakları istiyorlar of ya ben yokken iyi bakın kendinize arada açıp okurum sizi prenseslerimzede iyi bakın
yeni gelenler yok öyle gösterip kendinizi gitmek:mymeka:
:teytey:zaten daha fazla duramam anlatacam çok şey var ; ya biri var galiba ama ben bişey yapmadım yarın buluşacaz benim bir ara dışarı çıkmam gerekiyor iş için vergi dairesine uğrayacam onuda bi araya sıkıştırcam nasıl olacaksa ya kızlar zamanım yok gerçekten yoksa ohooooo neler var anlatacam size dua edin güzel geçsin of ya :1hug:
öpüyorum hepinizi süprizzzzz
ÖNCELİKLE MERHABALAR :teytey:
YA ANLATACAM KUUSUMM YOKSA ÇATLARIMDA AÇABİLSEM TOPİĞİ HAFTASONUNA KADR BİTECEK İŞALLAH ,DERİNCİMDE YOK GÖZÜKMÜYOR İNŞALLAH HASTA FELAN DEĞİLDİR ÖPÜLDÜNÜZ hihoyyyt
55* diyorum kızlar..... varmı memleketim gibi.... *55*liler olarak görüşmeye ne dersiniz)))
tşk ederim canım ama bişey hissetmediğim için mantığımın sesi ön planda şuan yaaa
ay bana bu aralar bişeyler oluyo acayip hassas oldum ...senağlamasenağlama
neyin var?:sm_confused:iyi değilsin sanırım!:uhm:bizde dışarı çıktık ama hiçbirşey yapamadık:1no2: eşimin okulda bir sorun çıkmış döndüküff yaaa yine sinir oldum!çocuk da oynayamadı!alacaklarıma da bakamadım!Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?