Samsun///55

sabah kız klavyenin tuşlarına birşeyler yaptı yazamadımdelikafadulden bu aralar çok asabiyim nedense!:sm_confused: üstüne çocuk da durmuyor iyice sinirleniyorum:bbo: ne olacak bu halim bilmiyorum!sanırım çok sıkıldım ev işi ,çocuk hayatımda başka hiçbirşey yok!...

:bbo:ayy 2.mi ne bileyim bazen içim bi hoş ,oluyo ne güzel olur .diyorum bazende teki bile beni delirttikafamçokkarıştı 2.de ne olurum diyorum...kısmet ama şimdilik allah olmayalanlara versin inş:Saruboceq:..ay kıyamam ama söylemen bile çook güzel ,sağol canımya Şenizbu arada bende yazın samsuna gelcem bakarsın derinle aynı zamanlara gelir görüşürüz.:içelim:..ay ne güzel olur..çok kısa oldu konuşmaya başlayalı ama ben sizi çok sevdim..:1hug:

bana da yap diyorlar ama bende şimdilik düşünmüyorum:1no2: çok zor geliyor! sana katılıyorum Allah olmayanlara versin çok zor iş valla!laelaelaelaelaezavana örgü kısmında bereler var hoşuma gittia.s benim bir bak istersen.kuusuum bende sizi çok sevdim inşallah görüşmek nasip olur.:1hug:

sabah kız klavyenin tuşlarına birşeyler yaptı yazamadımdelikafadulden bu aralar çok asabiyim nedense!:sm_confused: üstüne çocuk da durmuyor iyice sinirleniyorum:bbo: ne olacak bu halim bilmiyorum!sanırım çok sıkıldım ev işi ,çocuk hayatımda başka hiçbirşey yok!...

seni çook iyi anlıyorum a.sa.s,bende çok geçiriyorum bu buhranları:1shok:,evlenmeden önce okuldu,işti,hep koşuşturmalarım olurdu ben bide hentbol lede ilgilendim ,kızım doğduktan sonra işten ayrıldım, bütün uğraşlarımı zaten evlenmeden bıraktım,yani birden herşeyden koptum ,sonrası çok kötü oldu ben resmen bunalıma girdim şimdi daha iyiyim ama bazen geliyolar banada delikafaduldendelikafaduldenne yapalım en güzel meslek bence annelik:ecrin_bebek: ne kadar yorucu olursa olsun ,onun gelip öpmesi annecim demesi herşeyi bitiriyo ...allah herkese tattırsın bu duyguyu inş:Saruboceq:..ben kızımı kimseye bırakmak istemedim ,bizzat ilgilenmek istedim ,o yüzden de bazı şeylerden fedakarlık yapmam gerekti..bide iyi tarafını düşün kızının özel olan herşeyinde ilk sen vardın yanında bunları görebilmekde çok güzel..

bende kızımla kendim ilgilenmek istedim ve içim gidiyor ona!:asigim: hep derim dünyanın en büyük aşkı evlat aşkı diye ama birikim herhalde benimki! zor çocuk benim kız birde çok sosyal; sığamıyor kabınahihoyyyt ama burda yapabileceğimiz şeyler sınırlı bende bunun sıkıntısını çok çektim:çok üzgünüm: doğru düzgün hiçbir sosyal etkinlik yok!:1no2: işte bir sürü şey burası boğdu beni!:a015:

günaydın arkadaşlar a.s.zavana ne yapalım ya:sm_confused: benim kocadan fırsat olmuyor pc.ye oturmaya!iki gündür hastayız yine kızımda bende soğuk aldık sanırım!...hiç keyfimiz yok!...:1no2:

geçmiş olsun canım ya dikkat edin ama burdada havalar bir kötüki anlatamam böyle soğuk bilmiyorum ben ya 4 kat giyindim kıpırdayamıyorum bile,bugün rekor kırdım kaç aydır ilk defa kk'ya girmedim bu saate kadar ama yoğunuz ya evrak işleri bitmedi off ya öpüldünüz kocaman

kolay gelsin sana!a.s.evet soğukmuş samsuna.s teyzem orda o da dışarı çıkmak istemiyor sanırım soğuktan! yakında yanıma gelecek bekliyorum :teytey:gelince bende biraz rahatlarım!...

bir gün girmedim topiğimiz altlara düşmüş ya kızlar acayip yoğunum inanın yoksa çok özledim sizi kaydirigubbakcemile2 karnım acıkıyor onu bile hissedemiyorum hiç böyle olmamaştım ee tabi özkan beni bıraktı diye zırlaya zırlaya 2 ay geçti şimdi de benden yıl sonu evrakları istiyorlar of ya ben yokken iyi bakın kendinize arada açıp okurum sizi prenseslerimzede iyi bakın:emir_bebek::emir_bebek:

yeni gelenler yok öyle gösterip kendinizi gitmek:mymeka:

iyi bakalım hadi bi kaç gündaha müsade:a015: sana fisfisfissonra anlamam valla herkes bişey buluyo, özletiyo kendini yaa bugünün işini yarına bırakmasaydın şimdi konuşurduk ne güzel:kızgın:şaka şaka sağlığın iyi olsunda, ama fazla özletme kendini molalarda felan takıl tamam mıa.s.

:teytey:zaten daha fazla duramam anlatacam çok şey var ; ya biri var galiba ama ben bişey yapmadım yarın buluşacaz benim bir ara dışarı çıkmam gerekiyor iş için vergi dairesine uğrayacam onuda bi araya sıkıştırcam nasıl olacaksa ya kızlar zamanım yok gerçekten yoksa ohooooo neler var anlatacam size dua edin güzel geçsin of ya :1hug:

öpüyorum hepinizi süprizzzzz

ay çok sevindim kaydirigubbakcemile2şöyle be sirkelende kendine gelkaydirigubbakcemile5....bak merak ederim anlatırsın oldumu...hadi bakalım umduğun gibi olr inş...kocaman öptüm seni....a.s.

ÖNCELİKLE MERHABALAR :teytey:
YA ANLATACAM KUUSUMM YOKSA ÇATLARIMDA AÇABİLSEM TOPİĞİ HAFTASONUNA KADR BİTECEK İŞALLAH ,DERİNCİMDE YOK GÖZÜKMÜYOR İNŞALLAH HASTA FELAN DEĞİLDİR ÖPÜLDÜNÜZ hihoyyyt

Allah'ım çatlayacam:1shok: mesaj yazıyorum gitmiyor dünden beri!CADIARZUsinirlerim bozuldu! hastayım hala geçemedi bi türlü:kızgın: işi gücü saldım üstten toplayıp yemek yapıyorum çok halsizim! zavana ben sana demiştim yeni yıl, yeni aşk!yerimseniben

merhaba kızlar!a.s.zavana tabiki iyi düşünmen lazım a.sbu konular çok hassas önce yüreğinin sesi geliyor, mantık çok işlemiyor ama sen mantığını da kaybetme derim!ben hala düzelmedim:a015: teyzemde bu ayın sonuna doğru gelecek evet gelseydi iyi olurdu çok yorgun hissediyorum kendimi!öpüyorum sizleri görüşürüz....

tşk ederim canım ama bişey hissetmediğim için mantığımın sesi ön planda şuan yaaa

anladığım kadarıyla sende tık yok ee senin yaran daha yeni kabuk bağlamaya başlamış bencede biraz bekle karşındakinide kandırmamış olursun ,sana unut demiycem zamanı geldiğinde nasıl unuttuğuna şaşırıp kalcaksın.hatta ben onun neresini sevimişim diyeceksin belki tam tersi olcak hep aklında olcak ama zamanla sadece güzel anılar olarak kalcak aklında,yani yüreğin günün birinde onu düşündüğünde sızlamıycak,o yüzden içinde ne varsa onu yaşa...

bugün hava güzel burda kızı biraz parka götüreyim ,çok sıkıldı yavrum evde saldırmadığı yer kalmadı ,ne yapıcağını şaşırdı..biraz yorulsun..sonrada banyo yaptırcam bu gün banyo günü ,park işide çıkar aradan ...

ay bana bu aralar bişeyler oluyo acayip hassas oldum ...senağlamasenağlama

neyin var?:sm_confused:iyi değilsin sanırım!:uhm:bizde dışarı çıktık ama hiçbirşey yapamadık:1no2: eşimin okulda bir sorun çıkmış döndük:kızgın: üff yaaa yine sinir oldum!çocuk da oynayamadı!alacaklarıma da bakamadım!Çok üzgünüm çoook

neyin var?:sm_confused:iyi değilsin sanırım!:uhm:bizde dışarı çıktık ama hiçbirşey yapamadık:1no2: eşimin okulda bir sorun çıkmış döndük:kızgın: üff yaaa yine sinir oldum!çocuk da oynayamadı!alacaklarıma da bakamadım!Çok üzgünüm çoook

ayy bilirim öyle anları insan deli oluyo...bende eğer kendimi bişeye koşullandırıp onuda yapamzsam deli olurum.. yani çok garip bişey ama çok sinirlenirim...

Back