Samsun///55

205 ytl.mi?:1shok:çok gelmiş:1no2: sık kemerleri biraz bu krizde!..

ay kız sıkmazmıyım da sıkcak delikde kalmadı ne yapcaz böyle ..hehekaydirigubbakcemile3 ama bide sıkınca pc ye oturamıyorum..ne güzel bi dizüstü alcaktık olmadı ...ne yapsam bunuda içeriyemi taşısam ne :uhm::uhm:

bide ben geçen senede böyle kullanıyodum elektiriği ,ama bu sene tavana vurdu tabi ,fiyatlar habire zam habire zam :kızgın:allah allah ya,biz ticaret adamıyız bi gün ,zengin oluruzbigün fakir... inş bu sene iyi olur :Saruboceq:diycem ama galiba kendimi kandırcam,,yinede bu sene geride bıraktığımız seneden umarım ,:iyi olur herkesin yeni yılı hoşluklar,güzellikler içinde sağılk ve mutluluklarla geçsin ,,:1hug:

ay kız sıkmazmıyım da sıkcak delikde kalmadı ne yapcaz böyle ..hehekaydirigubbakcemile3 ama bide sıkınca pc ye oturamıyorum..ne güzel bi dizüstü alcaktık olmadı ...ne yapsam bunuda içeriyemi taşısam ne :uhm::uhm:

taşı sen en iyisi pc.yi!a.sAllah büyük düzelir elbet işler, alırsın bir dizüstü!bu yıl hepimiz için bol paralı geçer inşallah!:Saruboceq:bende burda bir evler gördüm geçende içim gitti :asigim:onlardan istiyorum hende çookkk!...

taşı sen en iyisi pc.yi!a.sAllah büyük düzelir elbet işler, alırsın bir dizüstü!bu yıl hepimiz için bol paralı geçer inşallah!:Saruboceq:bende burda bir evler gördüm geçende içim gitti :asigim:onlardan istiyorum hende çookkk!...

inş olur cnm allah gönlüne göre versin:Saruboceq: bizde bu sene bi eve niyetlendik biraz, kredi çekcektik birazda birikmiş vardı.. iyiki girişmemişiz.. yoksa tam anlamıyla biterdik:sm_confused: valla anlamadım 4-5 ay içinde resmen tepetaklak oldu işler..bnm eşim alüminyumcu hem imalathanemiz ,hemde satış mağazamız vardı ikisi birden uçtu gitti.biz hala şaşkınız dediğim gibi allah hakkımızda hayırlısını versin...

inş olur cnm allah gönlüne göre versin:Saruboceq: bizde bu sene bi eve niyetlendik biraz, kredi çekcektik birazda birikmiş vardı.. iyiki girişmemişiz.. yoksa tam anlamıyla biterdik:sm_confused: valla anlamadım 4-5 ay içinde resmen tepetaklak oldu işler..bnm eşim alüminyumcu hem imalathanemiz ,hemde satış mağazamız vardı ikisi birden uçtu gitti.biz hala şaşkınız dediğim gibi allah hakkımızda hayırlısını versin...

Üzülme arkadaşım ya :teselli:işte hayat bu bir anda herşey değişebiliyor:1no2: atlatırsınız bunu daa.s Allah sağlık versin yeterki!İnşallah yeni yıl hayırlı gelir hepimize!

selam kızlar yepyeni bir günle beraber yeni bir yıla daha günaydın dedik önce vatanımıza,sonra tüm dünyaya ve bize huzur barış,güzellikler getirsin...

kızlarr merhaba!a.s.biz yeni yıla uyuyarak girdikmirmirmirmir kızı uyuturken hepimiz uyumuşuz! uyandığımızda saat 12'yi geçmişti:1shok: bende tekrar yattım nasıl ama!...:sm_confused:

kızlarr merhaba!a.s.biz yeni yıla uyuyarak girdikmirmirmirmir kızı uyuturken hepimiz uyumuşuz! uyandığımızda saat 12'yi geçmişti:1shok: bende tekrar yattım nasıl ama!...:sm_confused:

ne güzel bütün yıl dinlenirsin, işte fenamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah bu yıl dinlenirima.s yaşlandım valla yüzüm çöktü şekerimkafamçokkarıştı bunalıma gireceğim yakında!

şu fotodaki güzelliğin annesi neyaparsa yapsın bitmez gibi geliyo:1no2: bana girme sen bunalımlara:teselli: ....aaa yapmayın böyle kızlar kendinize gelin..hihoyyythihoyyyt

hoşgeldin canım kaçıncı sınıftasın benim kardeşimde o bölümde okuyor kardeşim 4.sınıf gündüz kimbilir arkadaş çıkarmışsınız süper olur vallahi
QUOTE]

zavanaa kusura bakma yeni gördüm mesajını.4lerden pek tanıdığım yok ama kardeşinin adı ne tesadüf belki tanıyorumdur :)

derin,kusuum nerdedesiniz ya sizde akşamları hiç açmıyorsunuz of ya

ben açamıyorum eşim çalışıyor pc.de akşamları,:1no2: hemde kız durmuyor!hihoyyythihoyyytkuusuumunda sanırım pc bozuk bu sıralar yoksa durmazdı o!a.sbu arada sen nasılsın yeni yılda bakalım?a.s.herkese günaydınlar unutmadan!...

hihoyyythihoyyytkızlar ben geldimmmmm:jeyyar::jeyyar:ne habersiniz valla ben kaç gündür derinciğiminde dediği gibi bu manyak aleti yapmaya çalışıyorum:kızgın: ama oldu galiba ..dün biraz girdim ben, kimse yoktu.:sm_confused:.bugünde hastaneye gittim felan öyle işte, siz iyisiniz inşş..zavanacım seni,derincim seni bide fıstığımı öptüüm..a.s.

merhabalar canım ;
ya siz işinize bakın tabiki bende zaten gece hayatı yapıyorum (apartmanda oturma olarak)bu arada zeynep sultan bize çok yakın oturuyormuş kardeşimin okulundada ne kadar ilginç değilmi çok sevindim ama ,işallah sizlerlede bir gün biraraya geliriz ya derincim sana resimler çektim yine samsununda pcde sorun var girişlerde en kısa zamanda öpüldünüz...a.s.:1hug:

kısmetse yaza görüşürüz!a.stamam resimleri bekliyorum teşekkürlera.s..bende fazla bakamıyorum bu aralar işlerim bitmiyor:1no2: eşimde ben açınca pc.yi başımda bitiyor işim var diye!:kızgın:herkese iyi hafta sonları öpüyorum!..:1hug:

hihoyyythihoyyytkızlar ben geldimmmmm:jeyyar::jeyyar:ne habersiniz valla ben kaç gündür derinciğiminde dediği gibi bu manyak aleti yapmaya çalışıyorum:kızgın: ama oldu galiba ..dün biraz girdim ben, kimse yoktu.:sm_confused:.bugünde hastaneye gittim felan öyle işte, siz iyisiniz inşş..zavanacım seni,derincim seni bide fıstığımı öptüüm..a.s.

geçmiş olsun ne oldu?:sm_confused:benimde boğazlar kötü bu aralar!:bbo:seni ve kuzucuğunu da çok öptükkk!...a.s.

geçmiş olsun ne oldu?:sm_confused:benimde boğazlar kötü bu aralar!:bbo:seni ve kuzucuğunu da çok öptükkk!...a.s.

sağol cnm, benim için değil aile büyüklerini gtürüyorum yanlız çok zor oluyo onlar için beraber gidiyoruz..bizde sizi öptük şekerim...sanada güzel hafta sonları biz bu gün belki sinemaya gidicez :Saruboceq::sm_confused:geç kaldık ama bakalım yine biaksilik çıkmazsa...

mrb
ya kızlar bizim işyerindeki bağlantı kopup duruyor akşam da erken uyudum uzun bir süredir ilk defa hepinizi öpüyorum iyi haftasonları

bizde seni ptüka.s. canım,evet akşam ilk girdiğimde pc deydiniz ben bişeyler yazıncaya kadar yok oldunuz :1no2:çok üzüldüm ama olsun bidahaki sefere artık ...görüşürüz.. şimdi kalkıyorum ama gün boyunca buralardayım ...arasıra konuşuruz...a.s

yerimsenibenya geçmiş olsun derincim dikkat et senin büyüklerinede kuusumm ya bak şimdi bende üzüldüm akşamları genelde açık oluyorum gerçi bu ara örgüye vermiş durumdayım kendimi yakında görürsünüz cicilerimi sizlerede gönderirim ama prensesleriniz küçük benim yaptıklarımı bebekler için,2.leri yaparsanız kızlar örgüleri zavana teyzesindenyerimseniben

:bbo:ayy 2.mi ne bileyim bazen içim bi hoş ,oluyo ne güzel olur .diyorum bazende teki bile beni delirttikafamçokkarıştı 2.de ne olurum diyorum...kısmet ama şimdilik allah olmayalanlara versin inş:Saruboceq:..ay kıyamam ama söylemen bile çook güzel ,sağol canımya Şenizbu arada bende yazın samsuna gelcem bakarsın derinle aynı zamanlara gelir görüşürüz.:içelim:..ay ne güzel olur..çok kısa oldu konuşmaya başlayalı ama ben sizi çok sevdim..:1hug:

Back