Samsun///55

günaydın arkadaşlar hepinizea.s.bende sizleri çok özledim:1hug: akşamları eşim çalıştığı için pc.de ben bakamıyorum buralara!evet bende haberleri hiç izlemek istemiyorum:1no2: yüreğim dayanmıyor!seni çok iyi anlıyorum:teselli: sinirlerim çok bozuluyor benimde ve etkisinden kurtulamıyorum!...
benim bugün iş günüm; çamaşırlarım yıkanıyo, bende yemek yapmaya ineceğim mutfağa!cokacimcoooköğlen eşim gelir aksatmaz!yarında misafir gelecek geceden yapayım diyorum hazırlığımı. gündüz zor oluyor çocukla!gamyoncuiremsuhadi görüşürüz öptüüüümm!...

günaydın samsunun güzelleri sanırım topiği en son ben kapattım ve ilk önce ben açtım ya sihirli değnek bulamadım iş başa düştü çalışıyorum sizi çok öptüm

evet açılışı sen yapmışsın yine!a.s.bak hep böyle yap! pazar günü gezip eğlenmişsin ha şöyle arkadaşım:içelim: herkes hayatını yaşıyor sen bunalıma giriyorsun!bak biz evden dışarı çıkamıyoruz :1no2:sinemayı unuttum üç sene olacak gitmeyeli; zaten koca bulunca fedakarlık yapıyorsun herşeyden bari şimdi tadını çıkar!öpüyorummm çok seni....

ya ne psikolojisi canım ,kadın kocasını aldatıyo,çocuğu görüyo kocasına söyler diye çocuğun kafasını kesiyo,onun psikolojisi gayet iyi cinneti bize geçirtirdi....
boşver...pazar günü eğlenmişsin iyi yapmışsın..derine katılıyorum ..bencede şimdi gönlünce eğlen ...sonra birazzor oluyo...hadi gün içersinde yazışırız...

zavana bu gün; hava nsaıl oralarda üşüyomusun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,hehe ne güzel oldu...bak öğlen öğlen ,:sm_cool:uğruna şarkılar çığırıyoz...

tüh desene bu günde fazla yoksun buralarda ..olsun iyi olunda sana kolay gelsin o zmn bu arada tekrar teşekkür etcem sana sabah sabah çok memnun oldum ..

ay evet biz hoşuzdur biraz hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizi bulduğuna göre bizde seni hoşbulduk,hihoyyytama hep burda ol tamammı.a.sgörşmek zere arkadaşım.yerimseniben
burası gercekten girince cıkılmak istenmeyen süper bi foruma.s
kuusuum tesekkürler cevabın icin a.s.
görüsmek üzere :1hug:

burası gercekten girince cıkılmak istenmeyen süper bi foruma.s
kuusuum tesekkürler cevabın icin a.s.
görüsmek üzere :1hug:

:teytey::teytey:ne demek cnm ben teşekkür ederim aramıza katıldığın için bizseviniyoruz kalabalık oluncahihoyyyt ....güzel oluyo...bu arada herkese iyi akşamlar...a.s.

iyi akşamlar kızlara.s. bir hafta sonunda nasıl karışmış ev anlatamam:1no2: öldüm yorgunluktan! tabi çocuk da durmayınca daha da yoruldum. şimdi uyuttum cadıyı:ecrin_bebek: bir çay içeyim bari demek samsum çok soğuk hafisfisfis burası bile buz gibiydi normaldir!...

ayy evet burasıda öyle valla oyüzden pek pc başına gelemiyorum...başka odada pc nin olduğu odada klima varda fatura çoook tuzlu geldisenağlama ne bileyim bu ayda pek kıyamıyorum elektiriğe hehekaydirigubbakcemile3

canım ya evet sulu kar yağıyor çok soğuk,uykuda tutmadı off yaaa
şimdi derincim olsa kızardı bana senağlama

merhaba kızlara.s. benim işler bitmek bilmiyor!sabah börek ,kek yaptım gelin yiyelimcokacimcoookmahalledekiler gelecek ilk kez evime :sm_confused:dört ay oldu döneli yeni geliyorlar! annem varken gelselerdi ya bende çocukla uğraşmazdım benimki ben mutfaktayken duvarlara sanat yapmış! kan beynime çıktı :1shok:her tarafı yazmış! o kadar da anlatıyorum inadına yapıyor çocuk!zavana sen gece yine bunalım takılmışsın bakıyorum yeni yıla karla gireceksiniz sanırım samsunda! burda da bir rüzgar var heryer uçuyor. kuusuum güya egedeyiz ama donduk buralarda bile değil mi?elektrik çok zamlandı idareli kullanmak lazıma.s haklısın valla!hepinizi öpüyorum arkadaşlar görüşürüz yine!...

çay demlersin bide ya süper olur senağlamasenağlamasenağlama çok sıkkın canım

ya sıkılmaya kıyamam sana ben:teselli: ..yapma sen böyle üzgün olunca olmuyo ama.:1no2:..derincim 205 ytl elektrik geldi ne bileyimdelikafadulden ...herşey böyle ateş pahası...aklım uçtu sandım ..yaaa:bbo:ilk şoku atlattım ama işlerim var bi kaçgündür yarın yadayarından sonra rahatlarım ...konuşuruz bol bol ...

bende çok gelemiyorum bu ara:1no2: ama arada bakıyorum! ayyy bugün misafirler çok sıkıcıydı yaa!!! servis yaptım, çocukları ayırdım ,sonra ev topladım:bbo: arkadaş hep yorulan ben oluyorumkafamçokkarıştımirmirmirmir uyuklarım az sonra!

:jeyyar:benimlede benimlede bana ne bende gelicem muhabbetinize :1shok:ya bi denk gelmiyoruz sizinlede herkes işini felan bitirsin bakın ya görüşelim olmuyor böyle

kız biz senin gibi miyiz?:sm_confused:annen evde işi yapar,yemeği de hazırlara.s sen evden işe işten eve! birde sıkılıyosun!bak bi fırsat bulup muhabbete bile gelemiyoruz ya!Çok üzgünüm çoookbir doğru düzgün oturabilsem konuşacağız ama olmuyor!sen yaz özelden ben mesaj atarım sana...

205 ytl.mi?:1shok:çok gelmiş:1no2: sık kemerleri biraz bu krizde!..

günaydın arkadaşlar ve şimdiden mutlu yıllar herkese!a.s.zavana sana güzel bir aşk getirsin bu yıl...:asigim:

:jeyyar:benimlede benimlede bana ne bende gelicem muhabbetinize :1shok:ya bi denk gelmiyoruz sizinlede herkes işini felan bitirsin bakın ya görüşelim olmuyor böyle

önce likle herkese günaydın...a.s.ay cnm benim seninle konuşmazmıyz hiç bide vaktimiz olsa negüzel olcak ama.hihoyyyt..geliriz geliriz yakındır o günler hadi öptüm sana kolay gelsin..:1hug:

GÜNAYDIN HERKESE
canım sorma ya babamda bazan masayı hazırlıyor ben geç geliyorumya bide topluyorlar söylemesi ayıp hatta bazan annem saçımı yıkıyor çok yorgun oluyorum :lepi:

ay bekarlığım geldi aklıma bak şimdisenağlama ,,,of ya bide sevgili için üzülüyosun ,evlenince bunları yapan pek olmuyo şekerim:1no2:....gerçi bnm eşim bana her konuda yardımcıdır ,dur hakkını yemeyim şimdi içime dertolur..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama yinede annenin babanın yerini kim tutar...çocuğum olunca onların beni ne kadar sevdiğini anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…