- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
hülya avşarın bi söyleşisini izlemiştim..".annelik bitmez tükenmez bir vicdan azabıdır" demişti.. valla öyle.a.s.yanlız ben bu aralar ççocuklara yapılanları hazmedemiyorumklava: ve haber mmkn olduğunca izlemiyorum hele o allahın belası :mymeka:kadın çocuğunu öldrtmüş ruh sağlığım bozulcak....aman gece gece yeni duydum sayılır hala sinirlerim yatışmadı yazayım dedim...cnm özledim valla kaç gndr karşılaşamıyoruz artık yarın yazışırız inş...a.s.
günaydın samsunun güzelleri sanırım topiği en son ben kapattım ve ilk önce ben açtım ya sihirli değnek bulamadım iş başa düştü çalışıyorum sizi çok öptüm
hoşgeldin canım kaçıncı sınıftasın benim kardeşimde o bölümde okuyor kardeşim 4.sınıf gündüz kimbilir arkadaş çıkarmışsınız süper olur vallahi
derincim unuttunmu beni,ya ben bugün gezdim aylardan sonra ilk defa süslendim millllet şoktaydı hatta sinemaya felan gittik hoş vakit geçirdim ama yarın iş var yafisfisfiskeşke sihirli bi değneğim olsa yarın bütün işlerim bitmiş olsa ne güzel olurdu
kuusum canım kadın hakkında söyolediklerin doğru ama psikolojisi bilmiyoruz tamam anne ne olursa olsun ama cinnet geçirmişte olabilir
neyse öpüyorum herkesi yarın sabah hörüşürüz:teytey:
günaydın samsunun güzelleri sanırım topiği en son ben kapattım ve ilk önce ben açtım ya sihirli değnek bulamadım iş başa düştü çalışıyorum sizi çok öptüm
günaydın arkadaşlar hepinizea.s.bende sizleri çok özledim:1hug: akşamları eşim çalıştığı için pc.de ben bakamıyorum buralara!evet bende haberleri hiç izlemek istemiyorum:1no2: yüreğim dayanmıyor!seni çok iyi anlıyorum:teselli: sinirlerim çok bozuluyor benimde ve etkisinden kurtulamıyorum!...
benim bugün iş günüm; çamaşırlarım yıkanıyo, bende yemek yapmaya ineceğim mutfağa!cokacimcoooköğlen eşim gelir aksatmaz!yarında misafir gelecek geceden yapayım diyorum hazırlığımı. gündüz zor oluyor çocukla!gamyoncuiremsuhadi görüşürüz öptüüüümm!...
burası gercekten girince cıkılmak istenmeyen süper bi foruma.say evet biz hoşuzdur biraz hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizi bulduğuna göre bizde seni hoşbulduk,hihoyyytama hep burda ol tamammı.a.sgörşmek zere arkadaşım.yerimseniben
burası gercekten girince cıkılmak istenmeyen süper bi foruma.s
kuusuum tesekkürler cevabın icin a.s.
görüsmek üzere :1hug:
iyi akşamlar kızlara.s. bir hafta sonunda nasıl karışmış ev anlatamam:1no2: öldüm yorgunluktan! tabi çocuk da durmayınca daha da yoruldum. şimdi uyuttum cadıyı:ecrin_bebek: bir çay içeyim baridemek samsum çok soğuk hafisfisfis burası bile buz gibiydi normaldir!...
canım ya evet sulu kar yağıyor çok soğuk,uykuda tutmadı off yaaa
şimdi derincim olsa kızardı bana senağlama
çay demlersin bide ya süper olur senağlamasenağlamasenağlama çok sıkkın canım
çay demlersin bide ya süper olur senağlamasenağlamasenağlama çok sıkkın canım
ya sıkılmaya kıyamam sana ben:teselli: ..yapma sen böyle üzgün olunca olmuyo ama.:1no2:..derincim 205 ytl elektrik geldi ne bileyimdelikafadulden ...herşey böyle ateş pahası...aklım uçtu sandım ..yaaa:bbo:ilk şoku atlattım ama işlerim var bi kaçgündür yarın yadayarından sonra rahatlarım ...konuşuruz bol bol ...
:jeyyar:benimlede benimlede bana ne bende gelicem muhabbetinize :1shok:ya bi denk gelmiyoruz sizinlede herkes işini felan bitirsin bakın ya görüşelim olmuyor böyle
ya sıkılmaya kıyamam sana ben:teselli: ..yapma sen böyle üzgün olunca olmuyo ama.:1no2:..derincim 205 ytl elektrik geldi ne bileyimdelikafadulden ...herşey böyle ateş pahası...aklım uçtu sandım ..yaaa:bbo:ilk şoku atlattım ama işlerim var bi kaçgündür yarın yadayarından sonra rahatlarım ...konuşuruz bol bol ...
:jeyyar:benimlede benimlede bana ne bende gelicem muhabbetinize :1shok:ya bi denk gelmiyoruz sizinlede herkes işini felan bitirsin bakın ya görüşelim olmuyor böyle
GÜNAYDIN HERKESE
canım sorma ya babamda bazan masayı hazırlıyor ben geç geliyorumya bide topluyorlar söylemesi ayıp hatta bazan annem saçımı yıkıyor çok yorgun oluyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?