- Konu Sahibi txuxrkanxixm
haklısın canım ya birde gurbet oluyor sonuçta ama artık bizde varız demi tabi kabul edersen
zaten sizle daha çok vakit geçiriyorum:1hug: eşim bile taktın buraya diyor:uhm: rahatlıyorum ya burayla!:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım ya birde gurbet oluyor sonuçta ama artık bizde varız demi tabi kabul edersen
mirmirmirmirhastayım ben bugün .dayanamadım yine bi bakayım dedim:1rolleyes:gerçekten burası çoook güzel ay vala düşe kalka geldim ..hadi öptüm sizi kızlar...yerimseniben
geçmiş olsun arkadaşım ya :çok üzgünüm:açamıyorum iki gündür doğru düzgün!:1no2:bu arada herkese günaydınlar a.s.zavana boşver yaişte biz yalnız bırakmıyoruz herşeye rağmen burayı değil mi?:lepi:sen nasılsın?:sm_confused:görüşemedik bu sıralar!...
hoooooppp hoooppp eeeeLLi beeşşak şak şak şakkkk
![]()
hoooooppp hoooppp eeeeLLi beeşşak şak şak şakkkk
![]()
herkese geçmiş olsuna.s. ben daha yeni kalktım hastalıktan ama kızımın burnu akıyor!:a015:
SELAMLAR
GEÇMİŞ OLSUN kuusuum ya SANIRIM SENDEN GEÇTİ YA BİR HASTAYIM SORMA BİR KIRGINLIK ,BİR HALSİZLİK İZİNDE ALAMAM YIL SONU YA MEYVE POŞETİNİ YANIMA KOYDUM ÇAKTIRMADAN YİYORUM,
derincim sanada merhaba sen nasılsın bak bize fazla takılma hastalanırsın sonra sende
slm ben samsundan herkese kucak dolusu sevgiler.
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmma.s. okuyorum burda henüz ama çok seviyorum samsunuu kaydirigubbakcemile2
ya bize ne olursa olsun onlara olmasın...sen bizim fıstığımıza dikkat et...![]()
selam:) ben de samsun samsun samsuuunluyuma.s
simdiden hosbuldum bide :1closedeyes:
doğru diyosun vallaa.s içim sızım sızım sızlıyor :1no2:hastalandığında anne olmak çok başka birşey ya!...:asigim: