Samsun///55

mirmirmirmirhastayım ben bugün .dayanamadım yine bi bakayım dedim:1rolleyes:gerçekten burası çoook güzel ay vala düşe kalka geldim ..hadi öptüm sizi kızlar...yerimseniben

mirmirmirmirhastayım ben bugün .dayanamadım yine bi bakayım dedim:1rolleyes:gerçekten burası çoook güzel ay vala düşe kalka geldim ..hadi öptüm sizi kızlar...yerimseniben

geçmiş olsun arkadaşım ya :çok üzgünüm:açamıyorum iki gündür doğru düzgün!:1no2:bu arada herkese günaydınlar a.s.zavana boşver ya :kızgın:işte biz yalnız bırakmıyoruz herşeye rağmen burayı değil mi?:lepi:sen nasılsın?:sm_confused:görüşemedik bu sıralar!...

geçmiş olsun arkadaşım ya :çok üzgünüm:açamıyorum iki gündür doğru düzgün!:1no2:bu arada herkese günaydınlar a.s.zavana boşver ya :kızgın:işte biz yalnız bırakmıyoruz herşeye rağmen burayı değil mi?:lepi:sen nasılsın?:sm_confused:görüşemedik bu sıralar!...

:çok üzgünüm:sağol cnm ,üşüttüm glb,hala pek iyi değilim dayanamadım önce bi bakayım ,dedim..birazdan yine yatarım :bbo:bencede zavana bak hasta hasta kar kış demeden geliyoz işte biz hep burdayız gelenide bağrımıza basarızkaydirigubbakcemile3ay kötü bi espiri hastalığıma verin hadi öptüm akşam üstü açarım yine...a.s.

selam canım nasılsın ben yine sabah sabah ödev yapıyordum bu aralar zaten uzaktan yetişiyorum size umarım 20 gün sonra buraya daha fazla takılabilirim seni öptüm kuusuum

SELAMLAR
GEÇMİŞ OLSUN kuusuum ya SANIRIM SENDEN GEÇTİ YA BİR HASTAYIM SORMA BİR KIRGINLIK ,BİR HALSİZLİK İZİNDE ALAMAM YIL SONU YA MEYVE POŞETİNİ YANIMA KOYDUM ÇAKTIRMADAN YİYORUM,
derincim sanada merhaba sen nasılsın bak bize fazla takılma hastalanırsın sonra sende

slm cnm teşekkür ederim sanada geçmiş olsuna.s....tabii senin işin daha zor :çok üzgünüm:evde daha kolay atlatılıyo bu lanet hastalık:1closedeyes: ...bi kötü ki sorma gitsin sanki dayak yemiş gibi:mymeka: heryerim sızlıyo hala öyle ama dayanamıyorum..özlüyorum kızlar sizi...:1hug:

doğru diyosun vallaa.s içim sızım sızım sızlıyor :1no2:hastalandığında anne olmak çok başka birşey ya!...:asigim:

hülya avşarın bi söyleşisini izlemiştim..".annelik bitmez tükenmez bir vicdan azabıdır" demişti.. valla öyle.a.s.yanlız ben bu aralar ççocuklara yapılanları hazmedemiyorum:oklava: ve haber mmkn olduğunca izlemiyorum hele o allahın belası :mymeka:kadın çocuğunu öldrtmüş ruh sağlığım bozulcak....aman gece gece yeni duydum sayılır hala sinirlerim yatışmadı yazayım dedim...cnm özledim valla kaç gndr karşılaşamıyoruz artık yarın yazışırız inş...a.s.

hoşbulduuuuma.s.bölüm türkçe öğretmenliğii.samsunda öğrenci olmak güzeel ama benim için burayı vazgeçilmez kılan başka şeylerde varr :asigim: birazda bundan sanırım:1hug:

Back