Samsun///55

iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.az önce haberlere baktım sıkıldım şehit haberleri var yine Allah sabır versin ailelerine!..:çok üzgünüm:

iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.az önce haberlere baktım sıkıldım şehit haberleri var yine Allah sabır versin ailelerine!..:çok üzgünüm:

amin ya gerçekten ne olcak bu vatanın hali:kızgın:...allah kalnalrına sabır onlarada rahmet versin...allah onlardan razı olsun...vatan olarak üzerimizde hakları çok ....insan bu durumda ne diyceğini bilemiyo...:1no2:

günaydın herkese ya işler çok yoğun bu ara bide zamanında yapmadım çok sıkıştım kusura bakmayın hepinizi kocaman öpüyorum,prenseslerinize de ...

a.s.a.s.bizde öptük..benim cadıda öpüyomuş seni okudum öyle diyo ...hadi kolay gelsin...bugün hava durumunu alamadık bak ..bi ara yazıver kız iyi oluyo ben ordakilerle konuşunca söylüyom şimdi orası şöyledir böyledir diye acayip kafalanıyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız cadı deme eminim ya prenses o :ecrin_bebek:izmirin neresindensin canım beni terkedıp giden mikrop yokmu izmirdede bi ara hakkından gelsen diyorum....:mymeka::mymeka::mymeka:

:jeyyar:arkadaşımı üzmüş gelmezmiyim...yerimsenibenkarşıyaka dayım şekerim..ben adresi alayım..kaydirigubbakcemile5

şirinyerde,şuan doğuda oraya geçince ben sana haber veririm bir güzel hakkından gel ama:mymeka::mymeka::mymeka:

canım birde hava güneşli buügn ama soğuk kar topluyor denirya öyle bişeyfisfisfis

:oklava:ahanda bu oklavayla benzetirim onu ben...:teselli:sıkma sen canını şirinyer pek yakın değil ama olsun giderim ben senin için...kaydirigubbakcemile4bide hava raporun için teşekkür ederim ...:teytey:

şirinyerde,şuan doğuda oraya geçince ben sana haber veririm bir güzel hakkından gel ama:mymeka::mymeka::mymeka:

canım birde hava güneşli buügn ama soğuk kar topluyor denirya öyle bişeyfisfisfis

şu senin kirli karacı mı?:sm_confused:hem sen hala onu niye düşünüyosun Allah gelsin hakkından onun!...:kızgın:

gelir demi canım hiç bi değerim önemim yokmuş...neyse susayım burayıda bizim topiğe çevirmeden sen nasılsın oralarda arkadaşın komşun felan varmı samimi

günaydın arkadaşlar!a.s.bir iki tane arkadaşım var yakın saydığım:1hug: diğerleriyle çok fazla görüşmüyorum :1no2:benim evime gelen insanın içten ve samimi olduğuna inanmam lazım:içelim: sevmiyorum öyle çok dedikodulu yalancı arkadaşlıkları!:oklava:

Back