- Konu Sahibi txuxrkanxixm
aha da senin için değiştirdim!a.s.
hihoyyytay şöyle stresli olma .böyle daha iyihihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha da senin için değiştirdim!a.s.
burasız olmuyor değilmi
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.az önce haberlere baktım sıkıldım şehit haberleri var yine Allah sabır versin ailelerine!..:çok üzgünüm:
Günaydın hanımlar
Ben Bafra'lıyım, Bafra da yaşıyorum. Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...
günaydın herkese ya işler çok yoğun bu ara bide zamanında yapmadım çok sıkıştım kusura bakmayın hepinizi kocaman öpüyorum,prenseslerinize de ...
Günaydın hanımlar
Ben Bafra'lıyım, Bafra da yaşıyorum. Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum...
günaydın herkese ya işler çok yoğun bu ara bide zamanında yapmadım çok sıkıştım kusura bakmayın hepinizi kocaman öpüyorum,prenseslerinize de ...
kaydirigubbakcemile5derin55 sanada ayrıca günaydın ..öptüm seni ..fıstığı daha çoooook:ecrin_bebek:
kız cadı deme eminim ya prenses o :ecrin_bebek:izmirin neresindensin canım beni terkedıp giden mikrop yokmu izmirdede bi ara hakkından gelsen diyorum....:mymeka::mymeka::mymeka:
şirinyerde,şuan doğuda oraya geçince ben sana haber veririm bir güzel hakkından gel ama:mymeka::mymeka::mymeka:
canım birde hava güneşli buügn ama soğuk kar topluyor denirya öyle bişeyfisfisfis
merhaba arkadaşlar ben samsundan ama samsunluların oldugu forumu yeni fark ettim bundan sonra hep burdayım :)
yani insan aynı memleketten olunca daha hoş sohbet eder degilmi çok memnun oldum böyle bi forum olmasına
merhaba arkadaşlar ben samsundan ama samsunluların oldugu forumu yeni fark ettim bundan sonra hep burdayım :)
şirinyerde,şuan doğuda oraya geçince ben sana haber veririm bir güzel hakkından gel ama:mymeka::mymeka::mymeka:
canım birde hava güneşli buügn ama soğuk kar topluyor denirya öyle bişeyfisfisfis
gelir demi canım hiç bi değerim önemim yokmuş...neyse susayım burayıda bizim topiğe çevirmeden sen nasılsın oralarda arkadaşın komşun felan varmı samimi